Sveikos
Neili, Monami, tokių grožybių pridėjusios
Diskutavot apie rožiažiedes- man kai kurios iš jų labai patinka, tikrai jų neatsisakyčiau, bet pradėjusi domėtis radau daugybę įdomių nekomercinių veislių, ne tik rožiažiedžių, kurias taip pat noriu išbandyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 18, 17:26)
Pradejot svyrančias girti,tai nubegau raudonų palaužyt,sodinsiu,kad galečiau veliau pasidalinti su sirgalemis. Įdomu,ar kas sulauket svyrančių šaknų vandenyje?
man šiemet kaip niekad lengvai vandeny šaknis leido svyrančios, tik taip pavyko po žiemos besibaigiančią Pink Sybil išsaugoti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 18, 18:44)
ar visos kompaktines kiekvienam sezonui naujas pasidauginat
aš šiemet turėsiu pernykštes,kelios yra jau visai senutės,pernai gerai žydėjo,sakau gal ir šiemet nenusivilsiu,nes pernykščiai plenciukai šiemet bus antramečiai
su svyrančia antramete tai neturėjau problemų,šiemet jau bus trečiametė ir jau žiedų prikrauta
Aš kai kurias pasilikau senutes, kai kurias atidaviau, manau antrais metais kompaktinės dar gražesnės, ypač negailint ir gerai pagenint
Laukiu saulės ir žiedų. Kai kurios jau krovė pumpurus, bet nudžiovino apsigalvojusios, dabar jau vėl su pumpurais, tikiuosi, jau sužydės. Pradėjau po truputį tręšti.
Va taip mes žiūrim per langą ir laukiam lauko sezono: