Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

QUOTE(amarrile @ 2014 03 18, 16:26)
Įdomu,ar kas sulauket svyrančių šaknų vandenyje?

ax.gif
jei neturiu permatomų indelių tai merkiu į vandenį ,kad matyčiau kada jau tikrai 4u.gif
Atsakyti
Violeta, jei kalbate apie violetinę, tai nežinau veislės blush2.gif pirkau prieš keturis metus turgelyje, dar tada veislės nerūpėjo, ir dabar niekaip neužmatau tokios spalvos, kad pati sužinočiau pavadinimą.
Amarile, Jūsų ta raudona tai super 4u.gif , reiks mainus daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2014 03 18, 17:16)
Violeta, jei kalbate apie violetinę, tai nežinau veislės  blush2.gif pirkau prieš keturis metus turgelyje, dar tada veislės nerūpėjo, ir dabar niekaip neužmatau tokios spalvos, kad pati sužinočiau pavadinimą.
Amarile, Jūsų ta raudona tai super  4u.gif , reiks mainus daryti  blush2.gif

Manau, kad Lilac. Mano mylimiausia, kiekviena rudeni prisidauginu.
Atsakyti
ar visos kompaktines kiekvienam sezonui naujas pasidauginat g.gif
aš šiemet turėsiu pernykštes,kelios yra jau visai senutės,pernai gerai žydėjo,sakau gal ir šiemet nenusivilsiu,nes pernykščiai plenciukai šiemet bus antramečiai g.gif
su svyrančia antramete tai neturėjau problemų,šiemet jau bus trečiametė ir jau žiedų prikrauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2014 03 18, 18:38)

ne Lilac, maniškė blankesnė. Bandysiu šiemet mugėse paieškoti, gal pasiseks sužinot pavadinimą.
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2014 03 18, 18:02)
ne Lilac, maniškė blankesnė. Bandysiu šiemet mugėse paieškoti, gal pasiseks sužinot pavadinimą.

Man spalva panasi i Lilly
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2014 03 18, 18:38)

Noriu pasiteiraut dėl Lilac. Ilgai stovėjau ir ziūrėjau į daigelius parduotuvėje, bet neapsisprendziau pirkt. Ar tikrai ji zydi labiau į violetinę spalvą? Iš nuotraukos parduotuvėj negalėjau suprast, ar čia ne kokia rūzava, tik nufotografuota prieblandoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Neili, Monami, tokių grožybių pridėjusios wub.gif

Diskutavot apie rožiažiedes- man kai kurios iš jų labai patinka, tikrai jų neatsisakyčiau, bet pradėjusi domėtis radau daugybę įdomių nekomercinių veislių, ne tik rožiažiedžių, kurias taip pat noriu išbandyti rolleyes.gif

QUOTE(amarrile @ 2014 03 18, 17:26)
Pradejot svyrančias girti,tai nubegau raudonų palaužyt,sodinsiu,kad galečiau veliau pasidalinti su sirgalemis. Įdomu,ar kas sulauket svyrančių šaknų vandenyje?

man šiemet kaip niekad lengvai vandeny šaknis leido svyrančios, tik taip pavyko po žiemos besibaigiančią Pink Sybil išsaugoti

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 18, 18:44)
ar visos kompaktines kiekvienam sezonui naujas pasidauginat  g.gif
aš šiemet turėsiu pernykštes,kelios yra jau visai senutės,pernai gerai žydėjo,sakau gal ir šiemet nenusivilsiu,nes pernykščiai plenciukai šiemet bus antramečiai  g.gif
su svyrančia antramete tai neturėjau problemų,šiemet jau bus trečiametė ir jau žiedų prikrauta  smile.gif

Aš kai kurias pasilikau senutes, kai kurias atidaviau, manau antrais metais kompaktinės dar gražesnės, ypač negailint ir gerai pagenint g.gif

Laukiu saulės ir žiedų. Kai kurios jau krovė pumpurus, bet nudžiovino apsigalvojusios, dabar jau vėl su pumpurais, tikiuosi, jau sužydės. Pradėjau po truputį tręšti.
Va taip mes žiūrim per langą ir laukiam lauko sezono:

user posted image
Atsakyti
As pernai issisaugojusi buvau kompaktines. Antramet zydejo sauniai,bet maniskes buvo grunte isodintos. Siai vasarai tai jau plenciuku prisidauginau tos pacios.
Sulaukiau ir as vienos ziedeliu wub.gif Taip gera akiai,o ir balta neuzilgo turetu issiskleisti.
Roziaziedes auga,viena numarinau nugenejus taip,lyg is jos kompaktine buc norejus padaryt biggrin.gif tada,matyt,daugokai paliejau ir amen.
As ir siltesniu dienu laukiu,kada galesiu savo langus atlaisvint.Neturiu ne vienos palanges,ant langu vyriu prisikabinejau lentu su sniurais ir pelargonijom apsistaciau doh.gif Veliau reikes i siltnami istremti.
Atsakyti
tai gerai,gavau svarių patvirtinimų,einu merkt šakučių,nereikes apsistatyt vazoneliais iškart thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 18, 20:04)
tai gerai,gavau svarių patvirtinimų,einu merkt šakučių,nereikes apsistatyt vazoneliais iškart thumbup.gif

Mano tai pamerktos supuvo... pora kartu bandziau... abu nesekmingi... as patepu hormonu ''augink saknis'' ir iskart I zeme...

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 18 kovo 2014 - 20:19
O kada jau i siltnami isnesat? Kokia zemiause temperatura gali but?
Atsakyti