Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

QUOTE(jediara @ 2014 05 08, 15:38)
Ta balta šaka, tai manau geležies trūkumas ir maniškės kai kurios buvo pabalusios  rolleyes.gif

ir tegul tada,nežadu dėl vienos kažką spec pirkti blush2.gif

QUOTE(DruiDe @ 2014 05 08, 18:01)
Laba diena  4u.gif  Pagaliau radau laiko prisesti prie kompo laisva minute ir pasidalinti savo meile sioms gelems  ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, smile.gif jungiuosi i Jusu bureli smile.gif
atsinesiau namo savo pirma pelargonija, norejau pasiklausti kodel nezydi ir reta tokia, sena? Ka su ja toliau daryti?
user posted image

O si daigeli nusipirkjau, pasodinau, bet nenori augti. Pas abi geltonuoja lapai. Laistau karta i savaite. Gal nuo to, kad pradzioj abi gelytes pastaciau ant palanges, pas mane pietine puse, gal per karsta? Ar galima sias geles isnest i balkona jei neistiklintas ir paskutinis aukstas? Ar nesulis?
user posted image
Atsakyti
amukas, pirmoji karališka, jos lepesnės, pasiskaitykit apie prižiūrą. O antroji arba perlaistyta ir pūna, arba ją ėda kokie kenkėjai (gal erkutės?)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

DruiDe, skubu pagirti, labai gražios gėlės, patinka joms pas jus wub.gif

Monami, pritariu, rožiažiedės su amžiumi gerėja, visai kaip ir mes biggrin.gif

Trąšų klausimu- trešiu ir su Schultz žydinčioms gėlėms, su Compo skystomis trąšomis pelargonijoms, šiemet dar Vilmorin trąšas pelargonijoms nusipirkau. Negalėčiau pasakyti, kad kažurios trąšos man davė ypatingą efektą g.gif

Amukas, ta pirmoji karališka, neturiu su jomis patirties, bet kiek skaitinėjau rusiškam forume, tai supratau, kad joms reikia žiemoti vėsiai, kad žydėtų pakartotinai g.gif Neturiu kompetencijos šiuo klausimu, reiktų pagooglint g.gif

Keletas štrichų iš mano gėlių gyvenimo, portretai,

Ludwigsburger Flair:
user posted image

PAC Viva Rosita:
user posted image

Royal Tatoo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 05 08, 22:41)

Labai gražūs portretai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
gražūs visų žiedai, ir profiliu ir anfas lotuliukas.gif Trąšų papirkau kemiros, su dideliais skaičiukais
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 05 08, 21:41)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Darse, kokios jos gražios wub.gif Išgirtoji Rosita tikrai verta visų pagyrų ir dar daugiau thumbup.gif Pas mane ji dar net nesiruošia žydėt, bet krūmelis gražus.

DruiDe, nuostabūs augaliukai wub.gif

Na ką, savaitgalį vėl bandysiu kažką į lauką iškraustyt biggrin.gif Jau vakar vakare išnešiau neveislinių 4 vazonus, šiandien dar 4 (nes po tiek ant palangės telpa biggrin.gif ), o rytoj jau nešiu kaip reikiant biggrin.gif Bet jeigu dar šals doh.gif ... Kaip atsibodo tas tampymas pirmyn atgal doh.gif wacko.gif
Atsakyti
Mergaites,nesulaukiau atsakymo..Kaip manot,ar galeciau jau saviskes susodinti i lauka? ax.gif Siltnami atlaisvint reikia,nes pelargonijos i salotas tuoj pavirs tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2014 05 09, 12:08)
Mergaites,nesulaukiau atsakymo..Kaip manot,ar galeciau jau saviskes susodinti i lauka? ax.gif  Siltnami atlaisvint reikia,nes pelargonijos i salotas tuoj pavirs  tongue.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
ar pati auginotes ar pirkote wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2014 05 09, 12:08)
Mergaites,nesulaukiau atsakymo..Kaip manot,ar galeciau jau saviskes susodinti i lauka? ax.gif 

Labai gražus jūsų ūkis thumbup.gif wub.gif wub.gif
Bet truputį neaišku kokio atsakymo tikitės g.gif juk matot kas darosi, skaitot kas kitoms nutiko, skaitot kaip kitos nešioja vazonus pirmyn atgal. Juk nežinom koks bus oras....pagal šiandien drąsiai galit nešti - šilta, žemė drėgna...o kas bus ryt potyt ar po savaitės vienas Dievas težino. Taip, kad mes rizikavom, jua sėdi dirvoje, kitos dar saugo. Taip kad jums tiksliai niekas nepasakys, vadovaukitės savo nuojauta mirksiukas.gif

Atsakyti
mano viena svyrancioji pradeda zydet wub.gif
user posted image

o cia beda kitai sad.gif kas tai? ir kaip gydit?
user posted image
Atsakyti