Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

QUOTE(Rihhana @ 2014 04 06, 21:28)
Sveikos busimos mamytes smile.gif

labai ilgai skaiciau forumus cia... O dar ilgiau laiko bandziau pastoti - negimdyvinis nestumas (pries penkerius metus) nuo kurio prasidejo visa odiseja... Visos vaisingumo klinikos Vilniuje aplankytos (du nesekmingi IUI). 3 nesekmingi IVF Latvijoje embions klinikoje pas dr. Treijsa irrr pagaliau sekmingas kartas, net labai sekmingas Lenkijoje klinikoje bocian pas dr. Mrugacz - laukiames dvynuku! smile.gif
Jeigu kam butu idomu kiek kainavo, kur gyvenom, kokia buvo stimuliacja - rasykite, papasakosiu smile.gif
Po nesekmingu kartu Latvijoje, buvom pavarge nuo kelioniu ir nusprendem bandyti Vilniuje (Northway, pas Ziobakiene), sudareme plana, surase stimuliacijos plana, nuvaziavome i Lenkija, supirkome vaistus ir laukeme tinkamos ciklo dienos (dar teko praleisti menesi, nes gydytoja atostogavo). Per laukimo laikotarpi issisnekejom su sena pazistama, kuri papasakojo apie klinika Lenkijoje. Labai rekomendavo, nes ir pirmas ir antras IVF jai buvo sekmingi smile.gif Tad uzsirasem, pasiemem vaistus ir iskeliavom ten. Prie progos paminesiu, kad liko pas mane 4 vnt. Cetrotide, tad jeigu kam reiketu, parduociau pigiau.
Kazkaip padrikai isejo surasyti, bet tikiuos, kad nors kazkam ikvepiau vilties smile.gif Tikrai visoms kazkuris kartas pasiseks - linkiu, kad tai butu pirmas kartas wink.gif

o ka kitaip dare Lenkijoje negu Latvijoje? gal koki papildomai gydima skyre???
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes smile.gif

labai ilgai skaiciau forumus cia... O dar ilgiau laiko bandziau pastoti - negimdyvinis nestumas (pries penkerius metus) nuo kurio prasidejo visa odiseja... Visos vaisingumo klinikos Vilniuje aplankytos (du nesekmingi IUI). 3 nesekmingi IVF Latvijoje embions klinikoje pas dr. Treijsa irrr pagaliau sekmingas kartas, net labai sekmingas Lenkijoje klinikoje bocian pas dr. Mrugacz - laukiames dvynuku! smile.gif
Jeigu kam butu idomu kiek kainavo, kur gyvenom, kokia buvo stimuliacja - rasykite, papasakosiu smile.gif
Po nesekmingu kartu Latvijoje, buvom pavarge nuo kelioniu ir nusprendem bandyti Vilniuje (Northway, pas Ziobakiene), sudareme plana, surase stimuliacijos plana, nuvaziavome i Lenkija, supirkome vaistus ir laukeme tinkamos ciklo dienos (dar teko praleisti menesi, nes gydytoja atostogavo). Per laukimo laikotarpi issisnekejom su sena pazistama, kuri papasakojo apie klinika Lenkijoje. Labai rekomendavo, nes ir pirmas ir antras IVF jai buvo sekmingi smile.gif Tad uzsirasem, pasiemem vaistus ir iskeliavom ten. Prie progos paminesiu, kad liko pas mane 4 vnt. Cetrotide, tad jeigu kam reiketu, parduociau pigiau.
Kazkaip padrikai isejo surasyti, bet tikiuos, kad nors kazkam ikvepiau vilties smile.gif Tikrai visoms kazkuris kartas pasiseks - linkiu, kad tai butu pirmas kartas wink.gif

Sveikinimai Jums 4u.gif 4u.gif Po tiek isbandymu-dvynukai-tikras apdovanojimas drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Saugok mazylius ir save!!! O kiek jau tau laiko?
Atsakyti
[quote=myliuku,2014 04 04, 18:35]
Sveikos sveikos 4u.gif
Štai ir aš su atsakymais 4u.gif
Endo scrach man darė NMC ir kainavo 200 Lt 4u.gif nors tiesa buvau pas gydytoja pamiršus paklaust kainos ir skambinau į registratūrą, galvojau pasakys, bet registratūrininkė nesuprato kas čia per procedūra ir sakė tokios nežino blink.gif tai vykau nežinodama kiek teks susimokėt, bet po procedūrus gavus kvituką su 200 Lt suma likau patenkinta 4u.gif
Procedūrą sakė tikslinga atlikti likus ne mažiau nei mėnesiui iki IVF, nes per maždaug mėnesį atsinaujina gimdos gleivinė po tų įbrėžimų. Taip pat reikia prisitaikyti laiką, nes kažkaip atsimenu man skaičiavo, kad būtų 11-14d iki mmm...

Sveiki, o galit patikslinti kur jūs darėt ir kas tas NMC? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2014 04 07, 07:40)

NMC-Northway medicinos centras 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Hopeful @ 2014 04 06, 20:04)

O tau krenta crinonas, ar buna kokiu spalvu? As irgi jeigu neateis mmm eisiu treciadieni priduot kraujo o po to penktadieni g.gif
Nebandei dar testu daryt??? blush2.gif

Saugokyt savo pilvuka ir maziukus!!! Lengvo jums nesiojimo!!!

Mergaites!!! Siandien istraukus crinona pamaciau skylutes viduje truputi raudona, cia kaip suprantu kraujas, tai ka jau viskas verysad.gif ar cia as ibreziau paprasciausiai gleivine????? As naudo ju crinone 2 kartus, gal kas naudojo kitaip 3 kartus ar girdejot gal per mazai to palaikymo???? g.gif

Kaip musu nestukes laikosi???? Kokie nauji pojuciai??? wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Man crinone buna gelsvas, buna rausvas - gan daznai atrodo, tarsi truputis kraujo susimaise, gal puse laso. Bet nieko ten blogo. Ir tol, kol nepradeda kraujas lietis, tol menesines nesiskaito, kad prasidejo.
Testu naminiu as pasizadejau sau nebesidaryti. Turiu viena likusi, kuri sakau laikysiu, kol gausiu kraujo testa teigiama - kad pamatyciau tuos stebuklinguosius du bruksnelius. smile.gif
O vat del kraujo testo, tai rimtai svarstau gal ryt vakare darytis, bet ziuresiu. Vyras sake laukt ketvirtadienio, kaip gydytoja sake. Bet ne visi tokie kantrus blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kaip cia tylu unsure.gif
Kaip laikosi PUPO, Hopeful ir Misheliina2, kada kraujuka priduosit? 4u.gif
Atsakyti
Kažin, kaip yra su pilvo maudenimu kaip PMS dirbtiniame cikle?
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(florid @ 2014 04 08, 08:23)
Labas rytas,
Kaip cia tylu  unsure.gif
Kaip laikosi PUPO, Hopeful ir Misheliina2, kada kraujuka priduosit?  4u.gif

Va man ir graužia ši mintis nuolatos. g.gif Gydytoja pasake ketvirtadienį vakare, bet aš jau šiandien noriu... 4u.gif Kaip merginos manot, ar galima/verta šiandien? Punkcija 03.25, 03.30 dėjo blastutes. Ar nebūtų šiandien potencialiai melagingas rezultatas? blink.gif

Gule, nežinau kaip kitoms, bet man dažnai toks jausmas kaip PMS ateina. Ateina ir vėl praeina.
Atsakyti
QUOTE(Hopeful @ 2014 04 08, 08:41)
Sveikos,

Va man ir graužia ši mintis nuolatos.  g.gif Gydytoja pasake ketvirtadienį vakare, bet aš jau šiandien noriu...  4u.gif Kaip merginos manot, ar galima/verta šiandien? Punkcija 03.25, 03.30 dėjo blastutes. Ar nebūtų šiandien potencialiai melagingas rezultatas?  blink.gif

Gule, nežinau kaip kitoms, bet man dažnai toks jausmas kaip PMS ateina. Ateina ir vėl praeina.

O tau irgi buvo "sukurtas" nenatūralus ciklas?
Atsakyti
[quote=misheliina2,2014 04 07, 11:53]
Sveikos merginos 4u.gif 4u.gif
O tau krenta crinonas, ar buna kokiu spalvu? As irgi jeigu neateis mmm eisiu treciadieni priduot kraujo o po to penktadieni g.gif
Nebandei dar testu daryt??? blush2.gif
Saugokyt savo pilvuka ir maziukus!!! Lengvo jums nesiojimo!!!
Mergaites!!! Siandien istraukus crinona pamaciau skylutes viduje truputi raudona, cia kaip suprantu kraujas, tai ka jau viskas verysad.gif ar cia as ibreziau paprasciausiai gleivine????? As naudo ju crinone 2 kartus, gal kas naudojo kitaip 3 kartus ar girdejot gal per mazai to palaikymo???? g.gif

Del crinono tai nesijaudink,nes man tai jis is vis kraujavima sukeldavo,kaip gyd,paaiskino sudirgindavo gleivine. Nors man jo kaip ir nereikejo,nes pastojau naturaliai,tai pavartojau kokias 2 tubeles ir nutraukiau.
Atsakyti
merginos, pasirodė kraujas. cry.gif panašu, kad nereiks nei testo.
Atsakyti