Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 04 04, 12:54)
Aš VGN darysiuos tel 852695591informacija  4u.gif

Aciu 4u.gif Ziuresiu ar iseis.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 04 04, 12:52)
Aha, lauksiu Myliuku atsakymo  smile.gif

Sveikos sveikos 4u.gif
Štai ir aš su atsakymais 4u.gif
Endo scrach man darė NMC ir kainavo 200 Lt 4u.gif nors tiesa buvau pas gydytoja pamiršus paklaust kainos ir skambinau į registratūrą, galvojau pasakys, bet registratūrininkė nesuprato kas čia per procedūra ir sakė tokios nežino blink.gif tai vykau nežinodama kiek teks susimokėt, bet po procedūrus gavus kvituką su 200 Lt suma likau patenkinta 4u.gif
Procedūrą sakė tikslinga atlikti likus ne mažiau nei mėnesiui iki IVF, nes per maždaug mėnesį atsinaujina gimdos gleivinė po tų įbrėžimų. Taip pat reikia prisitaikyti laiką, nes kažkaip atsimenu man skaičiavo, kad būtų 11-14d iki mmm...
Pati procedūra nemaloni, žvakutę duoda ir ten nupurškia dar kažkuo, bet jaučiau vistiek unsure.gif iškentėt tikrai galima, tik esmė tame, kad ten su žniplytėm suima gleivinės gabaliuką ir tempia ir brėžia blink.gif ir taip berods 8 brėžiai...sėdėjau sukastais dantimis...bet kai sakė, kad kitos alpsta, tai supratau, kad dar aš skausmą pernešu neblogai blink.gif biggrin.gif
Negąsdinsiu daugiau, tikrai visos iškęst galim dar ne tokias procedūras ir jei tik rezultatas bus, tai tikrai verta thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 04, 17:35)
Sveikos sveikos  4u.gif
Štai ir aš su atsakymais  4u.gif
Endo scrach man darė NMC ir kainavo 200 Lt  4u.gif nors tiesa buvau pas gydytoja pamiršus paklaust kainos ir skambinau į registratūrą, galvojau pasakys, bet registratūrininkė nesuprato kas čia per procedūra ir sakė tokios nežino  blink.gif  tai vykau nežinodama kiek teks susimokėt, bet po procedūrus gavus kvituką su 200 Lt suma likau patenkinta  4u.gif
Procedūrą sakė tikslinga atlikti likus ne mažiau nei mėnesiui iki IVF, nes per maždaug mėnesį atsinaujina gimdos gleivinė po tų įbrėžimų. Taip pat reikia prisitaikyti laiką, nes kažkaip atsimenu man skaičiavo, kad būtų 11-14d iki mmm...
Pati procedūra nemaloni, žvakutę duoda ir ten nupurškia dar kažkuo, bet jaučiau vistiek  unsure.gif  iškentėt tikrai galima, tik esmė tame, kad ten su žniplytėm suima gleivinės gabaliuką ir tempia ir brėžia  blink.gif  ir taip berods 8 brėžiai...sėdėjau sukastais dantimis...bet kai sakė, kad kitos alpsta, tai supratau, kad dar aš skausmą pernešu neblogai  blink.gif  biggrin.gif
Negąsdinsiu daugiau, tikrai visos iškęst galim dar ne tokias procedūras ir jei tik rezultatas bus, tai tikrai verta  thumbup.gif  4u.gif

Labuka mergytes 4u.gif kaip myliuka jauties? Pas manejokiu pozymiu neatsirado tik krutine padidejus,jautri,pamaudzia biski pilvuka,skranduka..man snd 5.3 sawaitikes,mazai dar treciad mate puslyte 6mm,bet sake ateinanty treciad bus aiskiau tai yikiuos jau tada bus 6.1sawaites,jau tiksliai viskas pasimatys..siap jauciuos gerai,netikiu kad esu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 04 04, 19:58)
Labuka mergytes 4u.gif kaip myliuka jauties? Pas manejokiu pozymiu neatsirado tik krutine padidejus,jautri,pamaudzia biski pilvuka,skranduka..man snd 5.3 sawaitikes,mazai dar treciad mate puslyte 6mm,bet sake ateinanty treciad bus aiskiau tai yikiuos jau tada bus 6.1sawaites,jau tiksliai viskas pasimatys..siap jauciuos gerai,netikiu kad esu  nestuke.gif

Sveika 4u.gif
o aš niekada negalvojau, kad galiu tiek daug laiko praleisti miegodama biggrin.gif visą savaitę miegu rytais,miegu dieną ir vakare su višom guluos, kaip kokia miegapelė ir dbr šeimyna dar žaidimus žaidžia, o aš jau susisukus lovoj...toks nuovargis, silpnumas,miegučio trūkumas blush2.gif
Ir skrandis savo taisykles diktuoja, valgau daug, bet ne tai,kas patinka, tiksliau ne tai, kas patikdavo blush2.gif ir pilvuką pučia gerokai ir šiaip jaučiu pamaudenimus, bet ne tokius kaip prieš mmm, tiesiog tempimas gimdoj pereinantis į kirkšnis, kartais net nugarą...būna suspazmuoja gerokai, bet gal dar kiaušidės nesusitraukusios...paskutinį kartą kai gydytoja apžiūrinėjo, sakė jos padidėjusios 7cm, tai natūralu, kad daugiau judesio sukelia skausmukus...
O kaip tu skaičiuoji laiką nėštumo? ax.gif nuo įsodinimo,ar apvaisinimo? ar mmm ?
Aš radau nete štai tokią nuorodą, http://www.ivf.ca/duedate.php tai čia suvedus punkcijos datą rašo nėštumo laiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 04, 20:39)
Sveika  4u.gif
o aš niekada negalvojau, kad galiu tiek daug laiko praleisti miegodama  biggrin.gif  visą savaitę miegu rytais,miegu dieną ir vakare su višom guluos, kaip kokia miegapelė ir dbr šeimyna dar žaidimus žaidžia, o aš jau susisukus lovoj...toks nuovargis, silpnumas,miegučio trūkumas  blush2.gif 
Ir skrandis savo taisykles  diktuoja, valgau daug, bet ne tai,kas patinka, tiksliau ne tai, kas patikdavo  blush2.gif  ir pilvuką pučia gerokai ir šiaip jaučiu pamaudenimus, bet ne tokius kaip prieš mmm, tiesiog tempimas gimdoj pereinantis į kirkšnis, kartais net nugarą...būna suspazmuoja gerokai, bet gal dar kiaušidės nesusitraukusios...paskutinį kartą kai gydytoja apžiūrinėjo, sakė jos padidėjusios 7cm, tai natūralu, kad daugiau judesio sukelia skausmukus...
O kaip tu skaičiuoji laiką nėštumo?  ax.gif  nuo įsodinimo,ar apvaisinimo? ar mmm ?
Aš radau nete štai tokią nuorodą, http://www.ivf.ca/duedate.php  tai čia suvedus punkcijos datą rašo nėštumo laiką  4u.gif

Man ant nuotraukytes kur puslyte pagal jos ismatawima atitinka 5.1sawaite,siaip paskaiciawau atitinka nuo punkcijos man,3saw1d+2nuo mm..as ir tokia nedarbinga mieguista,bet tikiuosi tai y gera nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 04 04, 22:03)
Man ant nuotraukytes kur puslyte pagal jos ismatawima atitinka 5.1sawaite,siaip paskaiciawau atitinka nuo punkcijos man,3saw1d+2nuo mm..as ir tokia nedarbinga mieguista,bet tikiuosi tai y gera nestuke.gif

Kyka666, Myliuku kaip džiugu dėl jūsų! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(myliuku @ 2014 04 04, 18:35)
Sveikos sveikos  4u.gif
Štai ir aš su atsakymais  4u.gif
Endo scrach man darė NMC ir kainavo 200 Lt  4u.gif nors tiesa buvau pas gydytoja pamiršus paklaust kainos ir skambinau į registratūrą, galvojau pasakys, bet registratūrininkė nesuprato kas čia per procedūra ir sakė tokios nežino  blink.gif  tai vykau nežinodama kiek teks susimokėt, bet po procedūrus gavus kvituką su 200 Lt suma likau patenkinta  4u.gif
Pati procedūra nemaloni, žvakutę duoda ir ten nupurškia dar kažkuo, bet jaučiau vistiek  unsure.gif  iškentėt tikrai galima, tik esmė tame, kad ten su žniplytėm suima gleivinės gabaliuką ir tempia ir brėžia  blink.gif  ir taip berods 8 brėžiai...sėdėjau sukastais dantimis...bet kai sakė, kad kitos alpsta, tai supratau, kad dar aš skausmą pernešu neblogai  blink.gif  biggrin.gif
Negąsdinsiu daugiau, tikrai visos iškęst galim dar ne tokias procedūras ir jei tik rezultatas bus, tai tikrai verta  thumbup.gif  4u.gif

Ačiū už ats 4u.gif kaip tik vakar skambino is klinikos del mano ir mb kraujo tyrimu, sakė viskas gerai, tuo pačiu paklausiu del šios procedūros, sakė ok, jokių problemu galim daryt smile.gif , tik pamiršau paklausti kai ko blush2.gif man visada taip buna, po pokalbio atsiranda daug klausimu blush2.gif
Myliuku, dar norejau paklausti, o po procedūros iškart galima važiuoti namo ir kiek ji Panevėžio laiko trunka, Ir pvz aš dariausi ši men pries mmm ir kita galiu men startuoti su vaistukais ar geriau ši men?
Del skausmu pasiruošus iskentetii, kad tik greiciau būtume nestuke.gif nors ir labai skausmo bijau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(florid @ 2014 04 05, 11:42)
Kyka666, Myliuku kaip džiugu dėl jūsų!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Ačiū už ats  4u.gif kaip tik vakar skambino is klinikos del mano ir mb kraujo tyrimu, sakė viskas gerai, tuo pačiu paklausiu del šios procedūros, sakė ok, jokių problemu galim daryt  smile.gif , tik pamiršau paklausti kai ko  blush2.gif  man visada taip buna, po pokalbio atsiranda daug klausimu  blush2.gif
  Myliuku, dar norejau paklausti, o po procedūros iškart galima važiuoti namo ir kiek ji Panevėžio laiko trunka, Ir pvz aš dariausi ši men pries mmm ir kita galiu men startuoti su vaistukais ar geriau ši men?
Del skausmu pasiruošus iskentetii, kad tik greiciau būtume  nestuke.gif nors ir labai skausmo bijau  biggrin.gif

Norejau parasyti vietoj žodžio Panevėžio - panasiai kiek laiko trunka procedūra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Hopeful kaip jus laikotes?? Gal kokie pojuciai atsirado???

As turiu toki klausima, gal kas gales atsakyt, as suprantu, kad tas Crinonas turi krist, bet pvzjeigu siandien jis iskrito tokios keistos spalvos baltai zalsvos, as kiek skaiciau pas nieka tokios spalvos nera buve, gal ten koks uzdegimas vyksta??? Temp. siandien is ryto buvo 37,8 pries atsikeliant g.gif Gal cia normalu tik as vel prisigalvoju???
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 04 05, 11:48)
Kyka666, Myliuku kaip džiugu dėl jūsų!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Del skausmu pasiruošus iskentetii, kad tik greiciau būtume  nestuke.gif nors ir labai skausmo bijau  biggrin.gif
Norejau parasyti vietoj žodžio  Panevėžio - panasiai kiek laiko trunka procedūra  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveika,
iš viso užtrukau kokią valandą, bet tai atėjus kol nusirengiau, gavau žvakutę, įsidėjau ją ir tada 10-15 min. laukia kol suveiks smile.gif tada į kėdę, ten gydytoja kol nupurškia, kol nuvalo, kol sužiūri su echo kaip ten kas dar kokių 10-15min....ir tuomet jau pati procedūra koki teturunka tiek kiek reik įbrėžt 8 rėžiukus, laikas prailgsta tuo laiku, bet manau kokių 10 min... tuomet kol sutvarko, nuvalo, persirengi ir trumpa instrukcija ką galima daryt, ko ne( baseinas, vonia, santykiai ir sportas berods iki savaitės negalimi) 4u.gif po procedūros tiesiai į darbus galima tikrai, nesijaučia nieko, man sakė, kad gali patepliot krauju, bet kažkaip vieno dieninio įklotuko užteko visai dienai, tai manau nesiskaito 4u.gif
Ir mes tą patį mėnesį startavom su vaistais...procedūra buvo vasario 10 d. , o vasario 13 d. jau diferaliną pradėjau leistis 4u.gif žiūrėk kaip gydytoja pasakys 4u.gif Sėkmės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(misheliina2 @ 2014 04 05, 14:17)
Sveikos 4u.gif

As turiu toki klausima, gal kas gales atsakyt, as suprantu, kad tas Crinonas turi krist, bet pvzjeigu siandien jis iskrito tokios keistos spalvos baltai zalsvos, as kiek skaiciau pas nieka tokios spalvos nera buve, gal ten koks uzdegimas vyksta??? Temp. siandien is ryto buvo 37,8 pries atsikeliant g.gif  Gal cia normalu tik as vel prisigalvoju???

Sveika,
nu keista keista splava crinono, bet jo tikrai visokiausio krenta, tai gal nieko tokio...O kokių kitų pojūčių? Tempa tai nuo progesterono greičiausiai...Pasitart turbūt geriausia su gydytoja būtų 4u.gif Svarbu nestresuot, nesinervuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 05, 14:59)

Bandau nestresuot bet neiseina blush2.gif , pozymiu tai ka as zinau tempia pilvo apacia diena kazkaip ramiau vakare pradeda labiau tempti per viduri buna atsiduoda ir i sonus, nuotaika labai keiciasi tai verkiu tai juokiuosi, kelis kartus nakti i wc einu, jauciuosi tokia kazkokia pavargus nors ir miegot negaliu g.gif. Ir vis salu namuose 22 laipsnei su kojinem vilnonem ir po pledu vilnoniu ir vis tiek salta, dar svoris krenta bet cia kaip Fragmina pradejau leist, o visa kita manau nuo hormonu, progesterono. Krutine pabrinkus tokia kieta visai. Dar zarnos ramybes neduoda vis burbuliuoja ten kazkas ir pucia pilva. Va kiek visokiu pozymiu, psichologiniu ir nuo vaistu. Man siandien tik 6 DPI. IKi X dienos dar toli doh.gif
Atsakyti

Bandau nestresuot bet neiseina blush2.gif , pozymiu tai ka as zinau tempia pilvo apacia diena kazkaip ramiau vakare pradeda labiau tempti per viduri buna atsiduoda ir i sonus, nuotaika labai keiciasi tai verkiu tai juokiuosi, kelis kartus nakti i wc einu, jauciuosi tokia kazkokia pavargus nors ir miegot negaliu g.gif. Ir vis salu namuose 22 laipsniai su kojinem vilnonem ir po pledu vilnoniu ir vis tiek salta, dar svoris krenta bet cia kaip Fragmina pradejau leist, o visa kita manau nuo hormonu, progesterono. Krutine pabrinkus tokia kieta visai. Dar zarnos ramybes neduoda vis burbuliuoja ten kazkas ir pucia pilva. Va kiek visokiu pozymiu, psichologiniu ir nuo vaistu. Man siandien tik 6 DPI. IKi X dienos dar toli doh.gif

Atsakyti
Sveikos merginos,
QUOTE(misheliina2 @ 2014 04 05, 14:17)
As turiu toki klausima, gal kas gales atsakyt, as suprantu, kad tas Crinonas turi krist, bet pvzjeigu siandien jis iskrito tokios keistos spalvos baltai zalsvos...

Man labai daug labai panasiu pojuciu, tik mane kaip tik tai musa karstis tai vel salta smile.gif Ir tempimai ir paskaudenimai ir viskas yra, tik as asmeniskai nieko nebandau priskirti jokiems pozymiams, nes patys vaistai ir darytos proceduros issaukia ju daug. Tik ilgai ir nuobodziai laukiu testo dienos. As kazkaip mastau, kad as nesulauksiu, nueisiu krauja antradieni priduoti vakare, o paskui ketvirtadieni pakartosiu. Dar nzn - labai jau letai laikas slenka.
O kas del Crinono - nu man tai teko skaityti visu vaivorykstes spalvu pasakojimu smile.gif , tai kazkaip nebuciau linkus pergyventi. Aisku jei gydytoja normali, ji visus kylancius klausimus turetu galeti atsakyti, tai kad nusiraminti, manau visada galima pasiskambinti.
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes smile.gif

labai ilgai skaiciau forumus cia... O dar ilgiau laiko bandziau pastoti - negimdyvinis nestumas (pries penkerius metus) nuo kurio prasidejo visa odiseja... Visos vaisingumo klinikos Vilniuje aplankytos (du nesekmingi IUI). 3 nesekmingi IVF Latvijoje embions klinikoje pas dr. Treijsa irrr pagaliau sekmingas kartas, net labai sekmingas Lenkijoje klinikoje bocian pas dr. Mrugacz - laukiames dvynuku! smile.gif
Jeigu kam butu idomu kiek kainavo, kur gyvenom, kokia buvo stimuliacja - rasykite, papasakosiu smile.gif
Po nesekmingu kartu Latvijoje, buvom pavarge nuo kelioniu ir nusprendem bandyti Vilniuje (Northway, pas Ziobakiene), sudareme plana, surase stimuliacijos plana, nuvaziavome i Lenkija, supirkome vaistus ir laukeme tinkamos ciklo dienos (dar teko praleisti menesi, nes gydytoja atostogavo). Per laukimo laikotarpi issisnekejom su sena pazistama, kuri papasakojo apie klinika Lenkijoje. Labai rekomendavo, nes ir pirmas ir antras IVF jai buvo sekmingi smile.gif Tad uzsirasem, pasiemem vaistus ir iskeliavom ten. Prie progos paminesiu, kad liko pas mane 4 vnt. Cetrotide, tad jeigu kam reiketu, parduociau pigiau.
Kazkaip padrikai isejo surasyti, bet tikiuos, kad nors kazkam ikvepiau vilties smile.gif Tikrai visoms kazkuris kartas pasiseks - linkiu, kad tai butu pirmas kartas wink.gif
Atsakyti