QUOTE(kyka666 @ 2014 04 04, 22:03)
Man ant nuotraukytes kur puslyte pagal jos ismatawima atitinka 5.1sawaite,siaip paskaiciawau atitinka nuo punkcijos man,3saw1d+2nuo mm..as ir tokia nedarbinga mieguista,bet tikiuosi tai y gera
Kyka666, Myliuku kaip džiugu dėl jūsų!
Papildyta:
QUOTE(myliuku @ 2014 04 04, 18:35)
Sveikos sveikos
Štai ir aš su atsakymais
Endo scrach man darė NMC ir kainavo 200 Lt

nors tiesa buvau pas gydytoja pamiršus paklaust kainos ir skambinau į registratūrą, galvojau pasakys, bet registratūrininkė nesuprato kas čia per procedūra ir sakė tokios nežino

tai vykau nežinodama kiek teks susimokėt, bet po procedūrus gavus kvituką su 200 Lt suma likau patenkinta
Procedūrą sakė tikslinga atlikti likus ne mažiau nei mėnesiui iki IVF, nes per maždaug mėnesį atsinaujina gimdos gleivinė po tų įbrėžimų. Taip pat reikia prisitaikyti laiką, nes kažkaip atsimenu man skaičiavo, kad būtų 11-14d iki mmm...
Pati procedūra nemaloni, žvakutę duoda ir ten nupurškia dar kažkuo, bet jaučiau vistiek

iškentėt tikrai galima, tik esmė tame, kad ten su žniplytėm suima gleivinės gabaliuką ir tempia ir brėžia

ir taip berods 8 brėžiai...sėdėjau sukastais dantimis...bet kai sakė, kad kitos alpsta, tai supratau, kad dar aš skausmą pernešu neblogai
Negąsdinsiu daugiau, tikrai visos iškęst galim dar ne tokias procedūras ir jei tik rezultatas bus, tai tikrai verta
Ačiū už ats

kaip tik vakar skambino is klinikos del mano ir mb kraujo tyrimu, sakė viskas gerai, tuo pačiu paklausiu del šios procedūros, sakė ok, jokių problemu galim daryt

, tik pamiršau paklausti kai ko

man visada taip buna, po pokalbio atsiranda daug klausimu
Myliuku, dar norejau paklausti, o po procedūros iškart galima važiuoti namo ir kiek ji Panevėžio laiko trunka, Ir pvz aš dariausi ši men pries mmm ir kita galiu men startuoti su vaistukais ar geriau ši men?
Del skausmu pasiruošus iskentetii, kad tik greiciau būtume

nors ir labai skausmo bijau
Papildyta:
QUOTE(florid @ 2014 04 05, 11:42)
Kyka666, Myliuku kaip džiugu dėl jūsų!
Papildyta:
Ačiū už ats

kaip tik vakar skambino is klinikos del mano ir mb kraujo tyrimu, sakė viskas gerai, tuo pačiu paklausiu del šios procedūros, sakė ok, jokių problemu galim daryt

, tik pamiršau paklausti kai ko

man visada taip buna, po pokalbio atsiranda daug klausimu
Myliuku, dar norejau paklausti, o po procedūros iškart galima važiuoti namo ir kiek ji Panevėžio laiko trunka, Ir pvz aš dariausi ši men pries mmm ir kita galiu men startuoti su vaistukais ar geriau ši men?
Del skausmu pasiruošus iskentetii, kad tik greiciau būtume

nors ir labai skausmo bijau
Norejau parasyti vietoj žodžio Panevėžio - panasiai kiek laiko trunka procedūra