Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

QUOTE(Dziugile @ 2014 04 04, 10:04)
Dar noriu paklausti, ar reikią prašyti, kad histero metu padarytų "scratch" ar gydytojas savu ruožtu tai padaro?  blush2.gif
Ir sakykit, kada yra taikoma ilga schema? Pirmojo metu man taikė trumpą, išpunktavo 9 kiaušialąstes, apsivaisino 7, tad ar gali taikyti ilgą kitą kartą? Taip nesinorėtų  g.gif

Gali pakalbeti del scratch, mano gydytoja pati pasiule, dar su chirurgu pries operacija kai kalbejau irgi apie tai uzsiminiau, tikriausiai nepamirstu, bet gi nepakenks smile.gif
O del schemos tai tikrai gydytoja geriau zino manau pakalbejus su ja viskas aikiau butu.
Atsakyti
QUOTE(zanciukas @ 2014 04 04, 11:05)
estrofemas skirtas gimdos gleivinei auginti  4u.gif

Aciu 4u.gif o tai pamirsau paklaust doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millano: 04 balandžio 2014 - 10:29
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 04 04, 10:40)
Pas mus dar celibatas  lotuliukas.gif  Laukiu pirmadienio ,eisiu apziurai ,klausiu gines  blush2.gif

Visokiu nuomoniu yra . Uzsienio saituose tris variantus dazniausiai pasitaikancius po ivf radau :1 iki hcg dienos ( kas man pavojingai skamba ) 2iki sirdeles plakimo  ir 3 iki 12 sav .  4u.gif 
    Kaip sakoma spresti lieka mums pacioms  lotuliukas.gif

Mums gydytojas sake po isodinimo 4 paras nesimyleti o po to kaip ir iprastai
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

Myliuku sakai kankiniesi celibataudama biggrin.gif Ka patart net nezinau, tiek tu nuomoniu yra. Gal savo gyd. paklausk, kaip suprantu pasitikejima turi ja/juo, tai jo patarimas ir bus svariausias 4u.gif

Mergaites, as norejau paklausti irgi del to endo scratch, o jis daromas histero metu ane? Gal zinot kur privaciai galima lietuvoj pasidaryt ir kiek mazdaug kainuoja g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 04 04, 10:11)
Man irgi darys histeroskopijos metu tą scratch procedūrą, pati gydytoja pasiūlė, o tuo pačiu ir gimdą apžiūrės, nors irgi niekada nieko blogo nematą, nors echoskopas ne viską ir parodo  4u.gif
Ilgos schemos metu labiau viskas kontroliuojama, man pirmojo IVF metu taikė ilgą ir antrojo metu irgi taikys antrą  ax.gif

Norejau paklausti, o jeigu man po 1 nesekmingo IVF. daktare nesiulo daryti histeroskopijos + scrach, gal man pasisiulyti paciai? Ar turi man pasiulyti? nzn kaip elgtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 04 04, 11:13)
Norejau paklausti, o jeigu man po 1 nesekmingo IVF. daktare nesiulo daryti histeroskopijos + scrach, gal man pasisiulyti paciai? Ar turi man pasiulyti? nzn kaip elgtis  blush2.gif

Va as irgi panasiai mastau, ar cia savavaliskai pabandyti kazkur pasidaryti sia procedura, nes pas mus isvis neskuba nieko daryti. Sake jeigu nepasiseka is 4-5 kartu, tik tada daro tolimesnius tyrimus, endometriumo biopsija ir t.t. O taip noretusi kad nereiktu tu 4-5 kartu doh.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 04 04, 11:11)
Sveikutes  4u.gif

Myliuku sakai kankiniesi celibataudama  biggrin.gif  Ka patart net nezinau, tiek tu nuomoniu yra. Gal savo gyd. paklausk, kaip suprantu pasitikejima turi ja/juo, tai jo patarimas ir bus svariausias  4u.gif

Mergaites, as norejau paklausti irgi del to endo scratch, o jis daromas histero metu ane? Gal zinot kur privaciai galima lietuvoj pasidaryt ir kiek mazdaug kainuoja  g.gif
4u.gif

Nebūtinai histero metu, juk Myliuku darė vien tik scratch procedūrą 4u.gif Gal ji galėtų Tau išsamiau parašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 04 04, 11:35)
Nebūtinai histero metu, juk Myliuku darė vien tik scratch procedūrą  4u.gif  Gal ji galėtų Tau išsamiau parašyti  mirksiukas.gif

Aha, lauksiu Myliuku atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 04 04, 12:52)
Aha, lauksiu Myliuku atsakymo  smile.gif

As irgi labai lauksiu ats is myliuku mirksiukas.gif
Jau geriau pasidarytu ta procedura, kad tik butu didesne tikimybe po IVF nestuke.gif
Atsakyti
Po 1 nepavykusio IVF kai kalbėjau su gydytoja telefonu ir klausiau, ką dar galima būtų padaryti, kad kitas kartas būtų sėkmingas, tai ji užsiminė apie scratch. Kaip supratau, ji būtų pati dariusi kažkiek laiko prieš kitą IVF.
Bet vakar ėjau pas kitą gydytoją ir ji pasiūlė Histeroskopiją. Užsirašiau Antakalnio klinikose. Kaip suprantu, su siuntimu daro nemokamai. Nežinau kaip be siuntimo, jei gyvenat ne LT ir nėra draudimo, tada turbūt reikėtų mokėti.
Galiu parašyt į AŽ Antakalnio kl. tel., kur registravausi, gal atsakytų, ar galima mokamai procedūrai užsirašyti. Tiesa, gydytoja sakė, kad riekia darytis iki 11 ciklo d. 4u.gif
P.S. Čia dėl Histeroskopijos į Antakalnį blush2.gif O scratch, manau, kad vaisingumo klinikose turėtų visur daryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 04 balandžio 2014 - 12:34
QUOTE(Dziugile @ 2014 04 04, 12:31)
Po 1 nepavykusio IVF kai kalbėjau su gydytoja telefonu ir klausiau, ką dar galima būtų padaryti, kad kitas kartas būtų sėkmingas, tai ji užsiminė apie scratch. Kaip supratau, ji būtų pati dariusi kažkiek laiko prieš kitą IVF.
Bet vakar ėjau pas kitą gydytoją ir ji pasiūlė Histeroskopiją. Užsirašiau Antakalnio klinikose. Kaip suprantu, su siuntimu daro nemokamai. Nežinau kaip be siuntimo, jei gyvenat ne LT ir nėra draudimo, tada turbūt reikėtų mokėti.
Galiu parašyt į AŽ Antakalnio kl. tel., kur registravausi, gal atsakytų, ar galima mokamai procedūrai užsirašyti. Tiesa, gydytoja sakė, kad riekia darytis iki 11 ciklo d.  4u.gif
P.S. Čia dėl Histeroskopijos į Antakalnį  blush2.gif O scratch, manau, kad vaisingumo klinikose turėtų visur daryt  g.gif

Parasiau tau i az, jei gali atsiusk tel. Antakalnio kliniku, pasiskambinsiu pasiteirauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 04 04, 12:50)
Parasiau tau i az, jei gali atsiusk tel. Antakalnio kliniku, pasiskambinsiu pasiteirauti  4u.gif

Aš VGN darysiuos tel 852695591informacija 4u.gif
Atsakyti