Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai, diskusijos

QUOTE(mergelytė @ 2014 09 30, 10:02)

kai man pokalbis vyko kavinėje išvis nieko niekas neužsakinėjo, bet kavinukė buvo prekybos centro salelėje wink.gif .

as irgi toki pokalbi turejus biggrin.gif kokias 5 min. paklausinejo dalyku, kurie jau parasyti CV ir psio. Bet jei ir butu paklausus ar gersiu kavos, buciau atsakius "ne, aciu". Kazkaip neisivaizduoju rimto pokalbio geriant kava. Kava burnoj uzstrigtu.
Atsakyti
Kaip merginoms sekasi darbo paieškos? 4u.gif Aš jau čia 'etatinė' ieškotoja, vėl ieškau unsure.gif Ne kažką su pasiūlymais šiuo metu, o dar rugsėjo pradžioje buvo nemažai... Pokalbių ir skambučių vos vienas kitas, pastaruoju metu išvis tyla g.gif Nors ir patirties yra, ir cv, motyvacinis iščiustyti g.gif
Atsakyti
Sveikos, na man ir ne kaip sekasi.Kiek pokalbiu turejau ir vis nieko,o atrodo ir viskas isciustyta biggrin.gif
Atsakyti
O aš tokiu kitokiu klausimu - buvau pokalbyje dėl darbo, tikau ir patikau. Bet bėda, kad man jie nepatiko doh.gif Kaip gražiai pasakyti, kad ačiū, bet nenoriu pas jus dirbti?
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2014 10 01, 12:46)
O aš tokiu kitokiu klausimu - buvau pokalbyje dėl darbo, tikau ir patikau. Bet bėda, kad man jie nepatiko  doh.gif Kaip gražiai pasakyti, kad ačiū, bet nenoriu pas jus dirbti?

''aciu, bet nenoriu pas jus dirbti'' biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2014 10 01, 19:18)
''aciu, bet nenoriu pas jus dirbti'' biggrin.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif Panašiai ir pasakiau biggrin.gif Dar kartelį skambino kitą dieną - gal persigalvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2014 10 03, 08:47)
biggrin.gif Panašiai ir pasakiau  biggrin.gif Dar kartelį skambino kitą dieną - gal persigalvojau  doh.gif

tad kad nera kaip kitaip pasakyti - tik tiesiai ir tiek, ka ir begalvoti - aciu uz pasiulyma, taciau sios darbo vietos atsisakau. nezinau ka dar (o ir priezasciu jokiu nesuprantu trynimams ir muilinimams) grazinti, kurti ir tt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astelyta @ 2014 10 01, 09:07)
Sveikos, na man ir ne kaip sekasi.Kiek pokalbiu turejau ir vis nieko,o atrodo ir viskas isciustyta  biggrin.gif

Darbas marketingistei dar nedirbusei pagal darbo sutarti, nes imone dalyvauja Invegos programoje

http://www.zemakaina.lt/siulome-darba 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif
Kol kas darbo ieškausi labai ramiai ax.gif Nes darbą turiu. Bet paskutiniu metu labai didelė įtampa jame tarp manęs ir vadovės. Mane tai erzina, aš net atrodo jos bijau, net laisvomis dienomis negaliu negaloti apie darbą, nebenoriu eit į darbą kaip į šventę, kaip kad buvo anksčiau smile.gif Matyt gerai sakoma, kad darbą turi keist kas kažkiek ten tų metų, aš jau turbūt per ilgai ten - gruodį bus 7 metai 4u.gif
Tai po truputį jungiuosi į ieškančiųjų gretas smile.gif
Atsakyti
kaip atsakytumete i klausima pokalbio metu: kur ir kaip ieskotumete informacijos, kurios jums skubiai reikia, bet nera interneto po ranka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gamtos stebuklas: 10 spalio 2014 - 10:01
QUOTE(nercepas @ 2014 10 08, 19:01)
Sveikos 4u.gif  Jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif
Kol kas darbo ieškausi labai ramiai ax.gif  Nes darbą turiu. Bet paskutiniu metu labai didelė įtampa jame tarp manęs ir vadovės. Mane tai erzina, aš net atrodo jos bijau, net laisvomis dienomis negaliu negaloti apie darbą, nebenoriu eit į darbą kaip į šventę, kaip kad buvo anksčiau smile.gif  Matyt gerai sakoma, kad darbą turi keist kas kažkiek ten tų metų, aš jau turbūt per ilgai ten - gruodį bus 7 metai 4u.gif
Tai po truputį jungiuosi į ieškančiųjų gretas smile.gif

mintys sutapo :DDD pas mane tas pats biggrin.gif Anksciau taip megau savo darba...kol neatsirado ,,nuostabi" padalinio vadove...i darba einu kaip i katorga...ziurineju tu skelbimu, siuntineju cv, bet nieko verysad.gif o taip noretusi i darbeli lekti su nuotaika, naujomis idejomis, pabendrauti draugiskai su kolegomis...cia randu tik itampa..kada kas ka leptels...
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2014 10 10, 10:00)
kaip atsakytumete i klausima pokalbio metu: kur ir kaip ieskotumete informacijos, kurios jums skubiai reikia, bet nera interneto po ranka?

nezinau ar taip atsakyciau, bet ieskociau info bibliotekoj ar ieskociau telefonu zmogaus apie tai ismanancio, nebent ir telefona atimtu biggrin.gif
Atsakyti