Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 17, 12:11)
Ereba, nebus nei cepelinu nei kugeliu, nes labai tingiu gamintis biggrin.gif

Pumpum, o kaip zinoti kada gerti, o kada negerti tuos visus papildus?  As tai geriu, tik bendrus vitaminus, nes mityba mano nera ideali ir is karto meslungis kojas traukia, jei sportuoju ir nieko negeriu.

aš gėriau kai sportavau 4x savaitėje, crossfitą, ryškinausi, po to kai bandžiau raumeninę masę padidint. bet tik amino rūgštis gėriau. ir mitybą labai susitvarkiau. tai kadangi dabar intensyvumas mažesnis nei buvo kadaise tai nebegeriu nieko. čia pagal save tuos papildus žiūri gert ar negert. kai kuriais atvejais tai moteriškės konkrečiai neturi kur dėt pinigų ir geria bile gert biggrin.gif o taip tai žiūrėk, ar ne per ilgai užtrunka raumenų atsistatymas, ar išeina pasiekt norimų rezultatų ir pan. Papildai jokio stebuklo nepadarys. Tiesiog gal 10proc paspartins juodo darbo rezultatus biggrin.gif dažnais atvejais užtenka tiesiog magnio, žuvų taukų ir jau jei labai reikia amino rūgščių smile.gif
Atsakyti
As jau pradedu pykti ant saves biggrin.gif ,tiek spoprtuoju,stengiuosi,bet mitybos niekaip nesusitvarkau doh.gif biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 18, 08:05)
Sakiau paziuresiu ir visai isgaravo. TEn kokia laida buvo? Nuo.. Iki... ?

As ziurejau,baisios man jos doh.gif ,is veidu,kaip vyrai,figuros irgi nekokios,moteriskumo nelike,nei uzpakalio,nei papu,nors papus dauguma susidejusios biggrin.gif .Mano akimis ziurint,jau per daug issidziovinusios.Mityba itint griezta,kazkoks saves kankinimas.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 19, 09:37)
As jau pradedu pykti ant saves biggrin.gif ,tiek spoprtuoju,stengiuosi,bet mitybos niekaip nesusitvarkau doh.gif  biggrin.gif .
Papildyta:

As ziurejau,baisios man jos doh.gif ,is veidu,kaip vyrai,figuros irgi nekokios,moteriskumo nelike,nei uzpakalio,nei papu,nors papus dauguma susidejusios biggrin.gif .Mano akimis ziurint,jau per daug issidziovinusios.Mityba itint griezta,kazkoks saves kankinimas.

Bet kaip ta juoda sake, ja tai veza, jai patinka. Man smagu klausyti zmoniu , kurie atranda save. Mums tai atrodo kaip kancia, o joms gyvenimo stimulas. Todel , kai kalba pradeda eiti apie grozi as galvoju apie pagarba zmogui ir jo pasirinkima. Zomes laimingesni , kai jie atranda save ir turi tikslu. Tarp kitko ta juoda pradejo sportuoti jau gerokai ne jaunikle budama. Gal dar ir man ne velu verysad.gif Aisku ne iki tokio lygio smile.gif
Va as daug ko noriu, bet va ka padarau del tu noru. Kalbu kalbu o rezultatu nera. Neturiu valios, uzsispyrimo......jauciuosi tokia dvasine varkse doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 19 kovo 2014 - 09:53
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 19, 09:51)
Bet kaip ta juoda sake, ja tai veza, jai patinka. Man smagu klausyti zmoniu , kurie atranda save. Mums tai atrodo kaip kancia, o joms gyvenimo stimulas. Todel , kai kalba pradeda eiti apie grozi as galvoju apie pagarba zmogui ir jo pasirinkima. Zomes laimingesni , kai jie atranda save ir turi tikslu. Tarp kitko  ta juoda pradejo sportuoti jau gerokai ne jaunikle budama. Gal dar ir man ne velu  verysad.gif Aisku ne iki tokio lygio  smile.gif
Va as daug ko noriu, bet va ka padarau del tu noru. Kalbu kalbu o rezultatu nera. Neturiu valios, uzsispyrimo......jauciuosi tokia dvasine varkse  doh.gif

Tai be abejo,svarbu joms gerai,tai ju pasirinkimas,tik pasakiau savo nuomone ir tiek smile.gif .Ta juoda pradejo sportuoti sulaukus 40m.,saunu tikrai,daug darbo ideta,viskas supratama,nekiekvienas to pasiektu,bet sakykit,ka norit,kai per daug,tai jau negrazu,eina moteris su suknele,su vyro veidu,kunu unsure.gif .
Na jau,nebuk sau tokia griezta,bet kita vertus,kas mums spirs i minkstaja,jei ne mes pacios biggrin.gif .Man beliktu susitvarkyti mityba,tada buciau tikrai savimi patenkinta,bet tai padaryti ,man kankyne blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 19 kovo 2014 - 09:58
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 19, 09:56)
Tai be abejo,svarbu joms gerai,tai ju pasirinkimas,tik pasakiau savo nuomone ir tiek smile.gif .Ta juoda pradejo sportuoti sulaukus 40m.,saunu tikrai,daug darbo ideta,viskas supratama,nekiekvienas to pasiektu,bet sakykit,ka norit,kai per daug,tai jau negrazu,eina moteris su suknele,su vyro veidu,kunu unsure.gif .
Na jau,nebuk sau tokia griezta,bet kita vertus,kas mums spirs i minkstaja,jei ne mes pacios biggrin.gif .Man beliktu susitvarkyti mityba,tada buciau tikrai savimi patenkinta,bet tai padaryti ,man kankyne blush2.gif .

O tikrai yra kazkoks prieejimas prie musu smegenu, kad tai taptu ne kankyne, o malonumu ir gyvenimo budu. Zinai, jeigu mus ispaustu i kampa gyvenimas ir tai butu vienintelis budas isgyventi, o kaip greitai tai taptu malonumu, o ne kankyne. Oi kaip as cia pasnekejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 19, 10:18)
O tikrai yra kazkoks prieejimas prie musu smegenu, kad tai taptu ne kankyne, o malonumu ir gyvenimo budu. Zinai, jeigu mus ispaustu i kampa gyvenimas ir tai butu vienintelis budas isgyventi, o kaip greitai tai taptu malonumu,  o ne kankyne. Oi kaip as cia pasnekejau  unsure.gif

Kas butu,jei butu....kol to nera,tol ir sunku atsisakyti to,kas skanu.
Atsakyti
O man stimulas gražiai valgyt yra atrast ką nors sveiko ir skanaus, ir nuteikinėt save kad va kaip skanu toks sveikas maistas ir net nereikia šlamtmaisčio biggrin.gif o ir jauties po to labai gerai, kai greit suvirškina ir sunkumo jausmo nebūna, ir vaizdas veidrody smagesnis. Nereikia laikyti kiaurus metus baltyminių dietų. Užtenka laikytis sveikos mitybos piramidės. O jei atsiranda ką paryškint tai kai artės vasara biggrin.gif
Atsakyti
Kad jau apie stimula graziai valgyt, tai man lengviau buna, kai pagalvoju, jog tokiu budu padedu savo kunui biggrin.gif Kad del sveikos mitybos ilgiau isliksiu jauna, gal isvengsiu bent vienos apsiedeliams gresiancios ligos lotuliukas.gif
Ir man lengviau, nes vyras PAGALIAU susieme, todel dabar ir sportuoja kartu, ir valgo tai, ka duodu smile.gif Tik kad rezultato man norisi greito, o juk taip nebuna. Todel dar oi kiek dirbti reikia ir save motyvuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 19, 10:37)
As jau pradedu pykti ant saves biggrin.gif ,tiek spoprtuoju,stengiuosi,bet mitybos niekaip nesusitvarkau doh.gif  biggrin.gif .

Mityba ir pas mane ne superine, todel ir rezultatai ne stebuklas, na bet vistiek ne blogyn eina, o geryn doh.gif

As kazkaip dabar saves neprievartauju, stengiuosi po truputi keisti mitybos iprocius, po truputi atrasti kas man skanu, kad tai taptu tiesiog gyvenimo budu, o ne prievole. Nes jei uzsiciklinsiu dabar is karto tik valgyt virta vista ir darzoves, labai greitai turbut mesiu viska ir tas sportas kartu taps nemielas. Dabar jau net automatiskai buna, kad jei vienas valgymas buna koks sotus, nesveikas maistas, tai jau ta pacia diena nieko nesinori daugiau arba kazko lengvo uzkasti. Ir dar pora dienu norisi tik sveiko maisto, tiesiog pats organizmas to reikalauja, kazkaip saldumynu visai jau nesinori, visokiu pyragu, bulkuciu irgi. Na kartais per pms uzsimanau kokio pyragaicio, tai nusiperku suvalgau ir vel man ramu menesiui biggrin.gif Gal kada atrasiu ir varske, nes db visai jos nevalgau, neskanu man, kaip ir kiausiniai kepti, virti. Tai baltymu daugiausiai gaunu tik is vistos krutineles, na bet ja megstu, tai ir valgau smile.gif Dar tunas skanu, lasisa ar kita zuvis. Mano tikslas dabar yra issportuoti be pertraukos bent metus, tada jau manau taps iprociu, ir maziau reikes ieskoti motyvacijos. smile.gif

Atsakyti
ssveikos .
O man snd kakzo silpna paliko saleje doh.gif atrodo galva svaigti pradejo , bet kaip uzejo taip ir praejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 19, 20:34)
ssveikos .
O man snd kakzo silpna paliko saleje  doh.gif atrodo  galva svaigti pradejo , bet kaip uzejo taip ir praejo  g.gif

Gal tiesiog pratima koki netaisyklingai darei?
Atsakyti
Gali būt tam kartui per didelė apkrova širdžiai buvo arba netaisyklingas kvėpavimas. smile.gif
Atsakyti