Pumpum, o kaip zinoti kada gerti, o kada negerti tuos visus papildus? As tai geriu, tik bendrus vitaminus, nes mityba mano nera ideali ir is karto meslungis kojas traukia, jei sportuoju ir nieko negeriu.
Ereba, nebus nei cepelinu nei kugeliu, nes labai tingiu gamintis
Pumpum, o kaip zinoti kada gerti, o kada negerti tuos visus papildus? As tai geriu, tik bendrus vitaminus, nes mityba mano nera ideali ir is karto meslungis kojas traukia, jei sportuoju ir nieko negeriu.
Sveikutes
As jau po treniruotes. Siandien po sales dar ant steperio 30min variau, i 115 aukstu ikopiau
Mano liemenukas irgi adidas, toks kaip pas Amarcord. Nelabai ka padidina, ir nelabai ka pamazina, tiesiog gerai prilaiko ta, kas dar like ten pas mane
Is papildu geriu Fat burnery ir po treniruotes baltymini kokteili.
As jau po treniruotes. Siandien po sales dar ant steperio 30min variau, i 115 aukstu ikopiau
Mano liemenukas irgi adidas, toks kaip pas Amarcord. Nelabai ka padidina, ir nelabai ka pamazina, tiesiog gerai prilaiko ta, kas dar like ten pas mane
Is papildu geriu Fat burnery ir po treniruotes baltymini kokteili.
Sedziu darbe ir galvoju kaip nevalgyt, bet gaunasi kad kaip pavalgyt
: Ir gurksnoju vis salta vandeni, tai toks jausmas kad dar labiau nuo jo alkana pasijauciu
: Gali taip but?
O jei i tema, kartais sporto saleje pamatau moteru kurioms pasiseke- plonos kaip stirnos o krutine C dydzio
O jei i tema, kartais sporto saleje pamatau moteru kurioms pasiseke- plonos kaip stirnos o krutine C dydzio
QUOTE(Dwin @ 2014 03 17, 14:50)
: Ir gurksnoju vis salta vandeni, tai toks jausmas kad dar labiau nuo jo alkana pasijauciu
aš tokiam atvejui visada vaisių turiu
QUOTE(Dwin @ 2014 03 17, 13:50)
Bet kas ten zino, gal silikoniniai
Steperis kardio tinka?
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 17, 15:50)
Steperis kardio tinka?
Na man trenere liepia mint kaip kardio steperi, tai manau tinka. Liepia 30min ant 9 lygio
QUOTE(Dwin @ 2014 03 17, 13:50)
Čia rimtas bajeris, šaltas vanduo skatina apetitą, o šiltas slopina
Ramune, tinka. As vakar ant jo padirbejau, kad snd einant blauzdas ir slaunis skaudejo lengvai. O nuo elipsinio dviracio nieko nejausdavau, jau buvau pripratus turbut. Nors dar ir ant slidziu pavariau, tai gal ir nuo ju jauciasi 
Apie maista as irgi visa diena galvoju ir valgau, bet man pms, db viska praryciau ir dar noreciau
Apie maista as irgi visa diena galvoju ir valgau, bet man pms, db viska praryciau ir dar noreciau
Steperis geriausiai is visu kardio kelia uzpakaliuka i virsu
Ai dar liepia ant slidziu, bet atgal mint, sake irgi neblogai pakyla dupce, bet visvien steperis pirmoj vietoj
O dabar visiskai blondiskas kl. . Ar labai jau reikalinga elektronika steperiui. Gal visai nieko butu pradziai ir paprastas.
QUOTE(Ereba @ 2014 03 17, 16:00)
nu va kad greitina apykaita girdejau, vsio gersiu silta tik
QUOTE(Eliza @ 2014 03 17, 16:06)
Steperis geriausiai is visu kardio kelia uzpakaliuka i virsu
Ai dar liepia ant slidziu, bet atgal mint, sake irgi neblogai pakyla dupce, bet visvien steperis pirmoj vietoj 
O kaip ant ju minti atgal?
Ant steperio tai matau, kaip ten tik "nelipa" ir vos vos koja pamina, lyg kratytu uzpakali, ir normaliai lipa. Kitos pastebiu su viena koja labiau mina nei su kita