Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 20, 10:14)
ne ne  smile.gif  nestuke.gif tikiuosi busiu rugseji  blush2.gif  wub.gif

oj geras, mes irgi rugpjuti planuosim jau antra 4u.gif KaraLinda abi jungsimems i nauja tema 'ka ir kaip sportuoti nestukems' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 20, 10:02)
Nusipirkau steperi. Speju vyras isvarys is namu  biggrin.gif  doh.gif

Tai galėsi ant steperio lipti ir sakyti "jau einu, einu, negi nematai" biggrin.gif
Atsakyti
Ramune, neisvarys taves vyras , sakyk, jeigu nori , kad gerai atrodydziau- tai tylek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 20, 09:16)
Labas rytas sportinukes-pleputes, smile.gif

va noriu paklaust... kuris dienos metas geriausias sportui mankstai ?  ax.gif

ryte atsikeliu toks visas sustinges, pavarges,  noris iskart prisest  blush2.gif  biggrin.gif
tai va, pasidalinkit, kada organizmas labiausiai pasiruoses "judesiui" ?  smile.gif

Idealiausia pietų metas, kai pavalgęs jau būni pusryčius ir pietus. Tada daugiausia energijos ir organizmas išsibudinęs. Vien su pusryčiais gali būti mažoka energijos, plius dar organizmas nebus pabudęs, o vakare jau pats būni pavargęs. Nors aš paskutiniu metu vakarais einu, nepatinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 03 20, 11:27)
Ramune, neisvarys taves vyras , sakyk, jeigu nori , kad gerai atrodydziau- tai tylek  lotuliukas.gif

Jam ale as ir taip gerai atrodai ir mano pilvo net pilvu negalima vadinti fool.gif
As jam sakiau, kai as atrodysiu taip kaip as noriu atrodyti ir kiti zmones sakys, kad as tikrai atrodau pasikeitusi ir atrodau gerai...tu negalesi niekam pasigirti, kad tai ir tavo dalis nuopelno. Ir kai tu noresi taip pat gerai atrodyti salia manes , as tau nepadesiu liezuvis.gif Tai labai susisuko vyro veidelis . wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 20, 13:37)
Idealiausia pietų metas, kai pavalgęs jau būni pusryčius ir pietus. Tada daugiausia energijos ir organizmas išsibudinęs. Vien su pusryčiais gali būti mažoka energijos, plius dar organizmas nebus pabudęs, o vakare jau pats būni pavargęs. Nors aš paskutiniu metu vakarais einu, nepatinka.  smile.gif

blink.gif Rimtai ? o jei pasilenkus po pietu sriubite isbegs, ar koks cipakas iskris ?biggrin.gif kaip tada?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 20, 16:16)
blink.gif  Rimtai ? o jei pasilenkus po pietu sriubite isbegs, ar koks cipakas iskris ?biggrin.gif kaip tada?biggrin.gif

nafik sportuot jei valgai cipakus? biggrin.gif pavalgai normalius pietus (ryžiai, vištiena, salotos pvz), palauki valandą kol suvirškins ir eini sportuot, o ne prisikimšus cepakų už 20min eit į salę
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 20, 11:37)
Idealiausia pietų metas, kai pavalgęs jau būni pusryčius ir pietus. Tada daugiausia energijos ir organizmas išsibudinęs. Vien su pusryčiais gali būti mažoka energijos, plius dar organizmas nebus pabudęs, o vakare jau pats būni pavargęs. Nors aš paskutiniu metu vakarais einu, nepatinka.  smile.gif

aš keletą dienų bandžiau sportuoti pavalgius pietus po valandos laiko. kažkaip netiko man, bloga darydavosi. pirmą dieną galvojau gal sunkiai virškinamą maistą suvalgiau, paskui pabandžiau kitą dieną, bet vėl bloga buvo. man daugiausiai jėgų atsiranda pavalgius pusryčius, daug energijos tada būna smile.gif
Atsakyti
Prisivalgius cepelinu, jau isivaizduoju kaip ten pasportuosi Energijos bus 0, skrandis apsunkes, pykins ir pan. As esu kazkada, kai seniau sportavau valanda pries sporta suvalgiusi kepta kiaulienos kotleta su darzovemis, na ir nuejau sportuoti... Galvojau ir apsivemsiu ir kas tik nesidare, jauciau visa laika ta kotleta, nei puses nepadariau pagal programa, apsisukau ir namo isejau... Dabar pries sporta gerai pagalvoju ka valgyti, kad tokiu ciudu nebutu biggrin.gif Ir geriausiai man grikiu kose turbut.

Sakykit, jus einate sportuoti, kai susergate menesinemis? Man jei tai buna pirma diena ir sutampa su sportu, dazniausiai praleidziu, nesijauciu komfortiskai, ir jegu nera, ir pilva maudzia, ir kaip balionas issipuciu doh.gif Jei sekancios jau buna dienos, tada jau einu, tik baseina tenka jau praleisti.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 21, 12:33)

Sakykit, jus einate sportuoti, kai susergate menesinemis? Man jei tai buna pirma diena ir sutampa su sportu, dazniausiai praleidziu, nesijauciu komfortiskai, ir jegu nera, ir pilva maudzia, ir kaip balionas issipuciu  doh.gif Jei sekancios jau buna dienos, tada jau einu, tik baseina tenka jau praleisti.

pirmas dvi dienas neinu, nes potvynis buna ax.gif
Atsakyti
Einu jei gerai jauciuosi, nes kartais buna kad prie zemes traukia, o su tokia savijauta ka ten pasportuosi doh.gif:
Merginos, koks pratimas geriausias slaunu ploninimui? ax.gif
Atsakyti
Pas mane slaunys irgi padidejo, bet taip ir turi buti, nes raumuo padidejo ir dar riebalas yra. Tai as su kardio daugiau dirbu, kad riebalas nuo visur greiciau nutirptu. O kaip man blauzdas sumazinti? As visai nieko joms nedarau, kad man jos nedidetu, nes siaip kruvio jos gauna ir nuo steperio, ir kitu kardio, daug pesciomis vaikstau.
Atsakyti