Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 22, 19:07)
Ereba, jei apie galife nesupratai, tai ten is nugaros stovint kur jungiasi uzpakalis su slaunimi, buna tokie riebalu maisai i sonus issiplete, ties klubais  doh.gif Na cia man kaip kriausei budinga. Daba jau tu maisu is sonu nera, beveik jau susilygino, grazus konturas tapo smile.gif

https://www.google.c... ...440&bih=755

apie situos kalbate?
Atsakyti
As tai va, sudarant nauja programa, iskeliau toki tiksla - raumenu paauginima... Nu ir kaaa.... Eina kakot lotuliukas.gif SUNKU! IR trenere, kuri sudare, kazkaip labai mane stebi, neleidzia simuliuoti su mazais svoriukais. O as neiskeliuuuuu tu didesniu hanteliuku lotuliukas.gif Dar silpna kaip nezinau kas... doh.gif Ir noriu, ir juokas ima, ir sveikatos nera dar lotuliukas.gif Nu tikiuosi neatsimusiu nuo sporto ax.gif Gi kazkad akuno kulturos butent del sunkumo ir nemegau
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 03 22, 18:53)
As tai va, sudarant nauja programa, iskeliau toki tiksla - raumenu paauginima... Nu ir kaaa.... Eina kakot  lotuliukas.gif  SUNKU! IR trenere, kuri sudare, kazkaip labai mane stebi, neleidzia simuliuoti su mazais svoriukais. O as neiskeliuuuuu tu didesniu hanteliuku  lotuliukas.gif  Dar silpna kaip nezinau kas...  doh.gif  Ir noriu, ir juokas ima, ir sveikatos nera dar  lotuliukas.gif  Nu tikiuosi neatsimusiu nuo sporto  ax.gif  Gi kazkad akuno kulturos butent del sunkumo ir nemegau

o tai su kokiais svoriais tu dirbi , pvz su hanteliais ?
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 22, 18:07)
Ereba, jei apie galife nesupratai, tai ten is nugaros stovint kur jungiasi uzpakalis su slaunimi, buna tokie riebalu maisai i sonus issiplete, ties klubais  doh.gif Na cia man kaip kriausei budinga. Daba jau tu maisu is sonu nera, beveik jau susilygino, grazus konturas tapo smile.gif

Ryžių košę saldžią darau, su pienu, cinamonu, kriauše ar bananu, na pagal skonį, nėr skaniau thumbup.gif

Aš irgi kriaušės tipo 4u.gif Smagu, kiek laiko ir kokių pratimų, tempo prireikė? Mano db didžiausia bėda, kaip rašiau aukščiau smile.gif Įsimetė į vidines šlaunis riebaliukas, ir į užpakalinę pusę. Į salę neišeina dar bent 1,5mėn. eiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 22, 21:58)
o tai su kokiais svoriais tu dirbi , pvz su hanteliais ?

Yra toks pratimas. Kelti su abiem rankom hanteliukus i virsu (rankos prie sonu ir kilnoji). Tai pradejus jau su 1muku buvo sunku. Dabar stenedama darau su 2-ku. Liepe su 3-ku .. bijau pradeti biggrin.gif

Bet tas dar nieko... Vos neapsiverciau aukstielninka, kai dariau toki pratimuka: sedint hanteliukai laikomi akiu lygyje ir uzsukant rankos keliamos i virsu (tricepsui turbut, nepamenu. O gal peciams). Tai su 3-ku vooos vosss... Liepe su minimum 4-ku biggrin.gif Nei penkiu kartu neiskeliau lotuliukas.gif (programoje vadinasi "spausti hant. is priekio uzsukant")

Cia butent del to, kad man reikia raumenuko didesnio lotuliukas.gif

O su vienu nzn ka daryti... ten tai isvis. Uzsikerta ranka ir nei pro kur nepakeliu. Tik su paciu maziausiu hanteliukus dar padarau... pasilenkus ir pasiremus kojom i suoliuka reikia sulenkus per alkune ir "istiesus" peti i virsu kelti rankas. Sunku paaiskinti smile.gif PRogramoje parasyta "tricepsas su hanteliu po 1-na ranka palinkus".

Zodziu kas liecia tricepsus ir petukus man yra visiskas doh.gif

Siaip ant 4 dydzio hanteliuku nori permesti mane ax.gif Bicepsams be problemu... sunkoka, bet padarau visus priejimus.

p.s. atsiprasau, bet net neisivaizduoju, kokie ten svoriai hanteliukus... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 22 kovo 2014 - 20:25
QUOTE(kvyka @ 2014 03 22, 19:22)

p.s. atsiprasau, bet net neisivaizduoju, kokie ten svoriai hanteliukus... biggrin.gif

supratau viska ka norejai pasakyti biggrin.gif as siuos pratimus su 5kg darau ant suoliuko su koja pasiremus , darai tricepsa.
Tai ar nera ant hanteliu surasyti svoriai ??? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif As tai obuoliukas, viskas kaupiasi ant pilvo unsure.gif Siandien 7km krosiuka nubegau, labai smagiai, oras superinis thumbup.gif Na bet vakaras su vyneliu ne i sveikata smile.gif bet uztat kaip skanu biggrin.gif Dar is vaiku ciniminis dribsniu paemiau uzkandai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 22, 22:36)
supratau viska ka norejai pasakyti biggrin.gif as siuos pratimus su 5kg darau ant suoliuko su koja pasiremus , darai tricepsa.
Tai ar nera ant hanteliu surasyti svoriai ??? g.gif  biggrin.gif

Nera lotuliukas.gif Ten tokie metaliniai... Pakaisti jau biggrin.gif Gal kada ir buvo. Ryt einu, dar apziuresiu smile.gif smile.gif smile.gif Nes ir paciai jau idomu, kiek ten steniu su hanteliukais.
Atsakyti
As rankoms darau su 6.7 kg svoriais, tricus darau su kuno svoriu, reciau su hanteliu, peciams darau su 4 kg, nes silpna vieta https://www.google.l...s...280&bih=658

nugarai su stanga, viso kokie 20 kg keli kg https://www.google.l...s...ch&imgdii=_

ir t.t.

Itupstai su panasia stanga ir svoriais,

leg curls https://www.google.l...s...ch&imgdii=_ su 20 kg, kol kas tie
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 22, 23:22)
..

skamba... dauug smile.gif Nors tikrai net nenutuokiu, kiek as kilnoju hanteliuku. Na kai su stangute dedu, tai uzsidedu tokius melynus blynus, ant kuriu raso 20 lg. Ir papildomus dar maziukus, bet nepaziurejau, kiek ten ax.gif ..

Va, radau ta savo pratimuka- galvos skausma doh.gif Neisivaizduoju, kodel man uzsirakina tiesiog rankos ir nepadarau judesio lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Tiesa, o kuri nors darot nusilenkimus su stanga? (cia pvz, tik cia ne su stangute nusilenkimas ) ..

Lyg ir ziurejo treneris, kuris rode, gerai darau. Bet as kazkaip tik jauciu, kad baisiai sunkiai ta stanga laikyti ir mintys tik tame koncentruojasi. O juk turi dirbti visai ne tie raumenys , bet man taip mintys susikencentruoja i laikyma stangos, kad nebegalvoju apie pratimo daryma ir rods, kad nedirba isvis tie raumenys doh.gif

Dabar isvis net nepamenu, kurie ten turi dirbti (kol tris ratukus nepadarysiu, tikrai neprisiminsiu). Tokia nevykele jauciuosi pastaruoju metu doh.gif Nei pamenu, kaip daryti, nei pamenu, kurie raumenukai dirba.
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 03 22, 22:45)
Tiesa, o kuri nors darot nusilenkimus su stanga? (cia pvz, tik cia ne su stangute nusilenkimas ) ..

darau ir labai mėgstu, aš su štanga ir dar keliais blynais thumbup.gif Kelius laisvai reikia laikyti, neįtempus kaip stygų, o čiut čiut sulenkus. Turi ant užpakalinės kojų dalies pasijausti , bent jau namie
Atsakyti