Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 21, 11:40)
Pas mane slaunys irgi padidejo, bet taip ir turi buti, nes raumuo padidejo ir dar riebalas yra. Tai as su kardio daugiau dirbu, kad riebalas nuo visur greiciau nutirptu. O kaip man blauzdas sumazinti? As visai nieko joms nedarau, kad man jos nedidetu, nes siaip kruvio jos gauna ir nuo steperio, ir kitu kardio, daug pesciomis vaikstau.

O tai kiek cm blauzdos kad jas maxinyi norit smile.gif as kaip tik ten raumeny noriu ryskaus raumens smile.gif
Atsakyti
Karalinda, 37 cm per storiausia vieta, nezinau cia daug ar ne. Bet man gerai, kaip dabar yra, tik aisku riebaliuka reikia nutirpdyti. Jau didesnes nenoriu, nes kazkaip su mano sudejimu neproporcingai gaunasi. Noreciau, kad ten nukristu riebalas, tada gal kazkiek jas vos paryskinsiu smile.gif Nors gal ne taip pasakiau, sumazinti irgi daug nenoriu, tiesiog pagal apimtis, kad liktu tokios kaip db yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 21, 11:33)
Prisivalgius cepelinu, jau isivaizduoju kaip ten pasportuosi...
...Ir geriausiai man grikiu kose turbut.
Sakykit, jus einate sportuoti, kai susergate...

doh.gif lotuliukas.gif tikai kad.
Aš irgi po kotletuko nuėjau sportuoti, riaugėjau, žagsėjau, dingau namo blush2.gif
Kaip ruoši grikių košę? Man žiauuuriai prėska, jau esu kažkur klaususi, sako su burokėliais bandyti valgyti, lengviau lenda. Bet gal kokių naujienų išgirsiu rolleyes.gif
Kadangi labai kamuojuosi, bent pirmas dvi dienas, tai tikrai vengiu. Trečią einu ir pastebėjau, netgi padeda thumbup.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 21, 18:06)
O tai kiek cm blauzdos kad jas maxinyi norit smile.gif as kaip tik ten raumeny noriu ryskaus raumens smile.gif

aš irgi labai noriu, ko neturiu biggrin.gif na nieko, šviečiasi šokdyne rimtai užsiimti, db neturiu kol kas kur šokinėti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 21, 19:21)
Karalinda, 37 cm per storiausia vieta, nezinau cia daug ar ne. Bet man gerai, kaip dabar yra, tik aisku riebaliuka reikia nutirpdyti. Jau didesnes nenoriu, nes kazkaip su mano sudejimu neproporcingai gaunasi. Noreciau, kad ten nukristu riebalas, tada gal kazkiek jas vos paryskinsiu smile.gif Nors gal ne taip pasakiau, sumazinti irgi daug nenoriu, tiesiog pagal apimtis, kad liktu tokios kaip db yra smile.gif

37cm.slaunis?Taigi cia kudena visai biggrin.gif .Negrazu,kai kojos,kaip sakaliukai smile.gif.

QUOTE(Ereba @ 2014 03 21, 19:32)
doh.gif  lotuliukas.gif tikai kad.
Aš irgi po kotletuko nuėjau sportuoti, riaugėjau, žagsėjau, dingau namo blush2.gif
Kaip ruoši grikių košę? Man žiauuuriai prėska, jau esu kažkur klaususi, sako su burokėliais bandyti valgyti, lengviau lenda. Bet gal kokių naujienų išgirsiu rolleyes.gif

As ipjaustau saliami desrytes,skanumelis thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 21, 18:50)
37cm.slaunis?Taigi cia kudena visai biggrin.gif .Negrazu,kai kojos,kaip sakaliukai smile.gif.

mes cia apie blausdas snekam , o ne apie slaunis . biggrin.gif mano 35 cm , man pats tas , blauzdos mano man patinka , jos tokios tvirtos , raumuo grynas :)bet noreciau dar labiau isryskinti smile.gif

pirmadieni treneris sudarys man programa , prasysiu kad akcentuotu kojas ir uzpakali smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ereba, as i grikiu kose isidedu truputi sviesto, bet nedaug, del kvapo, nes kitaip ir man ji preska buna. Verdu vandenyje visas kruopas. Man grikiu suvalgius ir energijos uztenka, bet ir jokio sunkumo sportuojant. Neseniai pries sporta pabandziau suvalgyti pjaustyta banana uzpilta jogurtu ir dar sauja kukuruzu dribsniu isimeciau. Jauciausi gerai, bet lyg i gala jau energijos truko, nors gal ten pms kaltas buvo g.gif

Salt, cia blauzda mano tokia, o jau slauni bijau ir matuoti lotuliukas.gif Nors kojos - sakaliai ir man negrazu schmoll.gif

Karalinda, va ir as kokiu 35 cm noreciau, na bet gal po 1 cm nusiridens, kai riebalas patirps, nes jo yra pas mane. Tada jau ir busiu patenkinta. O didesniu jau nenoriu, jau dabar nusipirkti ilgus batus problema man, nes per blauzda vos ikisu koja, o buna, kad jau ir neitelpa doh.gif O dar kai mano peda 36.5.

Man jau irgi reiktu susidaryti kita programa, nes kol kas sportuoju su sena (sudaryta buvo kitam sportklubyje). O jau ziuriu ir beveik 2 men prabego.

Atsakyti
ikelsiu i fotki savo koju padeti , nuogu smile.gif manau visai neblogai , bet noreciau ryskesniu raumenu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Karalinda, man ziurint i tavo kojas ir uzpakaliuka, cia jau ne neblogai, o vau wub.gif thumbup.gif Ir blauzda man dabar proporcinga visam kunui, nors jei nori, gali ir dar vos jas paryskinti.

Pas mane po truputi tonusas gereja apacios, nes as kaip kriause, tai buvo galife kelnes, jau jos po truputi krenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 21, 21:48)
mes cia apie blausdas snekam , o ne apie slaunis . biggrin.gif mano 35 cm , man pats tas , blauzdos mano man patinka , jos tokios tvirtos , raumuo grynas :)bet noreciau dar labiau isryskinti  smile.gif

Geras lotuliukas.gif ,einu ir as tada issimatuosiu biggrin.gif .Kojas ir as dar noriu pagrazinti ir uzpakaliuka,nors lyginant ,koks jis buvo,tai labai pasikeite smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 21, 19:50)

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 21, 23:25)
Ereba, as i grikiu kose isidedu truputi sviesto, bet nedaug, del kvapo, ...
na įsiminsiu sviestą ir dešrytę biggrin.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 21, 23:47)
ikelsiu i fotki savo koju padeti , nuogu smile.gif manau visai neblogai , bet noreciau ryskesniu raumenu smile.gif blush2.gif
einu apžiūrėti bigsmile.gif

apžiūrėjau, mdaaa.., gražu ax.gif 4u.gif

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 22, 09:10)
Pas mane po truputi tonusas gereja apacios, nes as kaip kriause, tai buvo galife kelnes, jau jos po truputi krenta smile.gif

kaip suprasti biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 22 kovo 2014 - 10:36
Grazus,standus uzpakaliukas,kojos thumbup.gif ,ne per daug,galima dar paryskinti smile.gif .
Nauju foto ikelta,saunuoles merginos,yra i ka paziureti wub.gif .

As bandziau presa fotkinti sporto klube,bet apsisviecia nuo veidrodzio,neryskiai gaunasi doh.gif .Reikia fotosesija namie daryti biggrin.gif .
Papildyta:
Mano blauzda 31cm.,galvojau,kad storesne biggrin.gif .
Atsakyti
Ryskinti yra dar daug ko .. smile.gif Bet sportuoju tik del savo malonumo , ir tik del saves .. smile.gif nesiekiu i kazka buti panasi . Noriu jaustis gerai , ir buti sau grazi blush2.gif
Atsakyti