QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 22, 11:03)
Ryskinti yra dar daug ko ..
Bet sportuoju tik del savo malonumo , ir tik del saves ..
nesiekiu i kazka buti panasi . Noriu jaustis gerai , ir buti sau grazi 
Tai visos mes cia del saves sportuojam,o ne pasirodyti kazkur
QUOTE(Ereba @ 2014 03 22, 11:38)
išsivir iau grikių, dėjau sviesto ir rūkytos dešrytės, tai sviestas taip šiaip sau, mat neprideda skonio bent man, o rūk. dešra labai nuima prėskumą, prideda skonio
ūkiškai taip pusryčiauju 
Sakiau
QUOTE(Ereba @ 2014 03 22, 13:10)
saliamis šiaip nėra labai jau sveika, tai vengiu kiek išeina tų dešrų-dešryčių, bet kad skonį pataiso, tai tikrai 
Aš šiandien pažiūrėjau, kad mano šlaunis kaba, tiek mėsos turiu
gal į baseiną reiktų paeiti 
ta prasme kaba ?
QUOTE(Ereba @ 2014 03 22, 14:10)
saliamis šiaip nėra labai jau sveika, tai vengiu kiek išeina tų dešrų-dešryčių, bet kad skonį pataiso, tai tikrai 
gal į baseiną reiktų paeiti 
Tai aisku,kad nera sveika
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 22, 14:17)
na daug tešlos turiu šlaunyse ir kai gulėdama ant nugaros sulenkiu kojas, kaba tešla iš nugarinių pusių
QUOTE(Ereba @ 2014 03 22, 14:19)
na daug tešlos turiu šlaunyse ir kai gulėdama ant nugaros sulenkiu kojas, kaba tešla iš nugarinių pusių
žodžiu
nes šlaunis tai galingas turiu. Nu nieko, išdirbsim į gryną raumenį per keletą metelių, tikiuosi.
supratau
Rytoj eisiu i pirty ir baseina
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 22, 15:21)
nu va, spyris į uodegą
Sėdžiu apsikabinusi rududu indelį, valgau tiesiai iš skardinės. Anglių 56%
QUOTE(Ereba @ 2014 03 22, 16:25)
Sėdžiu apsikabinusi rududu indelį, valgau tiesiai iš skardinės. Anglių 56%
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 22, 16:40)
gėda žmogui pasakyti
Gal smegenys taip sudirba, užsibrėži nevalgyt to, ano, ir kai jau negalima, tada nori
Oi kaip nenoriu milijono
Ereba, jei apie galife nesupratai, tai ten is nugaros stovint kur jungiasi uzpakalis su slaunimi, buna tokie riebalu maisai i sonus issiplete, ties klubais
Na cia man kaip kriausei budinga. Daba jau tu maisu is sonu nera, beveik jau susilygino, grazus konturas tapo 
Man grikiai kaip kruopa patinka, bet as juos megstu tik vienus valgyti, na kaip kose. Su rukyta desra net nebandysiu, dar taip patiks, tai su sviestu nevalgysiu po to
Nors siaip as tu visu rukytu gaminiu ir desru privengiu, stengiuosi kuo maziau valgyti, retai namie buna. Bet va i ryziu kose gal reiks pabandyti isimesti, gal pamegsiu juos kaip kose
Nes dabar tik kaip garnyra prie mesos valgau.
Pumpum, aciu uz ideja, as ryzius su medum pabandysiu
Gal bus skanu, butu gerai juos pamegti
Ir dar i avizine kose pabandysiu isimesti, nes ta viena man irgi nesamone 
Mano dideles blauzdos is mamos paveldetos, pries genus nepapusiu. Kartais padarau tik tiesiai joms su svoriais 5 kg lyg, daugiau nesidedu. O gal is vis be svoriu joms daryti pasukus jas i vidu ir i isore, ir tiesiai
Man grikiai kaip kruopa patinka, bet as juos megstu tik vienus valgyti, na kaip kose. Su rukyta desra net nebandysiu, dar taip patiks, tai su sviestu nevalgysiu po to
Pumpum, aciu uz ideja, as ryzius su medum pabandysiu
Mano dideles blauzdos is mamos paveldetos, pries genus nepapusiu. Kartais padarau tik tiesiai joms su svoriais 5 kg lyg, daugiau nesidedu. O gal is vis be svoriu joms daryti pasukus jas i vidu ir i isore, ir tiesiai