Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

išsivir iau grikių, dėjau sviesto ir rūkytos dešrytės, tai sviestas taip šiaip sau, mat neprideda skonio bent man, o rūk. dešra labai nuima prėskumą, prideda skonio thumbup.gif ūkiškai taip pusryčiauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 22, 11:03)
Ryskinti yra dar daug ko .. smile.gif Bet sportuoju tik del savo malonumo , ir tik del saves ..  smile.gif nesiekiu i kazka buti panasi . Noriu jaustis gerai , ir buti sau grazi  blush2.gif

Tai visos mes cia del saves sportuojam,o ne pasirodyti kazkur smile.gif .Todel as ir nesiekiu labai issiryskinti,man svarbu standumas,grazios linijos ir gera savijauta,del to ir sportuoju.

QUOTE(Ereba @ 2014 03 22, 11:38)
išsivir iau grikių, dėjau sviesto ir rūkytos dešrytės, tai sviestas taip šiaip sau, mat neprideda skonio bent man, o rūk. dešra labai nuima prėskumą, prideda skonio thumbup.gif  ūkiškai taip pusryčiauju biggrin.gif

Sakiau thumbup.gif .Dabar kitaip grikiu ir nevalgau,kai pabandziau su saliami biggrin.gif .
Atsakyti
saliamis šiaip nėra labai jau sveika, tai vengiu kiek išeina tų dešrų-dešryčių, bet kad skonį pataiso, tai tikrai smile.gif

Aš šiandien pažiūrėjau, kad mano šlaunis kaba, tiek mėsos turiu biggrin.gif gal į baseiną reiktų paeiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 22, 13:10)
saliamis šiaip nėra labai jau sveika, tai vengiu kiek išeina tų dešrų-dešryčių, bet kad skonį pataiso, tai tikrai smile.gif

Aš šiandien pažiūrėjau, kad mano šlaunis kaba, tiek mėsos turiu biggrin.gif gal į baseiną reiktų paeiti g.gif

ta prasme kaba ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 22, 14:10)

Tai aisku,kad nera sveika smile.gif ,daug ka,kas nesveika valgom ,tik reikia saika tureti biggrin.gif .
Atsakyti
Su medum grikius mėginkit smile.gif
Kas dėl blauzdos, man palieknėjo kai iš visų pusių treniravau. 4x15 tūpčiojau tiesiai, pasukus pėdas į vidų ir išorę, su svoriu. Bet kam linkę pūstis gali ir pasipūst nuo to.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 22, 14:17)
ta prasme kaba ? biggrin.gif

na daug tešlos turiu šlaunyse ir kai gulėdama ant nugaros sulenkiu kojas, kaba tešla iš nugarinių pusių biggrin.gif žodžiu lotuliukas.gif nes šlaunis tai galingas turiu. Nu nieko, išdirbsim į gryną raumenį per keletą metelių, tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 22, 14:19)
na daug tešlos turiu šlaunyse ir kai gulėdama ant nugaros sulenkiu kojas, kaba tešla iš nugarinių pusių biggrin.gif žodžiu  lotuliukas.gif nes šlaunis tai galingas turiu. Nu nieko, išdirbsim į gryną raumenį per keletą metelių, tikiuosi.

supratau biggrin.gif pabandziau ir as , kazkaip nekaba niekas biggrin.gif
Rytoj eisiu i pirty ir baseina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 22, 15:21)
supratau biggrin.gif pabandziau ir as , kazkaip nekaba niekas biggrin.gif
Rytoj eisiu i pirty ir baseina  bigsmile.gif

nu va, spyris į uodegą biggrin.gif Aš nekokia plaukikė, bet vis neišmetu iš galvos kada palankyti baseiną, gerai apglūdina apvalumus.

Sėdžiu apsikabinusi rududu indelį, valgau tiesiai iš skardinės. Anglių 56% doh.gif normaliai ką. Nesveikas saldumynų, ypač karamelizuotų, pieniško šokolado ir riešutų potraukis paskutinėmis dienomis. Įdomu kada praeis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 22, 16:25)

Sėdžiu apsikabinusi rududu indelį, valgau tiesiai iš skardinės.  Anglių 56% doh.gif normaliai ką. Nesveikas saldumynų, ypač karamelizuotų, pieniško šokolado ir riešutų potraukis paskutinėmis dienomis. Įdomu kada praeis unsure.gif

thumbup.gif rimtai tu ca uzsiemus
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 22, 16:40)
thumbup.gif  rimtai tu ca uzsiemus

gėda žmogui pasakyti doh.gif kas keisčiausia, niekad nealpdavau dėl tų šokoladų. Valgyt valgydavau, bet nebūdavo: O, NORIU bigsmile.gif G
Gal smegenys taip sudirba, užsibrėži nevalgyt to, ano, ir kai jau negalima, tada nori biggrin.gif
Oi kaip nenoriu milijono schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ereba, jei apie galife nesupratai, tai ten is nugaros stovint kur jungiasi uzpakalis su slaunimi, buna tokie riebalu maisai i sonus issiplete, ties klubais doh.gif Na cia man kaip kriausei budinga. Daba jau tu maisu is sonu nera, beveik jau susilygino, grazus konturas tapo smile.gif

Man grikiai kaip kruopa patinka, bet as juos megstu tik vienus valgyti, na kaip kose. Su rukyta desra net nebandysiu, dar taip patiks, tai su sviestu nevalgysiu po to biggrin.gif Nors siaip as tu visu rukytu gaminiu ir desru privengiu, stengiuosi kuo maziau valgyti, retai namie buna. Bet va i ryziu kose gal reiks pabandyti isimesti, gal pamegsiu juos kaip kose smile.gif Nes dabar tik kaip garnyra prie mesos valgau.

Pumpum, aciu uz ideja, as ryzius su medum pabandysiu bigsmile.gif Gal bus skanu, butu gerai juos pamegti biggrin.gif Ir dar i avizine kose pabandysiu isimesti, nes ta viena man irgi nesamone biggrin.gif

Mano dideles blauzdos is mamos paveldetos, pries genus nepapusiu. Kartais padarau tik tiesiai joms su svoriais 5 kg lyg, daugiau nesidedu. O gal is vis be svoriu joms daryti pasukus jas i vidu ir i isore, ir tiesiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j-urgit-a: 22 kovo 2014 - 18:07