Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

tricui darau si pratima. labai pagerojo keliamoji galia, dabar jau darau istiesus kojas per vis ilgi, anksciau tik sulenkus per kelenus. https://www.google.l...&...280&bih=658
Atsakyti

Kvyka, o gal tu pabandyk su 2 kg ta pratima. Nes jei su 3 kg nepadarai kaip reikia, tai kokia nauda is netaisiklingo jo padarymo  g.gif Jei nesigauna su 2 kg, pasiimk 1 kg, na kad taisyklingai pajegtum atlikti. O po truputi ir svori pasididinsi.

Tai taip ir dariau ax.gif Iskart pasiemiau 3 kg., ir 2kg. Pabandziau su 3 - visiskas nulis. Neiskeliu, kaip reikia. Ten drebant, persisukus nesamoningai, issirietus bele kaip issikelia lotuliukas.gif Bet tai jau tikrai nera jokios prasmes. Jau ir su 2 kg neisspaudziau visiskai normaliai, bet bent jau i tema smile.gif

Dar tik ant lygio galiu tricams daryti su virve (pakabinta virve, kuria paimi is abieju galu, rankos priglaustos prie sonu ir sulenktos 90 laipsniu kampu. Ir tempi i apacia isskeciant ta virve. Vel i pradine apacia, velt tempi)

Apsukus du ratukus naujos programos visiskai aisku, kad su tricais pas mane tikras doh.gif Dabar niekaip is galvos neiseina lotuliukas.gif Net uzsinorejau namie tureti svoriuka, kad kasdien vis su tricais pasidarbuoti ir namie butu galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2014 03 23, 15:27)
Ta manot, kad 2 dienas sportuoji 1 diena laisva yra gerai? Nes bandau susidėliot kaip čia sportuot? Ar čia kiekvienam individualiai?

O kas gali buti negerai biggrin.gif ?Man trenere sake,kad gerai,netgi jei kiekviena diena sportuoji,nieko blogo tame,svarbu,kaip jautiesi pati smile.gif .

Sis savaitgalis baisus,tiek valgiau,tiek visko nesveiko doh.gif ,bet nuo pirmadienio iki penktadienio vel bus tvarka lotuliukas.gif .
Atsakyti
As galvojau gal siandien pailseti, na bet kad negaliu be sporto, trumpa krosiuka vistiek prabegau, lengviau ant dusios pasidare smile.gif Ipratau kasdien mankstintis, nejauciu skausmo raumenyse, matyt pailset jiems uztenka.
O savaitgaliais lepinuos ir as su maistu, leidziu sau daugiau, nesveikesnio maisto, saldesiu paragauju. Nuo pirmadienio ir vel tvarka smile.gif Va sedziu prisiragavus rafaelo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Eliza, o kur begioji? Matau tam paciam mieste esam, tai idomu smile.gif as pernai metais prie mariu po pusyna palakstydavau, smagu buvo pavasari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 23, 14:40)
tricui darau si pratima. labai pagerojo keliamoji galia, dabar jau darau istiesus kojas per vis ilgi, anksciau tik sulenkus per kelenus. [

as darau irgi sita , tik kojas dar susikeliu ant kito suoliuko , planuoju ant koju dar detis sunku kamuoli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 23, 17:40)
tricui darau si pratima. labai pagerojo keliamoji galia, dabar jau darau istiesus kojas per vis ilgi, anksciau tik sulenkus per kelenus. https://www.google.l...&...280&bih=658

Oooo.... reiks man namie toki pratimuka daryti. Gal kaip nors palenksiu ta savo nelemta trica biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 23, 18:02)
Eliza, o kur begioji? Matau tam paciam mieste esam, tai idomu smile.gif as pernai metais prie mariu po pusyna palakstydavau, smagu buvo pavasari smile.gif

As Kauno rajone gyvenu, Ringauduos smile.gif Tai ten ir begioju, yra takeliai, turiu savo megstama marsruta ir varau biggrin.gif Tikiuosi, kad vasaros gale 10km isbegsiu, turiu toki tiksla uzsibrezus. Si savaitgali 7,5km nubegau ir jauciau, kad dar bent 1 ar 2 galeciau isbegt. Zodziu, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 03 23, 14:32)
As kadangi dirbu normaliu zmogisku grafiku 8-17 val., tai man ir gaunasi tik vakarai sportui. Todel ir nesinori laaabai ilgai kiekviena vakara arti.

pas mane ta pati situacija, jaučiasi kažkoks toks stresas, kad va namie dar pilna namų ruošos, nieko nespėju ir pan. Bet savaitgaliais irgi turiu įvairios veiklos tai retai kada nueinu. Man labiausiai patinka penktadieniais, kai anksčiau baigiu darbus ir salė dar būna tuščia palyginus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 03 23, 14:03)
As tai einu kas antra diena. Kazkaip maniau cia normalu... Pasirodo i mazaja puse gali gautis  g.gif 

aš irgi einu kas antrą dieną, man pilnai užtenka, nes vėlgi man gaila laiko salėje, geriau ką nors nuveiksiu lauke, ir taip visą dieną patalpoj tupiu...
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2014 03 23, 22:01)
As Kauno rajone gyvenu, Ringauduos smile.gif Tai ten ir begioju, yra takeliai, turiu savo megstama marsruta ir varau biggrin.gif Tikiuosi, kad vasaros gale 10km isbegsiu, turiu toki tiksla uzsibrezus. Si savaitgali 7,5km nubegau ir jauciau, kad dar bent 1 ar 2 galeciau isbegt. Zodziu, bandysiu 4u.gif

Supratau smile.gif As siaip nemegstu begimo kaip sporto, tai visada stebedavausi, kaip zmones laksto salia judriu pagrindiniu gatviu, paciam mieste, kiek jie visokio sud... prisikvepuoja. Nes begant suintensyveja kvepavimas, ne taip kaip tarkim einant. O visokiuose miskeliuose, parkuose, smagu, kai dar oras geras smile.gif
Atsakyti
Begimas ir mane uzkabines buvo tik 2 sav. ax.gif

O va treniruokliu sale jau eina antrasmenuo ir net nera minciu mesti... Nervinuosi del tricu, bet tai puikus spyris lotuliukas.gif Kacialinti juos lotuliukas.gif
Atsakyti
Kvyka, o kur tu begiodavai? Matau tam paciam mieste esam smile.gif Ir i kokia sale eini sportuoti ? smile.gif As jau uzsikabliuoju irgi su treniruokliais smile.gif O jau kai po truputi matai besikeiciancias formas, tai dar labiau norisi eiti ir sportuoti smile.gif
Atsakyti