Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Kai begiojau, dar gyvenau kitam mieste smile.gif Pries metus... Kaune dar neteko biggrin.gif Nelabai zinociau, kur galima... smile.gif

sportuoju Eiguliuose, Siaures sporto klube
Atsakyti
Geras, mano tevai prie pat jo gyvena, daznai as bunu Eiguliuose :)Visai netoli yra parkas ir miskas, gera vieta begiojimui mirksiukas.gif Ir kaip tau tas klubas? Dabar dar FItclub salia atsidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 24, 23:39)
Geras, mano tevai prie pat jo gyvena, daznai as bunu Eiguliuose :)Visai netoli yra parkas ir miskas, gera vieta begiojimui  mirksiukas.gif Ir kaip tau tas klubas? Dabar dar FItclub salia atsidare smile.gif

maziukas ten, bet man toks jaukus ir abu dirbantys treneriai sporto salej fainuoliai, padeda smile.gif O ir kaina priimtinesne, nei to naujojo salia, kuriame nesu buvus is tikro blush2.gif

O parka turi omeny ta, kur prie cecenijos sustojimo? Nu netoli pc savas... biggrin.gif As dar ne kauniete, nezinau, kaip vadinasi tie visi dalykai. O miskelis g.gif Net nenutuokiu, kur... blush2.gif
Atsakyti
Labas, itariu, kad mano liemuo padidejo? ar gali buti?

kai paziuriu i kitas senesnes foto, jis buvo plonesnis, ar gali buti, kad cia nuo sporto abs pratimu?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 24, 20:59)

kai paziuriu i kitas senesnes foto, jis buvo plonesnis, ar gali buti, kad cia nuo sporto abs pratimu?

o tu apimciu nesimatuoji ? ant cm viskas aisq .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 24, 22:59)

šiaip nemažai šaltinių teigia, kad liemuo platėja nuo jo lenkimų į šonus (side bends), pvz:

http://woman.thenest.com/side-bends-increase-width-waist-13358.html

o kiti dar ir pagrindinius bazinius pratimus įtaria:

http://www.livestrong.com/article/533233-ab-exercises-to-avoid-in-order-to-get-an-hourglass-figure/

manyčiau, kad lenkimų į šonus tai tikrai geriau vengti
Atsakyti
Kvyka, nea, nors ir tas prie cecenijos aikstes ne taip toli, dabar visai graziai tvarkomas smile.gif Yra dar ten kitas, per kiemus islendi, toki parkeli prieini, ji pereini, tada per tilta per autostrada ir Kleboniskio miskas smile.gif Anksciau apie ta kluba girdejau ne kokius atsiliepimus, butent, kad nejauku ten, treneriai nepadeda ir pan. Bet jau daug metu prabego, viskas keiciasi, pati as jame nebuvusi smile.gif Ir tam naujam nebuvusi smile.gif As sportuoju Linijoje.

Laukine prerija, as irgi girdejusi, kad nuo istriziniu atsilenkimu plateja liemuo. Ir treneris man ta pati sake. As darau tik tiesius atsilenkimus, nes nenoriu praplatinti savo liemens, pas mane dabar 60 cm.
Atsakyti
As cia vis kelias dienas zaidziau su steperiu. O jau vakar sakau rimtai padirbsiu. Zodziu vargo vakariene man su juom. Miniau 25 min , bet pertrauku buvo gal kokios 5-7. Nu kerta kojas kaip turi but. Prakaito nulis . Maniau siandien kojas skaudes ...ne velnio. Kame reikas ???
Atsakyti
Ramune, gal lygis maziausias? As tai slapia nulipu nuo jo, bet ir lipu intensyviai g.gif Ir lipu 15 min, bet cia jau po treniruotes.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 25, 13:51)
Ramune, gal lygis maziausias? As tai slapia nulipu nuo jo, bet ir lipu intensyviai  g.gif Ir lipu 15 min, bet cia jau po treniruotes.

Taip maziausias nes man kerta kojas.... doh.gif
Atsakyti
As kai pirma karta uzlipau ant steperio, irgi ant zemiausio 1 lygio 15 min lipau, ir nieko nejauciau, ir sakiau nesamone, nes nei prakeitelio biggrin.gif Kita diena pasidariau gal 6-7 lygi, tada man tie laiptai atlaisvejo ir galejau greitai zingsniuoti, nulipau slapia, bet tik kita diena kojas ir uzpakali skaudejo lengvai biggrin.gif Dar as svori minant paskirstau ant kulno, pilna peda statau ant laipto, tada kruvis eina ant uzpakalio daugiau. O jei mini tik ant pedos priekio, kulnas pakeltas, tada daugiau blauzdos apsikrauna. Man jei labai blauzdos apsikrauna irgi pakerta kojas greitai.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 25, 13:16)
As kai pirma karta uzlipau ant steperio, irgi ant zemiausio 1 lygio 15 min lipau, ir nieko nejauciau, ir sakiau nesamone, nes nei prakeitelio biggrin.gif Kita diena pasidariau gal 6-7 lygi, tada man tie laiptai atlaisvejo ir galejau greitai zingsniuoti, nulipau slapia, bet tik kita diena kojas ir uzpakali skaudejo lengvai biggrin.gif Dar as svori minant paskirstau ant kulno, pilna peda statau ant laipto, tada kruvis eina ant uzpakalio daugiau. O jei mini tik ant pedos priekio, kulnas pakeltas, tada daugiau blauzdos apsikrauna. Man jei labai blauzdos apsikrauna irgi pakerta kojas greitai.

As pasidarau 17 leveli biggrin.gif ir varau 10 min inciatyviai. Man kuo didesnis levelis tuo lengviau
Atsakyti