QUOTE(kvyka @ 2014 03 23, 13:32)
As kadangi dirbu normaliu zmogisku grafiku 8-17 val., tai man ir gaunasi tik vakarai sportui. Todel ir nesinori laaabai ilgai kiekviena vakara arti. Kazkaip man mieliausiai sportuojasi sestadieni arba sekmadieni. Kai atsikeliu kada noriu, pavalgau pusrytukus, susiruosiu ir pestute per geras 10 min. nukeblinu i sporta. Tada neziurint i laikrodi pasidarau su malonumu savo programele

O vakare... Hmm... siek tiek kitaip

Akys naturaliai krypsta i laikrodi. Nes galvoju, kad va grizus dar rreikia susiruosti pusrycius, pietus i darba

As dar tokia letapede... Tai man ir buna gaila to laiko. Bet vel gi viskas dar priklauso nuo to, kiek klube zmoniu

Jei labai daug, nesinori man ten ilgai "smaukytis"... Bet tenka, nes laisvu treniruokliu, suoliuku nera ir pan. O kaip tycia tada ir nesinori ilgai ten buti. O kai nera dideles zmoniu mases, as toki relaxa pajauciu. Tada tas tikrasis malonumas.
Bet apibendrinant vistiek sportas yra faina....

Tik va toki nusivylima del tricepsu jauciu

Siandien vel dariau sita:
Nu jolki palki!!! As 3 kg. butent siame pratime neiskeliu. Net vieno karto neatlenkiu... Grynai surakina ranka. Toks jausmas, kad sausgysles susirakina

As gal kazka ne taip darau

Ar tiesiog 3 kg per didelis svoris?

As taip bijau, kad niekas ir neiskelsiu 4 kg, kiek reiktu pagal programa
Nuraminsiu kad esu mačius vaikiną kuris su 4 čiut padarė. Aš pati šitą su 7kg darau, labai fainas pratimas

o jei nepadarai tai pradėk nuo mažiausio su kiek padarai taisyklingai, kas 2sav bandyk didint svorį.
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 24, 21:59)
Labas, itariu, kad mano liemuo padidejo? ar gali buti?
kai paziuriu i kitas senesnes foto, jis buvo plonesnis, ar gali buti, kad cia nuo sporto abs pratimu?
gali būt, bet geriausia matuot apimtis
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 25, 12:48)
As cia vis kelias dienas zaidziau su steperiu. O jau vakar sakau rimtai padirbsiu. Zodziu vargo vakariene man su juom. Miniau 25 min , bet pertrauku buvo gal kokios 5-7. Nu kerta kojas kaip turi but. Prakaito nulis . Maniau siandien kojas skaudes ...ne velnio. Kame reikas ???
būdavo man taip, kol rūgštys išsivaikščiodavo, kokias 10min skaudėdavo pradžioj. po to kai išsivaikšto nebeskauda ir gali mint ilgai