Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

QUOTE(tulip @ 2014 03 30, 14:11)
http://seasonvar.ru/...j-1-season.html
o as visai kita pradejau ziureti - uzsikabinau...ir aktoriu matytu, Sebnem, Javuzas is Ezelio ir UM - Kivanc  ax.gif

Nerealus šis serialas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 30, 19:39)
Nerealus šis serialas  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 30, 19:39)
Nerealus šis serialas  wub.gif

as ir gundausi sita paziuret thumbup.gif
o dar beklausydama Ezelio muzikos aptikau tu paciu kureju Menekse ile Halil, Kuzey ir Bahar is Ezelio pagr.vaidm.,atrodo, neblogas turetu but, bent jau klipukas tooooks uz sirdies griebiantis https://www.youtube....h?v=OP8mnfng3fc wub.gif ( kas nenori zinot pabaigos, iki galo neziurekit mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2014 03 30, 22:13)
as ir gundausi sita paziuret  thumbup.gif
o dar beklausydama Ezelio muzikos aptikau tu paciu kureju Menekse ile Halil, Kuzey ir Bahar is Ezelio pagr.vaidm.,atrodo, neblogas turetu but, bent jau klipukas tooooks uz sirdies griebiantis https://www.youtube....h?v=OP8mnfng3fc  wub.gif ( kas nenori  zinot pabaigos, iki galo neziurekit mirksiukas.gif )

Menekse ile Halil man ne schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2014 03 30, 16:13)
o dar beklausydama Ezelio muzikos aptikau tu paciu kureju Menekse ile Halil, Kuzey ir Bahar is Ezelio pagr.vaidm.,atrodo, neblogas turetu but, bent jau klipukas tooooks uz sirdies griebiantis https://www.youtube....h?v=OP8mnfng3fc   wub.gif ( kas nenori  zinot pabaigos, iki galo neziurekit mirksiukas.gif )

Aš šitą jau senokai apžiūrėjau.... Labai jau man jis graudus bovo, nuo pat pirmos serijos.... Temoje "turkiški serialai" kažkada išsakiau savo jausmus apie jį....
Papildyta:
QUOTE(tulip @ 2014 03 30, 08:11)
http://seasonvar.ru/...j-1-season.html
o as visai kita pradejau ziureti - uzsikabinau...

Man jis iki šiol first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 31 kovo 2014 - 00:28
QUOTE(Mockava @ 2014 03 31, 00:26)
Man jis iki šiol  first.gif

Nu va, vadinasi ne bereikalo pradejau ziureti....nes ilgai rinkausi ka cia paziuireti, pats naujausias ziuriu Kerstas su Aishan is Ezelio, bet pastatymas, tai toks pat kaip per TV3 rode pernai atrodo...atsils oras, baigsis ziurejimai doh.gif nes ir meile ir bausme valgyti darydama paziuriu lietuviskai...nu man ta pagrindine aktore taip ir neprilipo g.gif nesakau, simpatiska moteris, labai patinka kai ji pasipuosia vis kita suknele, dar kokia sukuosena jai padaro, tai nieko, savotisko grozio moteris..
Atsakyti
Laba turkisku serialu myletojos 4u.gif
as beveik perziurejau "Meile ir bausme", liko 4 serijos....
Labai fainas, kai kur tas pats per ta pati, bet itampos pilnas serialas. Siaip as nemega tu turkisku serialu, bet kazkaip sito anonsa sper LNK uzkabino.
Labiausiai man istrigo 3 momentai:1. Kai susitiko Savaš su Jazmin vel jo darbe, kaip jis tarp pirštų suko jos pakabutį bigsmile.gif 2. Kai Savaš'as sužino,kad tai jo sūnus ir paskui jo visas elgesys su vaiku wub.gif .3.Kai Jazmin sužinojo,kad vakarėlis-tai jų vestuvės bigsmile.gif
Šiaip turkiški daug įdomesni nei Mexikos ar ten tie kiti meiles burbulai.
Ir apie papročius kiek suzinojau, ir tie atviri pasakymai:"Noriu,kad tu mane pamiltum" biggrin.gif

QUOTE(tulip @ 2014 03 31, 07:15)
bausme valgyti darydama paziuriu lietuviskai...nu man ta pagrindine aktore taip ir neprilipo  g.gif  nesakau, simpatiska moteris, labai patinka kai ji pasipuosia vis kita suknele, dar kokia sukuosena jai padaro, tai nieko, savotisko grozio moteris..

vietomis ji tirkai gražiai atrodo.Tokie įdomus jos veido bruožai, man asmeniškai jos lūpos labai gražios,kol nesišypso pilna burna...tada tie dantys pasimato ne kokie blush2.gif ir šukuosenas vis pakaitalioja jai, rūbus, tada visai graži patampa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 31 kovo 2014 - 07:10
QUOTE(xiuke @ 2014 03 29, 21:14)
*nu būna, būna gerų tų vyrų, nereikia taip nuvertinti mirksiukas.gif  ypač kai įsimylėję būna 4u.gif Savašo toks teisingas požiūris į gyvenimą žavi gal kad matęs pasaulio daugiau, nenori nešvarių ir pinigų...
*Kad ir kiek žiūriu, bet vis nepriprantu prie Jasemin, negraži ji man kažkodėl, ne mano skonio  biggrin.gif kažkokia sena ji man...(neužsipuolam, čia man ji taip )
Kas galit įmeskit rusų serijas, kur pažiūrėti galima (jei kartojuos, atsiprašau smile.gif )
nesitikėjau, kad Čiček puls gelbėti jie patys nuo tėvo jos...  thumbup.gif

*sutinku,kad būna ir realiam gyvenime labai gerų vyrų ir ne tik filmuose drinks_cheers.gif
**o dėl senos Jasemin, tai net jūsų amžių pasižiūrėjau biggrin.gif grožis savotiškas, bet amžius tinkamas ax.gif
Atsakyti
O as kiek ziuriu, tai man vis Cicek gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2014 03 31, 00:13)
o dar beklausydama Ezelio muzikos aptikau tu paciu kureju Menekse ile Halil, Kuzey ir Bahar is Ezelio pagr.vaidm.,atrodo, neblogas turetu but, bent jau klipukas tooooks uz sirdies griebiantis https://www.youtube....h?v=OP8mnfng3fc  wub.gif ( kas nenori  zinot pabaigos, iki galo neziurekit mirksiukas.gif )

oh mano Kivac wub.gif wub.gif iki galo neziurejau, bet kaip kazkas ir minejo is trumpo siuzeto matosi, kad nebus linksmas serialas, bet vien del Kivac ji ziureciau, kai laiko atrasiu reikes butinai daugiau su juo serialu paziuret, dabar ant vasaros net nebepradesiu, nes taip ir nusites rudeniui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2014 03 31, 09:10)

**o dėl senos Jasemin, tai net jūsų amžių pasižiūrėjau  biggrin.gif grožis savotiškas, bet amžius tinkamas  ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pralinksmino...na ne amžiuje esmė.. mirksiukas.gif nu negražuolė ji man ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 03 31, 08:50)
oh mano Kivac wub.gif  wub.gif iki galo neziurejau, bet kaip kazkas ir minejo is trumpo siuzeto matosi, kad nebus  linksmas serialas, bet vien del Kivac ji ziureciau, kai laiko atrasiu reikes butinai daugiau su juo serialu paziuret, dabar ant vasaros net nebepradesiu, nes taip ir nusites rudeniui smile.gif

man tas Kivanc visai ne kaip turkas atrodo biggrin.gif labai panasus i aktoriu kur Torą vaidino bigsmile.gif nu dar plaukus pasiaugintų Kivanc ir būtų kaip du vandens lašai biggrin.gif
Atsakyti