Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

QUOTE(Ethella @ 2014 03 31, 11:48)
Kivanc Tatlitug šaknys - Bosnijoj ir Hercegovinoj  mirksiukas.gif

Kad statistinis bosnis lygiai toks pat juodas kaip ir turkas biggrin.gif

QUOTE(Justmina @ 2014 03 31, 11:58)
Nežinau kas žino ar nežinojo bet man staigmena buvo, kai sužinojau jog Ezelio iš Ezelio mergina realybėje Savašo ta geriause draugė nuo studentavimo laikų. Kažkaip neįsivaizduoju jų kartu biggrin.gif

Aš irgi neįsivaizduoju - jinai jam ženkliai per graži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte926 @ 2014 03 31, 17:12)
Gal kas zinot kada Jasemin suzinos jog Savas zmona turi?Ir kada jo seima suzinos apie Jasemin? blush2.gif

nepamenu kelintoje serijoje, bet dar reiks palaukti smile.gif
Atsakyti
Gal žinote kada maždaug ikele serija į lnk go? smile.gif
Atsakyti
Jezau panos, apie kitus serialus kalbėkit turkų serialų temoj, o čia dabar pliurpalų ne į temą kiek doh.gif Norisi skaityti postus tik į temą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rena @ 2014 03 31, 16:55)
nepamenu kelintoje serijoje, bet dar reiks palaukti smile.gif

Labai labai negreit.
Seriala visa perziurejau besigydyma bronchita per 4 dienas. Pradzioj nuobodokas, bet paskui veiksmo pakankamai. Pagrindine aktore labai isgrazes, abu nerealus ir filmas superinis.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 03 31, 18:18)
Jezau panos, apie kitus serialus kalbėkit turkų serialų temoj, o čia dabar  pliurpalų ne į temą kiek doh.gif  Norisi skaityti postus tik į temą smile.gif

drinks_cheers.gif senei jau ta pati galvoju.

Mane kartais Jasemin nervina, su tuo savo nesisnekejimu. Na suprantu, kai ta syk nieko nepranese, bet dabar..
Jau galima isivaizduoti kas bus, kai isaiskes apie Savaso zmona. Idomu kada cia taip bus. g.gif
O jau Savasa wub.gif na daznai susizaviu kokiu serialo herojum, bet ta Savasa baigiu isimyleti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare.L @ 2014 03 31, 17:34)
drinks_cheers.gif  senei jau ta pati galvoju.
O jau Savasa  wub.gif na daznai susizaviu kokiu serialo herojum, bet ta Savasa baigiu isimyleti.  lotuliukas.gif

Jeezau kokios jautrios, pakalbesim ir kitame forume apie kitus serialus, jei tokios jautrios pokalbiams doh.gif
O Savasas....apie ji paziurekite kitame filme - dings meile mirksiukas.gif
kuo suzavejo? savo teigama asmenybe, manau bet kuris vyras super butu tokiame vaidmenyje... mirksiukas.gif Savasa paziurekite kita filme - dings meile....
Atsakyti
Man siandien ir nepatiko Jasemin, kad duru neatidare, jau pavelavo, tai vel tragedija daro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 03 31, 19:36)
Man siandien ir nepatiko Jasemin, kad duru neatidare, jau pavelavo, tai vel tragedija daro  unsure.gif

Na Jasmin nepasitiki juo, uztai taip elgiasi
Bet veliau ji pasikeis, ir labai ji palaikys,pasitikes , ir su juo spres visas problemas
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 03 31, 17:18)
Jezau panos, apie kitus serialus kalbėkit turkų serialų temoj, o čia dabar  pliurpalų ne į temą kiek doh.gif  Norisi skaityti postus tik į temą smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nemacius kitu serealu,tai visiskai neidomu skaityti,o skaityti tenka,nes vis galvoju gal apie si rasiu ka idomaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare.L @ 2014 03 31, 18:34)

Mane kartais Jasemin nervina, su tuo savo nesisnekejimu. Na suprantu, kai ta syk nieko nepranese, bet dabar..
Jau galima isivaizduoti kas bus, kai isaiskes apie Savaso zmona. Idomu kada cia taip bus. g.gif
O jau Savasa  wub.gif na daznai susizaviu kokiu serialo herojum, bet ta Savasa baigiu isimyleti.  lotuliukas.gif

Bus bus visko dar ten bus biggrin.gif jinai pastoviai vis "raukysis" ax.gif
pageltoninsiu, tad prašom neskaityti toms kas nenori žinoti kas bus toliau mirksiukas.gif Šiaip tas Savaš'as idealus rodomas vyras, nu, bet "užmušė" mane paskutinėje serijoje paskutinis epizodas kai jis pasakė,kad skaito meilės romaną lotuliukas.gif na,kuris vyras skaito meilės romanus? vienu žodžiu iki galo parodė idealų vyrą biggrin.gif ir pasibaigė nei šiaip nei taip mano akim...galėjo ir nerodyti to ale po 10 metų epizodo doh.gif Jasemin ten tokia pikta, negraži........
Papildyta:
radau nerealų klipuką apie Savaš ir Jasemin bigsmile.gif ir daina tokia graži parinkta wub.gif
https://www.youtube....h?v=Zn_qaXxc56I

P.S. įdomu kas dainuoja tą dainą.....
Atsakyti
Nustebino Jasemin issiusdama mama su vaiku namo, matau, dar kavalierius vaika netycia pamatys doh.gif Jai pasimatymas svarbiau uz vaika. Tiek pinigu uzdirbdama galetu su mama vaika kartu auginti unsure.gif
Atsakyti