Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

QUOTE(svelni @ 2014 03 31, 09:32)
man tas Kivanc visai ne kaip turkas atrodo biggrin.gif  labai panasus i aktoriu kur Torą vaidino bigsmile.gif  nu dar plaukus pasiaugintų Kivanc ir būtų kaip du vandens lašai  biggrin.gif

aha, as irgi jei nezinociau, netikeciau, kad jis turkas bigsmile.gif zinot, priprate esam, kad turkai tamsus, o cia blodinas biggrin.gif bet ne visi turkai tamsus, yra ir sviesiu, man ir blodinuke is Ezelio irgi i turke nepanasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 03 30, 16:58)
sito serialo laukiu nesulaukiu kada rodys lnk thumbup.gif aisku tikiuosi, kad kazkada rodys biggrin.gif  biggrin.gif
reikes savo prasyma nusiust lnk, gal isklausys biggrin.gif

Vakar maciau reklamavo nauja seriala Pabaiga turkiska, bet per tv1 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 03 31, 12:32)
aha, as irgi jei nezinociau, netikeciau, kad jis turkas bigsmile.gif  zinot, priprate esam, kad turkai tamsus, o cia blodinas biggrin.gif bet ne visi turkai tamsus, yra ir sviesiu, man ir blodinuke is Ezelio irgi i turke nepanasi smile.gif

Kivanc Tatlitug šaknys - Bosnijoj ir Hercegovinoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau kas žino ar nežinojo bet man staigmena buvo, kai sužinojau jog Ezelio iš Ezelio mergina realybėje Savašo ta geriause draugė nuo studentavimo laikų. Kažkaip neįsivaizduoju jų kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2014 03 31, 12:58)
Nežinau kas žino ar nežinojo bet man staigmena buvo, kai sužinojau jog Ezelio iš Ezelio mergina realybėje Savašo ta geriause draugė nuo studentavimo laikų. Kažkaip neįsivaizduoju jų kartu biggrin.gif

http://www.huzurista...a...şerler.jpg
atrodo taip
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2014 03 31, 13:58)

Visai graziai jie ziurisi smile.gif

user posted imageuser posted image
user posted image

Nors man Nadia ir su Dzemu graziai ziurisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 31 kovo 2014 - 13:47
Pagaliau Jasemin ima nebeatsilaikyti prieš Savaso kerus thumbup.gif
Atsakyti
Mane viskį jau erzinti pradeda tas Savaso draugelis iš baro. Jau tas jo pavydas, nepasitikėjimas. Kažkoks įtarimas kyla, kad pridirbs čia jis dar kokiu darbelių negeru. g.gif
Atsakyti
Ale raudonplauke tiksliai prisimelavo su ta liga tongue.gif

ale kaip mazi vaikai - per susirinkima SMS zaidzia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kada Jasemin suzinos jog Savas zmona turi?Ir kada jo seima suzinos apie Jasemin? blush2.gif
Atsakyti
Jau tas dzemas doh.gif jezau pasake, kad negali kalbet ir jau pyksta..kazkoks nenormalus, kaip koks mazvaikis doh.gif doh.gif

Nu jau ezelis su barzda koks negrazus, kaip bezdzione biggrin.gif o kaip pora jie grazus thumbup.gif
Atsakyti
Taip ir pamaniau,kad liga pramanyta doh.gif doh.gif prisizais su tokiom nesamonem doh.gif
Jasamin irgi kaip vaikas,neatidaro duru,gi pasake,kad veluos doh.gif
Atsakyti