Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

QUOTE(Plunksna8 @ 2014 04 02, 10:53)
Juokinga... biggrin.gif

va taip va.
nu o cia ne tik zvilgsnisi , o nekalta mergele atsidave. sokas vyrui turejo buti, tai vis maste maste, kol isimylejo. smalsumas daug ka padare aisku. metus laiko nerado, galvojo apie ja daug, tai ta meile ir isisiubavo

QUOTE(širlė @ 2014 04 02, 11:42)

UM buvo daug dekolte ir trumpu sijonu biggrin.gif  biggrin.gif siuolaikiskesnes moterys ir ten nevengia ir auksciau keliu sijonu, ir dekolte parodyti mirksiukas.gif

tai visuose filmuose daug miniaku ir siuolaikisku ivaizdziu, bet tik tarp Stambulo ar Ankaros moteru, tikrai ne provincialiu. tos siuolaikiskos tu akiu taip ir nesiveda juodai, nebent siaip prie ivaizdio tinka, juk ir mes vakariniam makiaze daugelis apsivedam
Atsakyti
Raskim.Lt kelia Meilė ir Bausmė serijas. Jeigu nespėjote peržiūrėti per TV ar negalėtoja, rodytas serijas rasite adresu Raskim.Lt -Meilė ir Bausmė serialas
Atsakyti
na ir gyvulys tas mazvaikis gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2014 04 02, 16:29)

drinks_cheers.gif ,mazai gavo dar.....
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2014 04 01, 23:42)
Dar vienas video, kur du aktoriai yra vaidinantys mazaji Omera https://www.youtube....h?v=VA-cr1EICHk

O jie ne dvynukai? man bent jau taip pasirodė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrinė @ 2014 04 02, 16:18)
O jie ne dvynukai? man bent jau taip pasirodė  rolleyes.gif

Nė nesįsivaizduoju... Vienose nuotraukose jie man kaip du vandens lašai atrodo, o jau kitose - netgi labai skirtingi ir vienas jų vyresnis smile.gif g.gif
Atsakyti
Visgi labai skirtingi skonei. Man Jasemin labai grazi, na taip pradzioje ne itin, bet dabar vis grazeja. Gal neveltui sakoma, kad moteris yra vyro atspindys, myli Savasa ja iki nukritimo, tai ir skleidziasi kaip gele. wub.gif Man labai grazi ju meile. Ir kiekviena diena i juos ziuredama vis isimyliu.
Labai truko serialo, apie tobula meile. Kazkaip labai atsibodo serialai, kai matai meile pradzioje, paskui tik lakstymai ir gale tik susieina. Cia tikiuosi visa seriala bus islaikyta, tarpusavio supratimas ir palaykymas, o ne pastovus begiojimas.. wub.gif

Papildyta:
Ir idomu pasidare. Ko is Yasemin buves suzadetinis uzsimane, kad pradejo ieskoti? Tik jau nieko gero g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo circus: 02 balandžio 2014 - 20:02
QUOTE(circus @ 2014 04 02, 21:07)
Ir idomu pasidare. Ko is Yasemin buves suzadetinis uzsimane, kad pradejo ieskoti? Tik jau nieko gero g.gif

Ir man idomu. drinks_cheers.gif sake, kad turi nesuvestu saskaitu.. Ot nieksas gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 04 02, 21:35)
Ir man idomu.  drinks_cheers.gif sake, kad turi nesuvestu saskaitu.. Ot nieksas gun_bandana.gif

Jau jis vien is veido matosi, kad suktas. Nieko gero is jo negalima laukti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2014 04 02, 17:29)

vienas brolis teisingumo įsikūnijimas, bet kitas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 04 02, 19:07)
Visgi labai skirtingi skonei. Man Jasemin labai grazi, na taip pradzioje ne itin, bet dabar vis grazeja. Gal neveltui sakoma, kad moteris yra vyro atspindys, myli Savasa ja iki nukritimo, tai ir skleidziasi kaip gele.  wub.gif Man labai grazi ju meile. Ir kiekviena diena i juos ziuredama vis isimyliu.
Labai truko serialo, apie tobula meile. Kazkaip labai atsibodo serialai, kai matai meile pradzioje, paskui tik lakstymai ir gale tik susieina. Cia tikiuosi visa seriala bus islaikyta, tarpusavio supratimas ir palaykymas, o ne pastovus begiojimas..  wub.gif

Tiesiog mano mintis išdėstėt biggrin.gif

O ex gi suprato, kad klydo nu umn.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 02, 22:43)

O ex gi suprato, kad klydo nu umn.gif biggrin.gif

Ir man atrodo,jis neranda vietos,kad nepermiegojo Jasmin su juo.... g.gif
Papildyta:
Mane ziauriai nervina Bora,slykstus tipas schmoll.gif
Atsakyti