Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

Oj, merginos, o man galvoj pavasaris... wub.gif wub.gif o as isimylejau ne savasa, ne pala nei dar ka nors, o butent savaso ir jasemin jausmus ir meile mirksiukas.gif doh.gif nu taip man grazu, silta, miela ir ypac artima wub.gif ryte ryju akim kiekviena akimirka kai jie kartu... Viskas man patinka, kaip elgiasi vienas ir kaip kitas.. Man savaso elgesys kaip vyro ir jasemin kaip moters nu 100 balu.. Nieko nekeisciau (del melu, ir pateisinu abiejus ir is kitos puses cia filmas, reik kazko smile.gif )
Zodziu, ziuriu as i juos ir groziuosi.. Is visu keturiu filmu ( 1001, um, ezelis ir sis) butent cia, man tie jausmai ir meile tikra, tyra ir tokia, kokia ir turi but. Is karto aisku nelabai man kai kas pasirode, bet mano vyras neseniai man kaip leptelejo gyvenimo tiesa, tai man tik zandikaulis atvepo, ir po to myliu si seriala ir naujai isimyliu savo vyra lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 04 01, 21:13)
Oj, merginos, o man galvoj pavasaris...  wub.gif  wub.gif 

jauciasi kad pas tave pavasaris tongue.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 04 01, 19:13)
Oj, merginos, o man galvoj pavasaris...  wub.gif  wub.gif  o as isimylejau ne savasa, ne pala nei dar ka nors, o butent savaso ir jasemin jausmus ir meile mirksiukas.gif  doh.gif  nu taip man grazu, silta, miela ir ypac artima wub.gif  ryte ryju akim kiekviena akimirka kai jie kartu... Viskas man patinka, kaip elgiasi vienas ir kaip kitas.. Man savaso elgesys kaip vyro ir jasemin kaip moters nu 100 balu.. Nieko nekeisciau (del melu, ir pateisinu abiejus ir is kitos puses cia filmas, reik kazko smile.gif )
Zodziu, ziuriu as i juos ir groziuosi.. Is visu keturiu filmu ( 1001, um, ezelis ir sis) butent cia, man tie jausmai ir meile tikra, tyra ir tokia, kokia ir turi but. Is karto aisku nelabai man kai kas pasirode, bet mano vyras neseniai man kaip leptelejo gyvenimo tiesa, tai man tik zandikaulis atvepo, ir po to myliu si seriala ir naujai isimyliu savo vyra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 04 01, 19:59)
Aš turbūt vienintelė tarp čia esančių nesu įsimylėjusi Savaso  biggrin.gif

Ne vienintele biggrin.gif as irgi neisimylejus biggrin.gif Patinka jis man, kad toks gerietis ir tiek :DApskritai šitam seriale mano favorite Cicek, laikau kumscius, kad mergaitei pasisektu biggrin.gif Kolk tongue.gif as visiems vyrams abejinga biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Noriu, kad kitoje serijoje Yasemin sužinotų, kad Cicek yra Savaso žmona. Aišku Yasemin supyktų. Savasas bandytų teisintis ir taikytis. Ji nenorėtų jo matyti ir pan. Būtų įdomu biggrin.gif
Atsakyti
Tik vat uzsienyje lnk.go netransliuoja smile.gif Laaabai gaila .... emigrantas.lt neesu uzsisakiusi, gal kuri zino,kur man siandienos serija paziureti smile.gif ??

Gali per cia ziureti http://raskim.lt/ser...meile-ir-bausme wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ExXxtra: 01 balandžio 2014 - 21:50
QUOTE(Justmina @ 2014 03 31, 21:23)
Aš nesuprantu kodėl jūs kišate kita personaža, mes žiūrime šita įstorija o ne kitą, mums jis čia gražus tobula nuostabus vyras, baikite čia tapatinti jį su kitu personažu, jei rodys kita seriala su juo tada galėsime ir diskutuoti koks jis ten bet mes dabar žiūrime šita seriala, o ne tą kur visoms mat meilė jam dingo.

drinks_cheers.gif tai jau tikrai

QUOTE(neideira @ 2014 03 31, 21:39)
labai noriu paziureti visa seriala meile ir bausme,tik niekur nerandu kur butu glima ji atsisiusti ar paziureti.padekit smile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

temos pradžioj nuoroda rusų kalba

QUOTE(Zivilka @ 2014 04 01, 09:08)
nu Sechrezada man visika durne tam filme buvo, pirmoj filmo pusej aisku suprantamas jos elgesys,  kaip ir dabar Jasmin elgesys, bet antroj pusej visiskas nesamones ji isdarinejo, o Jasmin visa filma isliks logiska ir mylinti, kaip turi myleti tikra moteris - nepaisant pavoju ir kliūčių.

drinks_cheers.gif

QUOTE(dzhiedre @ 2014 04 01, 17:28)
Kaip mane nervina ta apsižliumbusi Čiček su savo vaikišku balseliu... doh.gif  Spėju, kai ji tokia gerietė, bet trukdanti  Savašo meilei, tai ji režisierių bus numarinta arba ligos, arba nelaimingo atsitikimo, arba savižudybės... Nes tikrai abejoju, kad ji pamils ką nors kitą  schmoll.gif

Klystat

man Čiček nepatiko, kai atsisakė skirtis, kai jau buvo sutikus, kai viska sbuvo paruošta, tada kaip isterikė rėkė, kad nesiskirs, gerai,kad vis tik paskui išsiskyrė ir neliko kliūčių savašui ir Jesmin
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 01, 22:18)
Ne vienintele biggrin.gif as irgi neisimylejus biggrin.gif Patinka jis man, kad toks gerietis ir tiek :DApskritai šitam seriale mano favorite Cicek, laikau kumscius, kad mergaitei pasisektu biggrin.gif Kolk tongue.gif as visiems vyrams abejinga biggrin.gif  tongue.gif

Savasui ji neabejinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane suzavejo tas, kad vaikiukas seriale uzaugo, o ne buvo pakeistas i didesni, vyresni, kaip kad buna meksikieciu serialuose, veiksmas vyko gal 2-3 metus Paziurekit si video nuo 25min, vis delto neatrodo, kad buvo filmuojamas vienas vaikiukas, buvo ir kitas i ji laaabaaai panasus paimtas, tik didesnis g.gif https://www.youtube....h?v=SW9wMJN1o7o beje, dabar nepamenu kur, bet kazkur maciau ar skaiciau, kad vienas ju yra Savaso sunus realiame gyvenime. Kazin cia tiesa? g.gif ir filmuojama buvo tik metus laiko, o ne du ar tris kaip cia kazkas rase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ExXxtra: 01 balandžio 2014 - 22:33
Dar vienas video, kur du aktoriai yra vaidinantys mazaji Omera https://www.youtube....h?v=VA-cr1EICHk
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 04 01, 22:01)
Savasui ji neabejinga  mirksiukas.gif

Šypsena ne ten uzdejau ax.gif sakau aš abejinga kolkas visiems serialo vyrams biggrin.gif o kad Cicek savo vyrui neabejinga, tai matosi. Ko norėti, juk pirma karta sutiko žmogų, kuris jai gero linki smile.gif Kaip supratau, ne viena moterį teks Savasui nuo savęs atmusinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ExXxtra @ 2014 04 01, 21:27)
beje, dabar nepamenu kur, bet kazkur maciau ar skaiciau, kad vienas ju yra Savaso sunus realiame gyvenime. Kazin cia tiesa? g.gif ir filmuojama buvo tik metus laiko, o ne du ar tris kaip cia kazkas rase.

Nežinau kur skaitėt ar matėt, bet neturi jis vaikų realiame gyvenime smile.gif Sakė, labai norėtų, bet, deja, kolkas nėra.

Filmuojama buvo 2 metus.
Atsakyti