Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

va kokia grazi ta pagrindine aktore, bent jau sioj foto
user posted image

Kazkaip tuose serialuose keistai ten tas aktores isdazo biggrin.gif lotynu tai visos vaiksto jau nuor yto su vakariniais-baliniais makijazais,o pas turkus vel kazkaip tas akis keistai padazo (ypac ta Savas'o mama biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2014 04 01, 22:32)

Man ji labai graži. Aš nemėgstu to lėliško grožio, patinka įdomesni bruožai. Man ji super. Pradžioj tik plaukai tikrai nevykę buvo, o vėliau viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 04 01, 21:13)
Is karto aisku nelabai man kai kas pasirode, bet mano vyras neseniai man kaip leptelejo gyvenimo tiesa, tai man tik zandikaulis atvepo, ir po to myliu si seriala ir naujai isimyliu savo vyra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  wub.gif

nu labai idomu paliko, ka tas Jūsų vyras pasakė ir kokia ta gyvenimo tiesa. galėtumėt pasidalinti, gla ir mes savo vyrus naujai wub.gif

QUOTE(svelni @ 2014 04 02, 00:32)

Kazkaip tuose serialuose keistai ten tas aktores isdazo biggrin.gif  lotynu tai visos vaiksto jau nuor yto su vakariniais-baliniais makijazais,o pas turkus vel kazkaip tas akis keistai  padazo (ypac ta Savas'o mama  biggrin.gif  ).

nu tas akių apvediams juodu, kaip Savašo motina yra tradicinis turkių dažymasis, tos kurios senoviškai rengiasi, tas skaras ant galvos nešioja, tos ir vedasi tas akis juodu, čia ne ti kšitam seriale, visuose serialuose pastebėkit - nešioja tik sijonus žemiau kelių, jokių dekoltė, galvos su skarutėm, daug aukso papuošalų tokių nešiuolaikiškų ir tos akys juodai apvestos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 02 balandžio 2014 - 08:25
QUOTE(Zivilka @ 2014 04 02, 07:18)
nu tas akių apvediams juodu, kaip Savašo motina yra tradicinis turkių dažymasis, tos kurios senoviškai rengiasi, tas skaras ant galvos nešioja, tos ir vedasi tas akis juodu, čia ne ti kšitam seriale, visuose serialuose pastebėkit - nešioja tik sijonus žemiau kelių, jokių dekoltė, galvos su skarutėm, daug aukso papuošalų tokių nešiuolaikiškų ir tos akys juodai apvestos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 01, 23:53)
Man ji labai graži. Aš nemėgstu to lėliško grožio, patinka įdomesni bruožai. Man ji super. Pradžioj tik plaukai tikrai nevykę buvo, o vėliau viskas super  thumbup.gif

Man irgi ji nieko, nepasakyciau, kad grazi labai jau, bet simpatiska tikrai.. Tokia normali, kaip mes, "gyvenimiska" biggrin.gif

QUOTE(Zivilka @ 2014 04 02, 08:18)
nu labai idomu paliko, ka tas Jūsų vyras pasakė ir kokia ta gyvenimo tiesa. galėtumėt pasidalinti, gla ir mes savo vyrus naujai  wub.gif 

Oj, kad cia juokinga kvaila istorija doh.gif na, as visada galvojau, kad meile, cia toks "subrandintas" dalykas.. Man atrode, kad jei jau po keliu sav pazinties sako, kad myli, tai jau cia tokia nesamone, kad auksciau ner kur doh.gif (ta pati kartodavau savo vyrui, kai draugavom, o ir pati pasakiau, kad "myliu" tik tada, kai pasipirso, po beveik 3 metu pazinties, is ju beveik 2 draugystes) na ir man atrode, kad cia taip turi but, kad labai jau protingas toks mano poziuris, todel visos tos staigios meiles man niekada nekele zavesio (o ir sitam seriale, kad isimylejo po vienos nakties, man buvo is karto juokinga).. rolleyes.gif ir sakau, cia kazkaip savo vyrui - o kada tu mane isimylejai (del mano svaiciojimu, jis man "myliu pasake" kazkur irgi beveik po metu, na maziau siek tiek) o jis man- kai pirma kart tave pamaciau, sakau, nu nesamone taip, sakyk tiesa, man siaip idomu, o jis- mazute, meilei ir zvilgsnio uztenka.. wub.gif tai vos neapalpau lotuliukas.gif galvoju, taigi savasas kazka tokio buvo susnekejes blink.gif tai cia man buvo kazkas toookio, kai tavo isitikinimus taip paema ir nukerta vienu zodziu lotuliukas.gif po to, tiesa, dar dadejo, kad jei ne mano kvailas poziuris, jau seniai butu mane vedes,ir jau kokius tris vaikus turetumem lotuliukas.gif nu zodziu.. Juokinga... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhiedre @ 2014 04 01, 16:28)
Kaip mane nervina ta apsižliumbusi Čiček su savo vaikišku balseliu... doh.gif  Spėju, kai ji tokia gerietė, bet trukdanti  Savašo meilei, tai ji režisierių bus numarinta arba ligos, arba nelaimingo atsitikimo, arba savižudybės... Nes tikrai abejoju, kad ji pamils ką nors kitą  schmoll.gif

Man pati Cicek nieko, bet as nesuprantu to verkimo. Kaip taip gyvenime reikia sugebeti apsizliumbti nuo vieno sakinio? Ir dar taip pasikukciojant. Pasake Savasas, kad i kavine atejo pasikalbeti ir jau lekia verkdama doh.gif

Dar sunervino Jasemin, kai Savasui duru neatidare. Kokio velnio sitaip elgtis schmoll.gif
Na, bet ten gal norma. Tik vietoj Savaso neiciau dar karta ieskoti, pati eitu atsiprasineti doh.gif

Bet kaip skiriasi seimos, pvz Savaso sese net budama suaugusia moterimi negali is namu iseiti, o pvz Jasemin koleges eina kur nori, isgeria, linksminasi ir pan. Kaip 2 skirtingose salyse butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 04 02, 09:18)
Bet kaip skiriasi seimos, pvz Savaso sese net budama suaugusia moterimi negali is namu iseiti, o pvz Jasemin koleges eina kur nori, isgeria, linksminasi ir pan. Kaip 2 skirtingose salyse butu ax.gif

Stambulas nuo rytinės Turkijos, kur ir yra Van'as, skiriasi kaip diena ir naktis.
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 04 02, 10:18)

Man atrodo, kad apie Turkija, būtent, ir sakoma, kad tai kontrastu šalis. Tiesiog yra žmonių, kurie laikosi senu tradicijų( ko gero, kaimuose tai jos ten išvis dar labai gajos), o kita dalis zmoniu labiau europietiški.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 02, 11:25)
Stambulas nuo rytinės Turkijos, kur ir yra Van'as, skiriasi kaip diena ir naktis.

Vienoje puseje Bosforo Stabulas yra azija,kitoje euroazija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 02, 11:27)
Man atrodo, kad apie Turkija, būtent, ir sakoma, kad tai kontrastu šalis. Tiesiog yra žmonių, kurie laikosi senu tradicijų( ko gero, kaimuose tai jos ten išvis dar labai gajos), o kita dalis zmoniu labiau europietiški.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 02 balandžio 2014 - 10:40
QUOTE(svelni @ 2014 04 02, 00:32)
user posted image

Kazkaip tuose serialuose keistai ten tas aktores isdazo biggrin.gif  lotynu tai visos vaiksto jau nuor yto su vakariniais-baliniais makijazais,o pas turkus vel kazkaip tas akis keistai  padazo (ypac ta Savas'o mama  biggrin.gif  ).

man cia jesemin nera grazuole, na bruozai tokie tikai idomus, bet sakyciau simpatiska moteris, bet tikrai ne grazuole smile.gif

musulmones megsta labai apsivesti juodai akis mirksiukas.gif ar sena ar jauna, akys ten juodos ir ryskiai apvestos smile.gif

QUOTE(Zivilka @ 2014 04 02, 09:18)
nu labai idomu paliko, ka tas Jūsų vyras pasakė ir kokia ta gyvenimo tiesa. galėtumėt pasidalinti, gla ir mes savo vyrus naujai  wub.gif 

ne vien tik tradicines moterys taip dazosi, visos ten jos taip dazosi, kazkaip ju jau cia irgi kulturos dalis tas akis apvedinet juodai rolleyes.gif taip pat kaip plaukus pakelti ant virsugalvio, irgi labai daug moteru tokia sukuosena megsta smile.gif

UM buvo daug dekolte ir trumpu sijonu biggrin.gif biggrin.gif siuolaikiskesnes moterys ir ten nevengia ir auksciau keliu sijonu, ir dekolte parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 02 balandžio 2014 - 10:43
O man tai biski keista del sesers savaso... Kodel ji gyvena pas tevus savo o ne pas uosvius, kaip sunaus nasle? Ir kodel ji prisistato baldaru pavarde, jei ji kaip ir istekejus? Kazkaip man pasirode, kad pradzioje su cicek kaip nasle, kitaip elgesi negu su ja...
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 04 02, 09:39)
Vienoje puseje Bosforo Stabulas yra azija,kitoje euroazija smile.gif

Tai taip, bet kultūrai tai įtakos neturi. Stambulas yra Stambulas, o likusi Turkija yra likusi Turkija, o ypatingai rytai.

QUOTE(širlė @ 2014 04 02, 09:42)
UM buvo daug dekolte ir trumpu sijonu biggrin.gif  biggrin.gif siuolaikiskesnes moterys ir ten nevengia ir auksciau keliu sijonu, ir dekolte parodyti mirksiukas.gif

Kaimuose kad ir kokia šiuolaikinė moteris bebūtų, su Bihter apranga nevaikšto biggrin.gif
Atsakyti