Oi, kokia aktuali tema

Ir as pasibedavosiu... Pirmus tris menesiukus turejau savo ratus, tai visus blogumus labai komfortabiliai pragyvenau. Ir maniau, kad kai jau visi pykinimai praejo - visuomeninis transportas jau nebe baisu... Deja, klydau... Teko parduoti savo masinyte, tai jau trecia savaite pratinuosi vazineti autobusu. Nu, zinokit, gatava as dabar galvas nukandzioti piktom moteriskem

Isivaizduokit situacija: autobusas veluoja, zmoniu - milijonas. Ir pagaliau autobusas atvaziuoja. Na, jau isispraudziau siaip ne taip. Kito laukti nesiryzau, nes pastarasis tik uz pusvalandzio... Ir, zinoma - rytinis kamstis, kurios dazniausiai nebudavo. Autobusas juda vezlio greiciu, zmones nervuojasi, o man ima trukti oro... Autobusas kaip ikastas strigo tarp stoteliu. Tuomet viena protinga keleive suktelejo, kad vairuotojas isleistu keleivius, nes pestute greiciau pasiekti tiksla galima. Vairuotojas atidare duris, o keliaiviai kaip isproteje puole pro jas. Moteriske stovejusi pries mane besisukdama kaip ziebe i pilva, kad net visas gyvenimas prabego pro akis

As jai ir pasakiau, kad biski atsargiau elgtusi, o ji man atreze, kad nenumirsiu nuo bakstelejimo. Tada as jau uzsiplieskiau, kad man gal ir nieko, tik vat mano vaikeliui tai ne labai i nauda. O tada ji jau uzbliove, kad ko stoviu ir stenu, kai galima pasiprasyti atsisesti... Nu, zodziu... Kai jau pilvas akis bado - ne visi uzleidzia. O cia uoga mat viena pareiks, kad nescia ir paprasys atsisesti, kai pilvo dar nesimato... Visi tik ir puls uzleisti... Beje, pirmais menesiais viena karta teko autobusu vaziuoti. Siaubingai uzsupo ir emiau alpti. Isikibai i turekla ir is visu jegu suciaupiau burna, kad tik nepaleisciau fontano. Sedimu vietu nebuvo, tai paprasiau moteriskes, kad leistu atsisest, nes labai blogai jauciuosi. Ir ka jus manot - paziurejo kaip i kokia valkata ir nusisusko i langa. Taip neviltis apeme, kad net apsizliumbiau...