QUOTE(Bekasė @ 2009 04 29, 23:48)
galima pagalvoti, kad del kazko kito Punce taip nerimauja
O tai del ko man dar nerimauti? o jus ka manot, kad visi mes cia tokie geruciai, darom gerus darbus be jokiu keslu? Kikevienas zmogus yra savanaudis, jo nagai tik i save atgrezti... Uzleidziam vieta, duodam pora litu vargsiui, padedam kaimynui ir t.t. tik del to kad tikimes, kad ir mums kazkas kada nors pageldes arba del to, kad po tokiu geru darbeliu pasijauciam tikrai gerai...

As to neslepiu ir nevaidinu kad taip nera...
Beje prisiminiau viena juokinga atveji (nors tada buvo visai ne iki juoku)... Vaziuoju autobusu i darba (kai dar vilniuje gyvenau), o paciai angina, nesveika, temperaturos apie 39laipsnius... kadangi vos pastoviu ant koju, radau vietele atsisesti... tada prisimenu, kad reikia bilieteli pasizymeti... O komposteris man tik ranka istiesus tokiu atstumu.. Na as tik uzpakali pakeliau, net koju nuo kedes nepatraukiau, zymiuosi ta savo bilieteli, o kazkokia bobele atbegus kad jau stums mane nuo ts kedes

tai gerus pora metru pasibegejau...

pati pliumt i mano vieta ir sedi patenkinta...

Aplink zmones sedi apsale,, ziuri akis ispute bet nezino ka tokiai ir sakyti...

Na siaip esu labai ramaus budo, bet tada neatlaukiau ir as... kaip uzblioviau ant jos "TAI DAR STIPRIAU REIKEJO PASTUMTI, TAI GAL IKI AUTOBUSO GALO BUCIAU NUSKRIDUS"

va tada visos tetulytes sedejusios salia jei kad sukele skandala...

sako, karve tu, nematai, kad mergaite visa perbalus, brebanti vaziuoja...

o tai dzin... net neatsiprase ir neparaudonavo...

va tokias bobeles tai tik saudyti....