QUOTE(Levandų laukas @ 2014 08 13, 07:59)
Sveiki,
uz poros menesiu skrendam su vaikais savaitei i Niujorka, gal turite ideju ka tiesiog butina pamatyti, bet to nerasi kelioniu knygose? Ir ar verta eiti i Bronx zoologijos muzieju? Mano vaikai 10 ir 12 metu. Buciau labai dekinga uz patarimus
.
uz poros menesiu skrendam su vaikais savaitei i Niujorka, gal turite ideju ka tiesiog butina pamatyti, bet to nerasi kelioniu knygose? Ir ar verta eiti i Bronx zoologijos muzieju? Mano vaikai 10 ir 12 metu. Buciau labai dekinga uz patarimus

Jeigu jums apskritai zoologijos sodai patinka, ir einate i juos kiekviename mieste -tada taip. Siaip ten nera nieko toookio. O jeigu dar karsta diena (kaip kada buvo siandien) tai ir gerokai privargsit, nes ten reikia eiti didelius atstumus. Na turbut populiariuosius objektus zinote... O kas jusu vaikams patinka? Is mano ribotos patirties, tai sakyciau berniukams patinka the Intrepid Museum http://www.newyorkpa...TZ9FRoCoxDw_wcB, mergaite nusivesciau i american girl store on 5th avenue, tiesiog idomu pamatyt, kad tiek demesio skiriama vienai lelei (berods 4 aukstai, su kavine, leliu ligonine ir pan., aisku, jos nepigios); FAQ Schwartz 5th avenue ir Toys"R"Us Times Square yra dvi pagrindines dideles zaislu parduotuves, antrojoj jau seniai nebuvau, bet pirmaja tikrai idomu aplankyti. Pasiplaukioti (yra ivairus budai, staten island ferry paprasciausias ir nemokamas, tik neimkit laivu, kur plaukia aplink sala, brangu ir ilgai uztrunka). Cathedral of St. John the Divine yra labai didinga, priesais ja yra labai miela vengriska kepyklele kavos ir saldumynu pertraukelei. Viena diena galite paskirti downtown -nerasysiu objektu, visus rasite kelioniu knyguose, bet pavalgyti galite uzeiti i Shakeshack - populiariausi NY burgeriai, tik downtown eiles buna mazesnes.