QUOTE(inevas @ 2014 04 04, 08:59)
Oj tikrai super kaina

QUOTE(DEM @ 2014 04 04, 10:10)
Greičiausiai ieškosiu žvakidės: noriu iš trijų dakčių: du uždegtų mamos, žvakutes perduotų jauniesiems ir jiedu kartu uždegtų trečią- jau kaip savo.
Vat ir aš to pačio noriu.
Tai bus vyrui pavesta gaminti

Sakiau blogiausiu atveju ant kokio pailgos lėkštelės reiks per vidurį židinuką, o iš šonų tėvų žvakelėm kokius stovus mažiukus (kad žvakės laikytųsi).
Lemona, pamirsau visai, ideja su traukinuku LIUKS

Merginos, pasikartosiu, o palinkėjimų medžiui kokius dažus naudosite pirštų antspaudams??? Suku galvą, kad lengvai nusiplautų, kad patogu būtų tą nykštį į dažus spausti. Pasidalinkit! 
Ačiū!
Na taip, su tom pasidabruotom dažniausiai vargas, nes patamsuoja kai kurios labai greitai ir dažnai ir tenka nuolat valyti, jei laikyti pagarbioj vietoj. Aš dar su vyru pasitarsiu, bet spėju imsiu taures iš čia puoštas swarovskiais (mano jaunąjai kuklūs blizgučiai labai patinka).
http://www.stikloman...ija/taures.html
Arba tokią papildžius užrašais tinkamais vietoj 60-mečio

QUOTE(Filutka @ 2014 04 04, 09:57)
Arti654 aciu
rafaelo kadangi brangus tai kainyte gaunasi 50 lt
bet is kitu sokoladiniu saldainiu apie 30-35 lt

Ačiū!
QUOTE(DEM @ 2014 04 04, 10:10)
Sveikos
Didysis galvos skausmas- taurės. Norėjau metalinių, bet paskaičius kitų atsiliepimus- lyg sudvejojau. Sako greit apsineša, negražu, nepuošnu... O ką jūs manot
Gal vis tik geriau krikštolines
Vyras pasisako už metalines, aš irgi, bet dabar dvejoju

Didysis galvos skausmas- taurės. Norėjau metalinių, bet paskaičius kitų atsiliepimus- lyg sudvejojau. Sako greit apsineša, negražu, nepuošnu... O ką jūs manot

Na taip, su tom pasidabruotom dažniausiai vargas, nes patamsuoja kai kurios labai greitai ir dažnai ir tenka nuolat valyti, jei laikyti pagarbioj vietoj. Aš dar su vyru pasitarsiu, bet spėju imsiu taures iš čia puoštas swarovskiais (mano jaunąjai kuklūs blizgučiai labai patinka).
http://www.stikloman...ija/taures.html

Arba tokią papildžius užrašais tinkamais vietoj 60-mečio

Sveikos darbstuoles
JUngiuosi ir as i jusu rata. Pirsliauti teks pirmaji rugpjucio savaitgali. Kadangi tai antros vestuves zinau jau ko laukti
) Pasiruosimui skiri marias laiko o viskas pralekia tarsi viena gera valanda
Einu iskart prie reikalo. Vestuves kuriuose pirsliausiu bus siek tiek kitokios. tiksliau pradzia bus daugiau vakarietiska
Jaunikis jaunaja pamatys tik prie altoriaus. Nebus jokiu islydetuviu ir pan. Gal kokiu minciu turite ka mes galetume su svita ir jaunikiu nuveikti kol atvaziuos jaunoji
Tiesa ceremonija vyks palangos baznycioje. (UI vasara ir dar savaitgalis zmoniu n. bet kaip nors istversim). Galvoju jaunikiui mini isbandymus sugalvot kokius. an paziuret koks jis protingas sumanus kaip myli nuotaka ir pan..

Einu iskart prie reikalo. Vestuves kuriuose pirsliausiu bus siek tiek kitokios. tiksliau pradzia bus daugiau vakarietiska

QUOTE(Filutka @ 2014 04 01, 22:34)
na sis jau geriau
visai grazu,bent jau man 
man irgi neitiksi, 7 kart eijau pas siuveja matuotis, is ju 4 perdarinejo
bet esu patenkinta rezultatu, o siuveja susiradau internete
smelio ceremonijai stai dar koki bitelaiti radau
http://www.medeja.lt...0...rkti&vv=179

man irgi neitiksi, 7 kart eijau pas siuveja matuotis, is ju 4 perdarinejo

smelio ceremonijai stai dar koki bitelaiti radau
http://www.medeja.lt...0...rkti&vv=179
Filutka, o už kiek pasiuvo jei ne paslaptis, aš ir gariūnuose buvau ir po salonus važinėjau, bet man nelabai kas patiko, visos blizga, o ir kainos virš 400 lt.... brangoka man, prieš 2 metus piršliavau tai suknele už 120 nusipirkau labai gražia ir dar pardaviau už tiek pat

QUOTE(sannndra @ 2014 04 04, 11:58)
Filutka, o už kiek pasiuvo jei ne paslaptis, aš ir gariūnuose buvau ir po salonus važinėjau, bet man nelabai kas patiko, visos blizga, o ir kainos virš 400 lt.... brangoka man, prieš 2 metus piršliavau tai suknele už 120 nusipirkau labai gražia ir dar pardaviau už tiek pat 

su audiniu ir darbu kainavo 350 lt

is sito puslapio
http://svadebnyjepla...ml#.UzqX-FdBb5N
bet kad kainos kosmosas

Labai graži ! ! !
man patinka tokios laisvai krentančios, be jokiu blizgalų, paprasta bet ne prasta
tai žodžiu ir siūtis kainuos pinigėlių... praeitos vestuvės buvo spalį tai suknių kainos daugiau nei per pusę kainos krito, na dabar teks paišlaidauti, juj gražiai norisi būti
ačiū Jums už atsakymą

QUOTE(Filutka @ 2014 04 03, 22:49)
Aciu aciu

QUOTE(Liuxe @ 2014 04 04, 11:20)
Sveikos darbstuoles
JUngiuosi ir as i jusu rata. Pirsliauti teks pirmaji rugpjucio savaitgali. Kadangi tai antros vestuves zinau jau ko laukti
) Pasiruosimui skiri marias laiko o viskas pralekia tarsi viena gera valanda
Jaunikis jaunaja pamatys tik prie altoriaus. Nebus jokiu islydetuviu ir pan. Gal kokiu minciu turite ka mes galetume su svita ir jaunikiu nuveikti kol atvaziuos jaunoji
Tiesa ceremonija vyks palangos baznycioje. (UI vasara ir dar savaitgalis zmoniu n. bet kaip nors istversim). Galvoju jaunikiui mini isbandymus sugalvot kokius. an paziuret koks jis protingas sumanus kaip myli nuotaka ir pan..

Sveika, pas mus bus panašiai. Tik merginos rinksis pas jaunąją. O pas jaunikį niekas nesirinks. Irgi abu susitiks tik prie altoriaus. Tai aš pas jaunąją suradau tokį paprotį - burtą, kad papuošalus turi užsegti laimingai ištekėjusios draugės, netekėjusios - ant batelio pado surašyti savo vardus (po vestuvių žiūrėsim, kuris vardas labiausiai nusitrynęs bus, ta greičiausiai ir ištekės), pinigo įdėjimas į batelį. Paskui krikštamotė rengs dukrytę (nes ir krikštynos pas mus bus), visos pasifotkinsim ir lėksim bažnyčion

Pabandyk pravesti žaidimą su datom apie nuotaką