Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai, Dalinamės mintimi

inevas, aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 04, 08:59)
Žinok pirkau bazėje ir tikrai papigam ax.gif  mokėjau 11,20  bigsmile.gif tik pati dar biški papuošiau  biggrin.gif

Oj tikrai super kaina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 04, 10:10)
Greičiausiai ieškosiu žvakidės: noriu iš trijų dakčių: du uždegtų mamos, žvakutes perduotų jauniesiems ir jiedu kartu uždegtų trečią- jau kaip savo.

Vat ir aš to pačio noriu.
Tai bus vyrui pavesta gaminti biggrin.gif Tik man reikia sugalvoti, nupiešti.. Ar foto parodyt..
Sakiau blogiausiu atveju ant kokio pailgos lėkštelės reiks per vidurį židinuką, o iš šonų tėvų žvakelėm kokius stovus mažiukus (kad žvakės laikytųsi).
Atsakyti
Lemona, pamirsau visai, ideja su traukinuku LIUKS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, pasikartosiu, o palinkėjimų medžiui kokius dažus naudosite pirštų antspaudams??? Suku galvą, kad lengvai nusiplautų, kad patogu būtų tą nykštį į dažus spausti. Pasidalinkit! 4u.gif

QUOTE(Filutka @ 2014 04 04, 09:57)
Arti654 aciu smile.gif rafaelo kadangi brangus tai kainyte gaunasi 50 lt ax.gif bet is kitu sokoladiniu saldainiu apie 30-35 lt

Ačiū!

QUOTE(DEM @ 2014 04 04, 10:10)
Sveikos 4u.gif
Didysis galvos skausmas- taurės. Norėjau metalinių, bet paskaičius kitų atsiliepimus- lyg sudvejojau. Sako greit apsineša, negražu, nepuošnu... O ką jūs manot g.gif Gal vis tik geriau krikštolines g.gif Vyras pasisako už metalines, aš irgi, bet dabar dvejoju ax.gif

Na taip, su tom pasidabruotom dažniausiai vargas, nes patamsuoja kai kurios labai greitai ir dažnai ir tenka nuolat valyti, jei laikyti pagarbioj vietoj. Aš dar su vyru pasitarsiu, bet spėju imsiu taures iš čia puoštas swarovskiais (mano jaunąjai kuklūs blizgučiai labai patinka).
http://www.stikloman...ija/taures.html
user posted image
Arba tokią papildžius užrašais tinkamais vietoj 60-mečio lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
http://www.spalvunam...-sky-chalk.html

Antspaudukai sveciu medziams smile.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles smile.gif JUngiuosi ir as i jusu rata. Pirsliauti teks pirmaji rugpjucio savaitgali. Kadangi tai antros vestuves zinau jau ko laukti smile.gif) Pasiruosimui skiri marias laiko o viskas pralekia tarsi viena gera valanda smile.gif
Einu iskart prie reikalo. Vestuves kuriuose pirsliausiu bus siek tiek kitokios. tiksliau pradzia bus daugiau vakarietiska smile.gif Jaunikis jaunaja pamatys tik prie altoriaus. Nebus jokiu islydetuviu ir pan. Gal kokiu minciu turite ka mes galetume su svita ir jaunikiu nuveikti kol atvaziuos jaunoji smile.gif Tiesa ceremonija vyks palangos baznycioje. (UI vasara ir dar savaitgalis zmoniu n. bet kaip nors istversim). Galvoju jaunikiui mini isbandymus sugalvot kokius. an paziuret koks jis protingas sumanus kaip myli nuotaka ir pan..
Atsakyti
QUOTE(Filutka @ 2014 04 01, 22:34)
na sis jau geriau biggrin.gif visai grazu,bent jau man smile.gif
man irgi neitiksi, 7 kart eijau pas siuveja matuotis, is ju 4 perdarinejo biggrin.gif bet esu patenkinta rezultatu, o siuveja susiradau internete
smelio ceremonijai stai dar koki bitelaiti radau
http://www.medeja.lt...0...rkti&vv=179

Filutka, o už kiek pasiuvo jei ne paslaptis, aš ir gariūnuose buvau ir po salonus važinėjau, bet man nelabai kas patiko, visos blizga, o ir kainos virš 400 lt.... brangoka man, prieš 2 metus piršliavau tai suknele už 120 nusipirkau labai gražia ir dar pardaviau už tiek pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sannndra @ 2014 04 04, 11:58)
Filutka, o už kiek pasiuvo jei ne paslaptis, aš ir gariūnuose buvau ir po salonus važinėjau, bet man nelabai kas patiko, visos blizga, o ir kainos virš 400 lt....  brangoka man, prieš 2 metus piršliavau tai suknele už 120 nusipirkau labai gražia ir dar pardaviau už tiek pat  biggrin.gif

su audiniu ir darbu kainavo 350 lt smile.gif dabar sia planuoju siutis antrai dienai
user posted image
is sito puslapio
http://svadebnyjepla...ml#.UzqX-FdBb5N
bet kad kainos kosmosas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai graži ! ! ! thumbup.gif man patinka tokios laisvai krentančios, be jokiu blizgalų, paprasta bet ne prasta mirksiukas.gif tai žodžiu ir siūtis kainuos pinigėlių... praeitos vestuvės buvo spalį tai suknių kainos daugiau nei per pusę kainos krito, na dabar teks paišlaidauti, juj gražiai norisi būti ax.gif ačiū Jums už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Filutka @ 2014 04 03, 22:49)
Monikiuxas sveikinimai mamukui  thumbup.gif  esu ir as mamos vestuvese dalyvavus  lotuliukas.gif

Aciu aciu 4u.gif Ir kaip jausmas dalyvauti mamytes vestuvese??? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuxe @ 2014 04 04, 11:20)
Sveikos darbstuoles smile.gif JUngiuosi ir as i jusu rata. Pirsliauti teks pirmaji rugpjucio savaitgali. Kadangi tai antros vestuves zinau jau ko laukti smile.gif) Pasiruosimui skiri marias laiko o viskas pralekia tarsi viena gera valanda smile.gif
Einu iskart prie reikalo. Vestuves kuriuose pirsliausiu bus siek tiek kitokios. tiksliau pradzia bus daugiau vakarietiska smile.gif Jaunikis jaunaja pamatys tik prie altoriaus. Nebus jokiu islydetuviu ir pan. Gal kokiu minciu turite ka mes galetume su svita ir jaunikiu nuveikti kol atvaziuos jaunoji smile.gif Tiesa ceremonija vyks palangos baznycioje. (UI vasara ir dar savaitgalis zmoniu n. bet kaip nors istversim). Galvoju jaunikiui mini isbandymus sugalvot kokius. an paziuret koks jis protingas sumanus kaip myli nuotaka ir pan..

Sveika, pas mus bus panašiai. Tik merginos rinksis pas jaunąją. O pas jaunikį niekas nesirinks. Irgi abu susitiks tik prie altoriaus. Tai aš pas jaunąją suradau tokį paprotį - burtą, kad papuošalus turi užsegti laimingai ištekėjusios draugės, netekėjusios - ant batelio pado surašyti savo vardus (po vestuvių žiūrėsim, kuris vardas labiausiai nusitrynęs bus, ta greičiausiai ir ištekės), pinigo įdėjimas į batelį. Paskui krikštamotė rengs dukrytę (nes ir krikštynos pas mus bus), visos pasifotkinsim ir lėksim bažnyčion wink.gif

Pabandyk pravesti žaidimą su datom apie nuotaką wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 04 balandžio 2014 - 13:40