Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nugalėti jaudulį išleidžiant vaiką darželin?

QUOTE(tytuka @ 2007 09 29, 09:54)
Priprato prie darzelio  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
dabar reikia musu pupuliukus slaugyti wub.gif . Bjauru tie antibiotikai, mano pries atostogas kursa sugere.  doh.gif Sveikatytes  4u.gif

didelis dėkui aciuks.gif
Atsakyti
Va, mes jau antra savaite namie doh.gif
Turi apie 37.5 temperaturos, kuri taip ir laikosi. unsure.gif
Atsakyti
Sweikutes mamytes. Aš tai jums pawydziu del to darzelio. mes darzeli lankem nuo pavasario kol galiausiai pries men atsisakem. Klausiat ko? o gi grazuole musu nepriprato per tuos tris men. Ir ka ieskau aukles, bet niekaip nerandu nes visos baisiai daug praso, beje kai ejom i darzeli tai musu lankymas buvo toks: sawaite einam o dvi sergam, tai pacios pamastykit kokia nauda mano darbdaviui butu sad.gif Sakysit neisgrudinta.... Klystat, nuo mazens beweik kasdien stengiames eit i lauka nors trumpam... Tai va...tai ir sakau kad jums pawydziu, kurioms laimingai einasi su tuo darzeliu, bet pawydas nepyktas, nebyjokit bedos neprisauksiu smile.gif Tai va taip nepykit kad truputi ne i tema cia pawariau
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2007 10 03, 14:32)
Va, mes jau antra savaite namie  doh.gif
Turi apie 37.5 temperaturos, kuri taip ir laikosi.  unsure.gif

užjaučiam 4u.gif buvo ir mums taip praeitais metais, kol nesugėrė antibijotikų - nepraėjo, čia uždegimas kažkoks.
mums irgi jau antra ligos savaitė prasidėjo, jau net į santariškes nusiuntė konsultacijai, o gi pasirodo pūlinga sloga, galbūt ir sinusitas (nuotraukos nedarė, tai tiksliai ir negali pasakyti) ir gerklė. vėl antibijotikai jau kiti. visai mažiaus imunitetas nusės, net nežinau kaip čia toliau bus, pasveiks vėl vesiu į daržą vistiek reik kažkaip adaptuotis iki galo, aš net nesitikėjau ir nesitikiu, kad nesirgs. norisi, kad iki mano rimto pradėjimo dirbti viskas susitvarkytų, gal kitiemet mažiau sirgs? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilė: 04 spalio 2007 - 13:00
QUOTE(Akvilė @ 2007 10 04, 13:58)
užjaučiam  4u.gif buvo ir mums taip praeitais metais, kol nesugėrė antibijotikų - nepraėjo, čia uždegimas kažkoks.
mums irgi jau antra ligos savaitė prasidėjo, jau net į santariškes nusiuntė konsultacijai, o gi pasirodo pūlinga sloga, galbūt ir sinusitas (nuotraukos nedarė, tai tiksliai ir negali pasakyti) ir gerklė. vėl antibijotikai jau kiti. visai mažiaus imunitetas nusės, net nežinau kaip čia toliau bus, pasveiks vėl vesiu į daržą vistiek reik kažkaip adaptuotis iki galo, aš net nesitikėjau ir nesitikiu, kad nesirgs. norisi, kad iki mano rimto pradėjimo dirbti viskas susitvarkytų, gal kitiemet mažiau sirgs? verysad.gif

Nu nesirgs gi visais metais taip, as tikiuosi. Juk kaip kiti vaikai, panasiai pirmuosius praejo metus sirgdami, o paskui maziau, maziau... Pabandyk duoti actimel jogurta, as ji daznai duodu, tai neturi problemu su skrandziu ar tustinimosi po vaistu gerimo ir siaip manau, biski apetita palaiko ir kasnors i skrandi ikrenta. O kai pasveiks, vesk vel i darza, nes kitaip gausis uzdaras ratas: kitais metais nuvesi, kitais metais sirgs, kol "issirgs" savo perioda. doh.gif Mes viena kita pasilaikysim drinks_cheers.gif
RDA, nugi matai, musu visu vaikai suserga, tokia jau i visuomenes gyvenima ileidimo kaina. Kantrybes ir sekmes ieskant aukles 4u.gif Svarbu ir darba issaugot, jei ne tai, sakyciau toliau bandyt vest dukryte i darzeli, gal pakeisti i kita, jei problemu kyla del to, kad aukletojos nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2007 10 04, 16:09)
Nu nesirgs gi visais metais taip, as tikiuosi. Juk kaip kiti vaikai, panasiai pirmuosius praejo metus sirgdami, o paskui maziau, maziau... Pabandyk duoti actimel jogurta, as ji daznai duodu, tai neturi problemu su skrandziu ar tustinimosi po vaistu gerimo ir siaip manau, biski apetita palaiko ir kasnors i skrandi ikrenta.

Aš čia dėl to actimelio.... ax.gif Draugo pažystama dirba ten kur "ruošia" tuos actimelius visokius ir pan...Tai sako, čia yra pats papraščiausias kefyras, tos L casei bakterijos yra visuose kefyruose...Tiesiog apie jas nieks niekada nekalbėjo, o kaip matom dabar iš to daromi neblogi pinigėliai...Į jį dar aišku prideda aromatizatorių, kad skanesnis taptų, pravaro pro aparačiukus kad skystesnis būtų, ir psio... doh.gif Mes irgi juos pirkom, bet dabar visada imame kefyrą (yra ir skanių)...Tai vat, norit tikėkit norit ne....Bet tiesiog sakau tai ką man sakė... 4u.gif mirksiukas.gif Sėkmės ir daug sveikatytės... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 10 04, 16:48)
Mes irgi juos pirkom, bet dabar visada imame kefyrą (yra ir skanių)...Tai vat, norit tikėkit norit ne....Bet tiesiog sakau tai ką man sakė... 4u.gif  mirksiukas.gif Sėkmės ir daug sveikatytės... mirksiukas.gif

Na aciu tau, kad mus apsvietei 4u.gif sutaupysim pinigelius mirksiukas.gif juk tik del maziau ir perku, kad jam padet. Sunku ka nors nauja isras, daug lengviau perdaryt ir mums galvas apsukt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2007 10 04, 16:09)
Nu nesirgs gi visais metais taip, as tikiuosi. Juk kaip kiti vaikai, panasiai pirmuosius praejo metus sirgdami, o paskui maziau, maziau... Pabandyk duoti actimel jogurta, as ji daznai duodu, tai neturi problemu su skrandziu ar tustinimosi po vaistu gerimo ir siaip manau, biski apetita palaiko ir kasnors i skrandi ikrenta. O kai pasveiks, vesk vel i darza, nes kitaip gausis uzdaras ratas: kitais metais nuvesi, kitais metais sirgs, kol "issirgs" savo perioda. doh.gif  Mes viena kita pasilaikysim  drinks_cheers.gif
RDA, nugi matai, musu visu vaikai suserga, tokia jau i visuomenes gyvenima ileidimo kaina. Kantrybes ir sekmes ieskant aukles  4u.gif Svarbu ir darba issaugot, jei ne tai, sakyciau toliau bandyt vest dukryte i darzeli, gal pakeisti i kita, jei problemu kyla del to, kad aukletojos nepatinka.

tai taip žinoma pritariu drinks_cheers.gif jau geriau dabar atserga, negu kai reiks į mokyklą eiti. elementarus pavyzdys aš pati, mama sakė, kad aš eidama į lopšelį, o paskiau į darželį visai nesirgau ir labai sveika buvau, bet už tat dabar biški kas iškarto gėrklė - angina, jau net lėtinė išsivystė ir apskritai sveikačiukė nusilpusi.
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2007 10 05, 15:11)
tai taip žinoma pritariu drinks_cheers.gif jau geriau dabar atserga, negu kai reiks į mokyklą eiti. elementarus pavyzdys aš pati, mama sakė, kad aš eidama į lopšelį, o paskiau į darželį visai nesirgau ir labai sveika buvau, bet už tat dabar biški kas iškarto gėrklė - angina, jau net lėtinė išsivystė ir apskritai sveikačiukė nusilpusi.

As pirmadieni leisiu, matysim kaip bus. siandien trumpai buvom iseje, lyg ir nieko, tik nervuotas paliko, namuose dvi savaites prabuvo beveik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2007 10 05, 21:00)
As pirmadieni leisiu, matysim kaip bus. siandien trumpai buvom iseje, lyg ir nieko, tik nervuotas paliko, namuose dvi savaites prabuvo beveik  doh.gif

sėkmės jums ir sveikatyės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2007 10 05, 23:28)
sėkmės jums ir sveikatyės 4u.gif

Aciu 4u.gif
vis tiek nepatinka man mazis schmoll.gif visas padyres, nors temperaturos nera. Gal pirmadieni vesiu pas pediatra, tegu apziuri, ko cia toks padyres jau antra savaite, jei ne temp, ne gerkles ar kokio kito skausmo nera g.gif
Ir jus kapanokites 4u.gif
Atsakyti
Stai mes ir namuose. Siandien pasiemiau po pietu, namuose kokia valandike gera numigo, o po to ne pro kur is namu nenorejo iseiti. Atrodo viskas gerai, lyg neatkrito jis man. cool.gif
Kaip jum sekasi sveikti, Akvile? 4u.gif
Atsakyti