Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nugalėti jaudulį išleidžiant vaiką darželin?

QUOTE(Akvilė @ 2007 09 17, 14:36)
oi labai džiaugtis dar nenoriu, bet katučių norisi ploti  clap.gif
na žiūrėsim kas bus ryt

Akvile, šaunuoliai bigsmile.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif
O mes vėl sirgom nuo trečiadienio unsure.gif ryt dar pas gydytoją važiuojam, žiūrėsim ar jau leis eiti unsure.gif ir jaudinuos labai.... paskutinį kartą verkė daug, nevalgė ir vis klausinėjo "ku mano mama?", bet auklėtoja sakė, kad viskas labai normalu kol kas, kaip jis reaguoja, ir reikia tiesiog išlaukti unsure.gif na tikiuosi, kad priprasim kaip nors, kada nors wub.gif
Atsakyti
Timidity, tai dabar daugiausia palaikymo reikia 4u.gif 4u.gif ir teisingai sako aukletoja, kad islaukti reikia, nes va ir Akviles, ir mano jau darzely nelabai verkia, pradeda priprasti. Mano jau antra diena ten valgo, tai praso pakartoti, vienos porcijos jam per mazai blink.gif blink.gif lotuliukas.gif O pietu dar nepalieku miegoti, vezu namo ir migdau, buna labai pavarges. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2007 09 18, 16:33)
Timidity, tai dabar daugiausia palaikymo reikia  4u.gif  4u.gif ir teisingai sako aukletoja, kad islaukti reikia, nes va ir Akviles, ir mano jau darzely nelabai verkia, pradeda priprasti. Mano jau antra diena ten valgo, tai praso pakartoti, vienos porcijos jam per mazai  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif O pietu dar nepalieku miegoti, vezu namo ir migdau, buna labai pavarges. bigsmile.gif

tai aišku, kad nepamiršim, visos kartu per tai einam, bendražygius negražu pamiršti.
nu katučių ploju dar kartelį clap.gif palikau šiandien pietų miegelio, nu ką tu ir pamiegojo ir sakė labai faina, ir rytoj pas tetas važiuos, nors ryte truputi pazyzė, bet greit nurimo tik durys užsidarė ir vsio tyla biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

timidity laikykis viskas bus o.k. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Timidity @ 2007 09 17, 19:14)
O mes vėl sirgom nuo trečiadienio  unsure.gif  ryt dar pas gydytoją važiuojam, žiūrėsim ar jau leis eiti  unsure.gif 

Ka gydytojas sake? O kiek metuku maziui?
Atsakyti
Sveiki,noriu paklausti,o jei vaika sdarzalyje nemiega,pasiimat ji i namus???
Mums 2metukai,lankom 2sav.,pirma pratinom,dabar paliekam,bet mazius nemiega darze,o namie miega...mums ji reikia pasiimt.Tik nesuprantu kodel,juk ta valanada t.p. iskaiciuota i ju darba,ar as kazko nesupranttu g.gif
Atsakyti
Tiek rašiau ir viskas dingo blink.gif doh.gif

Ačiū, mamytės už palaikymą, jo kaip niekada anksčiau dabar reikia 4u.gif 4u.gif

Pasveikom, ir šiandien jau ėjom į daržiuką. Tik bėda, kad auklėtojos nėra mūsų, kita kažkokia(serga mūsiškė) unsure.gif Ir tokia nemaloni doh.gif Tarsi priekaištaudama aiškino, kaip jis vis prisimena ir verkia dėl manęs, kad visą pokelį nosinių sunaudojo jam ašarytes valant(kilo klausimas ar jei gaila? juk aš jas perku g.gif ), ir nič nieko nevalgo. Juk sakiau, kaip yra, kokia situacija, jog mums dar adaptacija, o ji vis mykia, kad vaiko mano gaila cool.gif o man tai jau negalia bliamba verysad.gif žliumbiu palikdama, bet gi žinau kad pripras, o gal jai pikta, kad per jį vieną ramybės grupėj nėra? bet juk negaliu aš 2-jų metų vaikui paaiškint, kad nenervintų auklėtojos savo "mamos noru" verysad.gif vienžo, greičiau grįžtų mūsiškė smile.gif ji bent jau kažkaip normaliai reaguoja į tą adaptaciją ir palaikyt bando, o ne atgrąso nuo bet kokio noru vest vaiką ten unsure.gif

Tytuka, Akvile, šaunuoliai jūsiškiai, laukiu, kada mes galėsim pasigirti tokiais rezultatais rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mažiukui tai patinka draželį, tik va baisu kaip reiks kitą savaite palikt pietų miego, ar miegos. na bus matyt
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 09 19, 14:57)
Mano mažiukui tai patinka draželį, tik va baisu kaip reiks kitą savaite palikt pietų miego, ar miegos. na bus matyt

Jei patinka buti darzely, tai ir pietu miegos, nes mazas, pavargsta, be to mato, kaip kiti miega rolleyes.gif
Timidity, papasakok, kaip jums einasi?
Atsakyti
kažkaip visos nurimo, matyt viskas gerai bigsmile.gif

o mes va vėl susirgom verysad.gif , bet į darželį tai noriai eina, jau išėjus vakare sako, kad pas tetas važiuosim.
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2007 09 26, 16:13)
kažkaip visos nurimo, matyt viskas gerai  bigsmile.gif

o mes va vėl susirgom  verysad.gif , bet į darželį tai noriai eina, jau išėjus vakare sako, kad pas tetas važiuosim.

Ir mes jau dvi dienas namuose, ir rytoj dar busim, nes apsirge esam. O idarzeli tik rytais zirzia, kad nenori, o po to buna viskas gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2007 09 27, 20:23)
Ir mes jau dvi dienas namuose, ir rytoj dar busim, nes apsirge esam. O idarzeli tik rytais zirzia, kad nenori, o po to buna viskas gerai.  rolleyes.gif

o mes antradienį tik pas gydytoją eisim, sloga siaubinga, kosti, vakar padarė kraujo tyrimą iš karto paskyrė antibijotikus - leukocitų padaugėję. tai įtariu kad ir kitą savaitę prabus namie, na aš ir neskubinu, tegul pasveiksta.
mažius kiekvieną dieną atsikėlęs pas tetas prašosi važiuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2007 09 28, 12:04)
o mes antradienį tik pas gydytoją eisim, sloga siaubinga, kosti, vakar padarė kraujo tyrimą iš karto paskyrė antibijotikus - leukocitų padaugėję. tai įtariu kad ir kitą savaitę prabus namie, na aš ir neskubinu, tegul pasveiksta.
mažius kiekvieną dieną atsikėlęs pas tetas prašosi važiuoti  biggrin.gif

Priprato prie darzelio thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
dabar reikia musu pupuliukus slaugyti wub.gif . Bjauru tie antibiotikai, mano pries atostogas kursa sugere. doh.gif Sveikatytes 4u.gif
Atsakyti