Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nugalėti jaudulį išleidžiant vaiką darželin?

Aciu Jura 4u.gif , to ir norim, kad prirasytumet, pasidalintumet patirtim. Musu su Raimonda vaikeliai didesni, o cia tavoji pupa tik 1,5 metuku. Garai, kad dabar viskas thumbup.gif Pabandysiu duot megstama meski, bet kazin, ar aukletojos leis pasilikti ir stebeti, kaip reaguoja. Sakys, jei visu vaiku teveliai pasiliks, tai koks cia darzelis? g.gif
Atsakyti
Maniskei dabar 2m.2men.,planuojam nuo rudens i darziuka,ji pas mane irgi tikra uodegyte,labai neramu kaip ten reikes ja palikti,taciau vedeja ramino,kad kuri laika galima bus pabut kartu ir manau,kad pirmom dienom vesiu tik keliom valandom.
Atsakyti
Ir as manau, kad vesiu tik kokiai vienai valandai pirma karta ax.gif o po to dviem ir taip toliau. Jau jam aiskinu, kad kaimynu berniukas eina i darzeli, kur zaidzia su vaikais ir buna be mamos. doh.gif Klausosi maniskis susirupines g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 31 gegužės 2007 - 13:41
tytuka, pliušinuką mums leidžia auklėtoja atsinešt, pradžioj ir visą dieną po grupę tampėsi, o dabar atsinešam, padedam spintelėj ir auklėtoja paduoda tik miegot pokaitukui mirksiukas.gif . O kaip sakot po kelias valandėles pratinsit, ilgai tai taip neleidžia. Pirmą dieną leido būti kartu, antrą dieną jau palikau keliom valandikėm, o paskui auklėtoja liepė palikt ir pasiimt tik po pokaičio, nes vaikutis paskui nesupras kodėl vieną dieną pasiima mamytė taip greit ir miegot nereikia, o jau paskui liepia miegot mirksiukas.gif ir gali vėliau nesutikt eit miegot, o laukt mamytės 4u.gif
Linkiu jums didelės sėkmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oi mamos sekmes, mes pernai visa rugseji vargom kol pripratom, tik neusizaiskit ilgai su pratinimu kuo ilgiau tuo sunkiau. verksit visos uz duru, bet praeina po truputi, tik kantrybes reikia daug! 4u.gif
Atsakyti
Oi, kaip smagu paklausyti mamyciu patarimu, aciu JUMS! As irgi bandysiu tuomet ne pr ilgai pratinti, taip ir galvojau, kad kelias dieneles gal leis aukletojos, ilgai gi nezaisi smile.gif
Atsakyti
Aciu mamytes, kad padrasinat 4u.gif
O ar buvo taip, kad nueje vaikai i darzeli ten surado koki kita vaika, kuri mate lauke, gal kokiam parke? Gal taip drasiau? Raimonda, is kurio miesto esat?
Papildyta:
O kazi kiek laiko taip leidzia po valandele vedziot? Gal kokias tris dienas?
Papildyta:
Sorry, Raimonda, paskaiciau dabar kad esi is Kauno. Ale man is susijaudinimo taip... kai tik pradedu galvot apie darzeli, tai ir nebematau kas pries akis blush-anim-cl.gif
As tai is Klaipedos.
Atsakyti
va mes irgi is klaipedos ir eisim nuo rugsejo i darza.. kaip baisu..idomu kaip mazasis kai as salia tai drasus..bet nezinau kaip vienas jausis..
Atsakyti
Zinot, mamos, pasidrasinkim, o po to pasidalinkim pirmuju dienu ispudziais. As galvoju tik rugsejo vidury ar net gale isleisti, nes planuojam atostogas tuo metu. Zinau, kad taip bus sunkiau vaikeliui apsiprasti, kai kiti vaikiukai jau bus apsiuoste...
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2007 06 08, 14:09)
Zinot, mamos, pasidrasinkim, o po to pasidalinkim pirmuju dienu ispudziais. As galvoju tik rugsejo vidury ar net gale isleisti, nes planuojam atostogas tuo metu. Zinau, kad taip bus sunkiau vaikeliui apsiprasti, kai kiti vaikiukai jau bus apsiuoste...

Patikėk, vaikui bus tik geriau. Nes ir kitų ašarėlių mažiau matys (o mažiausieji ir dėl vieno verksniuko dažnai chorą padaro, nors daugumos mamos jau gal valanda darbe), ir auklėtojos galės daugiau dėmesio vieninteliam naujokėliui skirti.

Pati rudenį išleisiu į kolektyvą trečią sūnelį. Ir būsima grupė, ir auklėtojos puikiai pažįstamos, ir darželiu esu labai patenkinta, ir vaikas darželį kuo puikiausia žino (juk dukart per dieną keliauja broliukų nuvesti, parsivesti), ir kolektyvas mažių "veža", ir žinių apie adaptaciją nemažai, ir broliukai greitai ir lengvai adaptavosi, bet vistiek man ant širdelės neramu... Tokios jau mes, mamos...
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2007 06 12, 10:49)
Patikėk, vaikui bus tik geriau. Nes ir kitų ašarėlių mažiau matys (o mažiausieji ir dėl vieno verksniuko dažnai chorą padaro, nors daugumos mamos jau gal valanda darbe), ir auklėtojos galės daugiau dėmesio vieninteliam naujokėliui skirti.

Pati rudenį išleisiu į kolektyvą trečią sūnelį. Ir būsima grupė, ir auklėtojos puikiai pažįstamos, ir darželiu esu labai patenkinta, ir vaikas darželį kuo puikiausia žino (juk dukart per dieną keliauja broliukų nuvesti, parsivesti), ir kolektyvas mažių "veža", ir žinių apie adaptaciją nemažai, ir broliukai greitai ir lengvai adaptavosi, bet vistiek man ant širdelės neramu... Tokios jau mes, mamos...

Aciu Baltuke 4u.gif
paskaitineju ir ramiau pasidaro ax.gif Juk tik pirmas menuo bus sunkesnis, po to turetu apsiprasti. O kad naudinga, tai ir be kalbu! Tiek su kitais vaikais bendrauti be mamos, tiek ismokti visko is aukletoju. Jau tik kartais nerimo banga uzeina, kai mazis zaidzia su kitais vaikais ir po pusvalandzio eina manes ieskoti, nors ir neskriaudzia nieks jo doh.gif Gal ir bus privalumas, kad ateis veliau uz kitus, bus naujiena, taip sakant svieziena kitiems. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mažoji šiandien jau penktą dienelę eina į daržiuką,ir antrą dienelę miega pietų miego.Mano nuostabai viskas po kol kas gerai jokių pretenzijų,kad nenori eiti.Mums vienas pliusas,kad eina į vieną grupę su broliu.Pirmas tris dienas palikdavau iki pietų miego,o paskui ji pareiškė pati nora ten miegot.Auklėtoja sako,kad krizės būna ir vėliau,tai žiūrėsim kaip čia seksis toliau.
Atsakyti