ką nesaldaus ir nesudėtingo būtų galima pagaminti iš Ricota sūrio?
P.S. kvietinių miltų, riešutų negali būti. alergiški.
QUOTE(airv @ 2014 05 07, 12:18)
ką nesaldaus ir nesudėtingo būtų galima pagaminti iš Ricota sūrio?
P.S. kvietinių miltų, riešutų negali būti. alergiški.
P.S. kvietinių miltų, riešutų negali būti. alergiški.
Užtepėlę. bus skalsesnė nei varškės. O ką jau jūs į ją įdėsite - fantazijos ir šaldytuvo turinio reikalas

Turiu beveik 2 kg varškės. Ką pasigamint
Varškės apkepo jau atsivalgėm, grynos varškės nemėgstu
Vienintelis daiktas šaunantis į galvą - virti varškėtukai, tai gal iš pusės padarysiu ir užšaldysiu, bet ką dar sugalvot 
Papildyta:
Galima gaminti pomidorų sriubą su ricota suriu, dėti ricota į faršą ir formuoti kotletukus

Varškės apkepo jau atsivalgėm, grynos varškės nemėgstu


Papildyta:
QUOTE(airv @ 2014 05 07, 12:18)
ką nesaldaus ir nesudėtingo būtų galima pagaminti iš Ricota sūrio?
P.S. kvietinių miltų, riešutų negali būti. alergiški.
P.S. kvietinių miltų, riešutų negali būti. alergiški.
Galima gaminti pomidorų sriubą su ricota suriu, dėti ricota į faršą ir formuoti kotletukus

QUOTE(gretchene @ 2014 05 10, 20:49)
Turiu beveik 2 kg varškės. Ką pasigamint
Varškės apkepo jau atsivalgėm, grynos varškės nemėgstu
Vienintelis daiktas šaunantis į galvą - virti varškėtukai, tai gal iš pusės padarysiu ir užšaldysiu, bet ką dar sugalvot 

Varškės apkepo jau atsivalgėm, grynos varškės nemėgstu


* lietiniai su varške
* cepelinai su varške
* įvairūs pyragai su varške
* yra vienas Beatos silkės receptas su varške, va čia, ragavau - labai skanu

na, kas čia dar

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 15, 13:50)

QUOTE(Okokionera @ 2014 04 15, 15:12)
Dėti po saldainuką į bandeles kaip įdarą.
QUOTE(Tigris @ 2014 04 15, 16:07)
Galima juos istirpinti. Turesite karamelini padaza blynams.
Pavėluotai, bet labai ačiū už idėjas

QUOTE(Tepaluota @ 2014 04 15, 13:18)
Riešutinį pyragą su irisais
Irisų tinginį,

O gal receptus turite šitų dviejų patiekalų? Nes skamba tikrai skaniai

QUOTE(katanelis @ 2014 05 10, 20:14)
* lietiniai su varške
* cepelinai su varške
* įvairūs pyragai su varške
* yra vienas Beatos silkės receptas su varške, va čia, ragavau - labai skanu
na, kas čia dar
* cepelinai su varške
* įvairūs pyragai su varške
* yra vienas Beatos silkės receptas su varške, va čia, ragavau - labai skanu

na, kas čia dar

Dar galite spurgu iskepti, lydyta sureli pasidaryti, sausainiu iskepti kaip saldziu, taip ir suriu, sluoksniuotu bandeliu su varske ir spinatais.
QUOTE(katanelis @ 2014 05 10, 21:14)
* lietiniai su varške
* cepelinai su varške
* įvairūs pyragai su varške
* yra vienas Beatos silkės receptas su varške, va čia, ragavau - labai skanu
na, kas čia dar
* cepelinai su varške
* įvairūs pyragai su varške
* yra vienas Beatos silkės receptas su varške, va čia, ragavau - labai skanu

na, kas čia dar

QUOTE(Masiania* @ 2014 05 11, 01:21)
Dar galite spurgu iskepti, lydyta sureli pasidaryti, sausainiu iskepti kaip saldziu, taip ir suriu, sluoksniuotu bandeliu su varske ir spinatais.
Ačiū už patarimus

Silke idomu, reiks kada pabandyt




QUOTE(gretchene @ 2014 05 10, 19:49)
jei labai nesugalvociau, tiesiog suskirstyciau porcijom po 250 g ir uzsaldyciau. O su laiku idejos pacios ateis

Sveiki,
Turiu kiaulienos kepsniukų ir atšildytų pernykščių grybų iš šaldiklio. Gal ką pasiūlytumėte kaip sukombinuoti šiuos du gėrius?
Svarsčiau gal gaminti kaip tradicinius kepsniukus su svogūnais-majonezu-sūriu ant viršaus, tik svogūnus pakeisti grybais, tačiau dvejoju ar nebus per šlapia? kaip manote?
Turiu kiaulienos kepsniukų ir atšildytų pernykščių grybų iš šaldiklio. Gal ką pasiūlytumėte kaip sukombinuoti šiuos du gėrius?

Svarsčiau gal gaminti kaip tradicinius kepsniukus su svogūnais-majonezu-sūriu ant viršaus, tik svogūnus pakeisti grybais, tačiau dvejoju ar nebus per šlapia? kaip manote?

QUOTE(Okokionera @ 2014 05 19, 15:17)
Sveiki,
Turiu kiaulienos kepsniukų ir atšildytų pernykščių grybų iš šaldiklio. Gal ką pasiūlytumėte kaip sukombinuoti šiuos du gėrius?
Svarsčiau gal gaminti kaip tradicinius kepsniukus su svogūnais-majonezu-sūriu ant viršaus, tik svogūnus pakeisti grybais, tačiau dvejoju ar nebus per šlapia? kaip manote?
Turiu kiaulienos kepsniukų ir atšildytų pernykščių grybų iš šaldiklio. Gal ką pasiūlytumėte kaip sukombinuoti šiuos du gėrius?

Svarsčiau gal gaminti kaip tradicinius kepsniukus su svogūnais-majonezu-sūriu ant viršaus, tik svogūnus pakeisti grybais, tačiau dvejoju ar nebus per šlapia? kaip manote?

As pakepinciau svoguno,ideciau gybus,kai isgaruos skystis ir apkeps ideti supjaustytus.juostelemis kepsniukus,pabaigoj prieskoniuku ir grietines.Garnyruj isvirciau makaronu.
Parasiau,tada pagalvojau

QUOTE(Nanita @ 2014 05 19, 15:25)
As pakepinciau svoguno,ideciau gybus,kai isgaruos skystis ir apkeps ideti supjaustytus.juostelemis kepsniukus,pabaigoj prieskoniuku ir grietines.Garnyruj isvirciau makaronu.
Parasiau,tada pagalvojau
o kepsniai jau kepti?Je ne,tada iskepciau atskirai.Kitoj keptuvei padaryciau grybu+svoguno+grietineles padaza.
Parasiau,tada pagalvojau

Kepsniukai dar vis žali



Bet turbūt kaip jūs ir siūlėt pakepinsiu viska keptuvėje. O tada dėsiu ant kepsnių ir kepsiu orkaitėje

QUOTE(Okokionera @ 2014 05 19, 15:31)
Kepsniukai dar vis žali
Ačiū už idėja, bet grybų padažo variantą atmečiau, nes yra nusistačiusių prieš padažus iš esmės (antipadažinis etapas)

Bet turbūt kaip jūs ir siūlėt pakepinsiu viska keptuvėje. O tada dėsiu ant kepsnių ir kepsiu orkaitėje



Bet turbūt kaip jūs ir siūlėt pakepinsiu viska keptuvėje. O tada dėsiu ant kepsnių ir kepsiu orkaitėje

O as padazu maniake
