Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

QUOTE(racke @ 2014 05 01, 19:20)
Aciu, merginos  4u.gif  Tikrai daug ivairiu variantu prisiulete. O kas tos vilko akys  biggrin.gif  Cia duonoje keptas kiausinukas? Galvoju reikes kokia uzkandele pagaminti ir nusivezti per mamyciu diena pas anyta  rolleyes.gif

taip, tai duonos riekutėje keptas kiaušinukas smile.gif
Atsakyti
O as turiu daug apelsinu.sulciu ir vaisiu kokteiliu nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2014 05 01, 23:52)
O as turiu daug apelsinu.sulciu ir vaisiu kokteiliu nenoriu...



Po kelis sunaudoti galima gaminant pvz.:
1. Tuno ar kokias kitas salotas su šviežiom daržovėm (padažui ir šiaip įpjaustyti)
2. Jei nesaldūs puikiai tiks gaminant padažą prie žuvies.
3. Mėsos/žuvies marinavimui.
4. apelsininį verškės pyragą.
5. jei turite jų tikrai labai daug galima virti apelsinų džemą.
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2014 05 02, 09:08)
Po kelis sunaudoti galima gaminant pvz.:
1. Tuno ar kokias kitas salotas su šviežiom daržovėm (padažui ir šiaip įpjaustyti)
2. Jei nesaldūs puikiai tiks gaminant padažą prie žuvies.
3. Mėsos/žuvies marinavimui.
4. apelsininį verškės pyragą.
5. jei turite jų tikrai labai daug galima virti apelsinų džemą.

Sudomino pyragas ir dzemas bigsmile.gif prasom receptuka
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2014 05 02, 16:41)
Sudomino pyragas ir dzemas bigsmile.gif prasom receptuka


Esu išbandžiusi šiuos:

http://juratet.bloga...ragas-1088.html

Į pyragą dėjau 2 apelsinų sultis.

http://skanusgyvenim...inu-dzemas.html

Šis džemas pasakiškas wub.gif

Atsakyti
Sveikos, gal patarsit kur sunaudoti kaimišką grietinę, turiu 1l. Naudoti įprastai nenorim, nes turi aitrų kaimiškos grietinės skonį. Sakau gal kokiam kepiniui reikia daug ir grietinės skonis neturės įtakos?
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2014 05 06, 19:17)
Sveikos, gal patarsit kur sunaudoti kaimišką grietinę, turiu 1l. Naudoti įprastai nenorim, nes turi aitrų kaimiškos grietinės skonį. Sakau gal kokiam kepiniui reikia daug ir grietinės skonis neturės įtakos?

1. Zagareliai
2. Kibinai
3. sausainiai, kuriems reikia grietines.
4. Issukti sviesta(kaimiska grietine su mikseriu plakti tol, kol susidarys sviestas ir pasukos. Tada sviesto grudelius isplauti po saltu vandeniu, kad neliktu kartoko prieskonio. Pasudzius ir idejus zalumynu-fantastini namini sviesta turesit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 06, 18:27)
1. Zagareliai
2. Kibinai
3. sausainiai, kuriems reikia grietines.
4. Issukti sviesta(kaimiska grietine su mikseriu plakti tol, kol susidarys sviestas ir pasukos. Tada sviesto grudelius isplauti po saltu vandeniu, kad neliktu kartoko prieskonio. Pasudzius ir idejus zalumynu-fantastini namini sviesta turesit wub.gif

Ačiū ačiū ačiū, sviestą ir pasidarysiu kaip rekomenduojate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2014 05 06, 19:17)
Sveikos, gal patarsit kur sunaudoti kaimišką grietinę, turiu 1l. Naudoti įprastai nenorim, nes turi aitrų kaimiškos grietinės skonį. Sakau gal kokiam kepiniui reikia daug ir grietinės skonis neturės įtakos?


Kur litrą sunaudoti nesumąsčiau, tačiau kur po kelis šimtus gramų tai kilo idėjų pvz.: kibinus arba grietininės tešlos pyragą (tikslaus recepto nežinau, teko ragauti svečiuose), bet atrodo tikrai labai panašiai: http://www.mamosrece...lokstainis.html
dar galima marinuoti mėsą kepimui ant ugnies grietinė+grūdėtosios garstyčios+druska,pipirai ar dar kas nors, kas jūsų manymu ten tinka smile.gif
Atsakyti
Ką, geriau saldaus, galima pasidaryti iš išvirtų ryžių maišelyje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 05 06, 20:24)
Ką, geriau saldaus, galima pasidaryti iš išvirtų ryžių maišelyje?  smile.gif

Pirma mintis: ryziu-varskes apkepas 4u.gif Valgydavau toki darzelyje, iki siol prisimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 06, 20:29)
Pirma mintis: ryziu-varskes apkepas 4u.gif Valgydavau toki darzelyje, iki siol prisimenu blush2.gif


Turbūt labai panašiai mąstome, nes man pirma mintis varškėčiai su ryžiais ir džiovintais vaisiais biggrin.gif

Taip pat labai skanu gaminti "salotas": ryžiai su vaisiais ir jogurtu - greita paprasta, sveika ir skanu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okokionera: 06 gegužės 2014 - 20:04