O ar galima ką nors naudingo sukonstruoti su surūgštėjusia varške? Ar jau mest lauk?
Sugrįžtu dar prie varškės temos.
O ar galima ką nors naudingo sukonstruoti su surūgštėjusia varške? Ar jau mest lauk?
Galiojimas nesibaigęs, bet skonis nebe tas.
O ar galima ką nors naudingo sukonstruoti su surūgštėjusia varške? Ar jau mest lauk?
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2014 05 22, 10:34)
Sugrįžtu dar prie varškės temos.
O ar galima ką nors naudingo sukonstruoti su surūgštėjusia varške? Ar jau mest lauk?
Galiojimas nesibaigęs, bet skonis nebe tas.
O ar galima ką nors naudingo sukonstruoti su surūgštėjusia varške? Ar jau mest lauk?
manau tiktų išsikepti varškėčių, užpilkit saldaus karamelinio padažo ir derės. Šiaip varškę dar galima perkaitinti, sudėjus ją į saldų pieną, bet kažin ar apsimoka
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 05 22, 19:13)
manau tiktų išsikepti varškėčių, užpilkit saldaus karamelinio padažo ir derės. Šiaip varškę dar galima perkaitinti, sudėjus ją į saldų pieną, bet kažin ar apsimoka
ačiū, taip ir padariau. Įdėjau cukraus, kokoso drožlių, ir "užsimušė" tas rūgštumas.
vel prie varskes...turiu varskes surio, galiojimo laikas i pabaiga. Ka galima butu pasigaminti is jo?
QUOTE(airv @ 2014 05 23, 20:16)
vel prie varskes...turiu varskes surio, galiojimo laikas i pabaiga. Ka galima butu pasigaminti is jo? 
susipjaustyti riekelėmis, pabarstyti prieskonių ir pakepti - tiks kaip užkandis ar sumuštiniams. Dar galite sumalti, bus varškė ir gaminti įdarus, varškėčius, varškės apkepą... O jei nieko nebesinori, gal tiktų dėti į šaldiklį ir vėliau sunaudosite
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 05 23, 20:43)
susipjaustyti riekelėmis, pabarstyti prieskonių ir pakepti - tiks kaip užkandis ar sumuštiniams. Dar galite sumalti, bus varškė ir gaminti įdarus, varškėčius, varškės apkepą... O jei nieko nebesinori, gal tiktų dėti į šaldiklį ir vėliau sunaudosite
Ta pati zadejau sakyti, jei matau, kad varskes nesunaudosiu, dedu i saldikli. Atsildzius dedu i idarus, verdu virtinukus.
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 05 23, 20:43)
susipjaustyti riekelėmis, pabarstyti prieskonių ir pakepti - tiks kaip užkandis ar sumuštiniams. Dar galite sumalti, bus varškė ir gaminti įdarus, varškėčius, varškės apkepą... O jei nieko nebesinori, gal tiktų dėti į šaldiklį ir vėliau sunaudosite
Dėkui už idėjas
Matau, kad visiems varškė kažkaip "neina"
Išbandžiau štai ką, siūlau ir jums. Pas mus tai tokiu pavidalu laaabai gerai sueina.
http://www.lieknas.c...arskes-surelis/
Ten daryta su liesu jogurtu, bet aš be sąžinės graužimo dedu riebią grietinę
Daugiau jokių pakeitimų nedarau. Išvirus dedu įvairių priedų pagal tos dienos nuotaiką: ypač patiko su kumpiu ir paprikomis; su špinatais ir krapais ir česnaku; su džiovintais baravykais.
Išbandžiau štai ką, siūlau ir jums. Pas mus tai tokiu pavidalu laaabai gerai sueina.
http://www.lieknas.c...arskes-surelis/
Ten daryta su liesu jogurtu, bet aš be sąžinės graužimo dedu riebią grietinę
QUOTE(Gurmanė @ 2014 05 26, 11:49)
Ta pati zadejau sakyti, jei matau, kad varskes nesunaudosiu, dedu i saldikli. Atsildzius dedu i idarus, verdu virtinukus.
Nepasikeicia jos konsistencija? nepasidaro sausesne ar kaip tik slapesne?
As varskei besibaigiant i blynelius, bulvinius blynus, kugeli, varskinius virtinukus sudedu
o suris - keptas keptas keptas, nelygu kiek jo turit, jei visas - i folija, prieskoniai, majonezo, zoleliu ir orkaite/ lauzas. Jei nedaug - keptuvej
Turiu daug marinuotu agurku (atidarytas didelis stiklainis). Kur galima butu juos greitai ir skaniai sunaudoti?
QUOTE(airv @ 2014 06 04, 20:50)
Turiu daug marinuotu agurku (atidarytas didelis stiklainis). Kur galima butu juos greitai ir skaniai sunaudoti?
Pirma mintis-misraines
Ir is karto patarimas visoms, kurios marinuojat darzo gerybes
QUOTE(airv @ 2014 06 04, 20:50)
Turiu daug marinuotu agurku (atidarytas didelis stiklainis). Kur galima butu juos greitai ir skaniai sunaudoti?
Pirmas į galvą šovęs variantas - agurkinė sriuba





