Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

Sugrįžtu dar prie varškės temos.
O ar galima ką nors naudingo sukonstruoti su surūgštėjusia varške? Ar jau mest lauk? g.gif Galiojimas nesibaigęs, bet skonis nebe tas.
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2014 05 22, 10:34)
Sugrįžtu dar prie varškės temos.
O ar galima ką nors naudingo sukonstruoti su surūgštėjusia varške? Ar jau mest lauk? g.gif  Galiojimas nesibaigęs, bet skonis nebe tas.

manau tiktų išsikepti varškėčių, užpilkit saldaus karamelinio padažo ir derės. Šiaip varškę dar galima perkaitinti, sudėjus ją į saldų pieną, bet kažin ar apsimoka
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 05 22, 19:13)
manau tiktų išsikepti varškėčių, užpilkit saldaus karamelinio padažo ir derės. Šiaip varškę dar galima perkaitinti, sudėjus ją į saldų pieną, bet kažin ar apsimoka


ačiū, taip ir padariau. Įdėjau cukraus, kokoso drožlių, ir "užsimušė" tas rūgštumas. thumbup.gif
Atsakyti
vel prie varskes...turiu varskes surio, galiojimo laikas i pabaiga. Ka galima butu pasigaminti is jo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 05 23, 20:16)
vel prie varskes...turiu varskes surio, galiojimo laikas i pabaiga. Ka galima butu pasigaminti is jo? g.gif

susipjaustyti riekelėmis, pabarstyti prieskonių ir pakepti - tiks kaip užkandis ar sumuštiniams. Dar galite sumalti, bus varškė ir gaminti įdarus, varškėčius, varškės apkepą... O jei nieko nebesinori, gal tiktų dėti į šaldiklį ir vėliau sunaudosite
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 05 23, 20:43)
susipjaustyti riekelėmis, pabarstyti prieskonių ir pakepti - tiks kaip užkandis ar sumuštiniams. Dar galite sumalti, bus varškė ir gaminti įdarus, varškėčius, varškės apkepą... O jei nieko nebesinori, gal tiktų dėti į šaldiklį ir vėliau sunaudosite

Ta pati zadejau sakyti, jei matau, kad varskes nesunaudosiu, dedu i saldikli. Atsildzius dedu i idarus, verdu virtinukus.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 05 23, 20:43)
susipjaustyti riekelėmis, pabarstyti prieskonių ir pakepti - tiks kaip užkandis ar sumuštiniams. Dar galite sumalti, bus varškė ir gaminti įdarus, varškėčius, varškės apkepą... O jei nieko nebesinori, gal tiktų dėti į šaldiklį ir vėliau sunaudosite


Dėkui už idėjas thumbup.gif
Atsakyti
Matau, kad visiems varškė kažkaip "neina"
Išbandžiau štai ką, siūlau ir jums. Pas mus tai tokiu pavidalu laaabai gerai sueina.
http://www.lieknas.c...arskes-surelis/
Ten daryta su liesu jogurtu, bet aš be sąžinės graužimo dedu riebią grietinę blush2.gif Daugiau jokių pakeitimų nedarau. Išvirus dedu įvairių priedų pagal tos dienos nuotaiką: ypač patiko su kumpiu ir paprikomis; su špinatais ir krapais ir česnaku; su džiovintais baravykais.
Atsakyti
QUOTE(Gurmanė @ 2014 05 26, 11:49)
Ta pati zadejau sakyti, jei matau, kad varskes nesunaudosiu, dedu i saldikli. Atsildzius dedu i idarus, verdu virtinukus.

Nepasikeicia jos konsistencija? nepasidaro sausesne ar kaip tik slapesne?
As varskei besibaigiant i blynelius, bulvinius blynus, kugeli, varskinius virtinukus sudedu smile.gif
o suris - keptas keptas keptas, nelygu kiek jo turit, jei visas - i folija, prieskoniai, majonezo, zoleliu ir orkaite/ lauzas. Jei nedaug - keptuvej good.gif labai skanu
Atsakyti
Turiu daug marinuotu agurku (atidarytas didelis stiklainis). Kur galima butu juos greitai ir skaniai sunaudoti?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 06 04, 20:50)
Turiu daug marinuotu agurku (atidarytas didelis stiklainis). Kur galima butu juos greitai ir skaniai sunaudoti?

Pirma mintis-misraines g.gif
Ir is karto patarimas visoms, kurios marinuojat darzo gerybes 4u.gif Marinuokit tik puslitriniuose stiklainiuose, kad atsidarius toki stiklainiuka butu galima iskart ir suvalgyti be galvos sukimo, o kur deti pertekliu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 05 birželio 2014 - 06:29
QUOTE(airv @ 2014 06 04, 20:50)
Turiu daug marinuotu agurku (atidarytas didelis stiklainis). Kur galima butu juos greitai ir skaniai sunaudoti?


Pirmas į galvą šovęs variantas - agurkinė sriuba wub.gif
Atsakyti