Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

QUOTE(pašnekutė @ 2014 06 16, 21:21)
Beje, nemažai girdėjau, kad, jei plakti mikseriu grietinėlę (kremui) neatšaldytą ir per ilgai, tai daug šansų suplakti sviestą. Aš niekad taip nebandžiau, bet ... kodėl nepamėginus...  g.gif Lai dirba technika... 

Tikrai riebi plakamoji grietinėlė - 36proc bent, susimuša į sviestą plakant mikseriu - ir nereikia labai ilgai plakti.
Atsakyti
ka galima pasigaminti is pienisku desreliu (šešių vnt) kad butu sotu pavalgyti penkiems žmonės ir kad nebutu kvietinių produktų (alergija) ir ryžių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 06 17, 20:38)
ka galima pasigaminti is pienisku desreliu (šešių vnt) kad butu sotu pavalgyti penkiems žmonės ir kad nebutu kvietinių produktų (alergija) ir ryžių? g.gif

My Webpage
Atsakyti
Gavau lauktuviu austriu dezute ,na gal kokiu 30 vienetuku doh.gif ,ir ka man su jom daryti?As ju zaliu tikrai i burna nedesiu,MB irgi didelio noro neturi zaliu valgyti....Gal kazkuri turite patirties su termiskai apdorotomis austremis?Ir aplamai per kiek laiko turiu jas sunaudoti?Ar galiu jas ideti i saldikli,kol sumastysiu/isiaiskinsiu ka su jomis veikti,kad nereiketu zaliu valgyti? blush2.gif
Atsakyti
namuose tiek kruopu, as visai nesugalvoju ka padaryti 4u.gif

perlines kruopos
miezines kruopos
zirniai
soros

Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 06 22, 14:53)
namuose tiek kruopu, as visai nesugalvoju ka padaryti 4u.gif

perlines kruopos
miezines kruopos
zirniai
soros

Galima atskirai visaip, o galima ir šiupinį. Aš jį darau taip, kiti turi kitokių receptų. Jis gaminamas kaip kugelis ar dar ilgiau šutinamas.
Imti tokį storasienį troškintuvą, patepti riebalais ir sudėti sumaišytus bulvių tarkius su kruopomis. Užpilti spirgučiais. Galima įmesti kokios nors mėsytės. Žirnius, jei neskaldyti, pamirkyti iš anksto. Kiekių niekad nenustatinėjau. Na, žiūrėkit, kad nebūtų sausa. Tarkių gal ne mažiau, kaip kruopų bendrai paėmus.
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 06 22, 13:53)
namuose tiek kruopu, as visai nesugalvoju ka padaryti 4u.gif

perlines kruopos
miezines kruopos
zirniai
soros


Iš perlinių kruopų virčiau sriubą su vištiena. Gaminčiau troškinį su daržovėmis ir mėsyte (kaip plovą galima).
Miežines sunaudočiau pieniškai sriubai arba kotletams.
Žirnius virčiau ir patiekčiau su spirgučiais. Neįtikėtinas kiekis susivalgo smile.gif mes vakarojant 6 žmonės 1 kg prie alaus suvalgom net nejausdami smile.gif
Atsakyti
Merginos, turiu keliu skoniu varskes uztepeliu, ka is ju butu galima pagaminti kol nesuseno? 4u.gif Turiu ivairiu skoniu - cesnako, dziovintu pomidoru, su zolelem... Ant batono jau netepsim, ka pasiulytumet? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 24 birželio 2014 - 20:41
Gal kokių bandelių ar nesaldžių keksiukų įdarui...
Jos tai skystos. Pašilę dar suskystės. Ką čia ir bepasiūlysi. Nebent... susikviesti drauges sūrelių naikinimo akcijai biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 06 17, 20:38)
ka galima pasigaminti is pienisku desreliu (šešių vnt) kad butu sotu pavalgyti penkiems žmonės ir kad nebutu kvietinių produktų (alergija) ir ryžių? g.gif

Supjaustyciau gabaliukais ir suberciau i koki darzoviu troskini.
Iskepciau omleta su pjaustytomis desrelemis.
Atsakyti
Gal kokių įdomių idėjų su rucola turit, kur jų daug susinaudotų? smile.gif kol kas tik salotas darau, užtepėlę su saulėje džiovintais pomidorais..
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 07 01, 07:25)
Gal kokių įdomių idėjų su rucola turit, kur jų daug susinaudotų? smile.gif kol kas tik salotas darau, užtepėlę su saulėje džiovintais pomidorais..


Su makaronų patiekalais labai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti