
Visada galima džiovinti, o poto sunaudoti padažams, kepiniams ir t.t.

QUOTE(Iveina @ 2015 09 29, 11:49)
O gal kas turite minčių, ką galima pasidaryti iš saldaus pienos varškės sūrio? Turiu pusantro gabalo, didelių sūrių, bet nesumąstau ką iš jų galima "perdirbt", kad būtų skanu valgyt

1. Suprieskoniuoti ir orkaitej iskepti.
2. Suprieskoniuoti ir isrukyti(jei tokiu galimybiu turite)
3. Su burokine tarka sutarkuoti, gausis varske, galima naudoti lietiniams ar varskes apkepui.
O siaip paciai idomu pasidare, nes naminio surio daznai gaunam ir sunaudojam aprasytais variantais, bet noretusi ivairoves, tai pasigooglinau:
http://www.gaspadine...rskes-suris-458
Aciu visoms uz pasiulymus
nutariau dali spanguoliu i saldikli, dali sutrinti ir sumaisyti su medumi ir dar noriu spanguolinio padazo


QUOTE(sena pažįstama @ 2015 09 29, 13:22)
1. Suprieskoniuoti ir orkaitej iskepti.
2. Suprieskoniuoti ir isrukyti(jei tokiu galimybiu turite)
3. Su burokine tarka sutarkuoti, gausis varske, galima naudoti lietiniams ar varskes apkepui.
O siaip paciai idomu pasidare, nes naminio surio daznai gaunam ir sunaudojam aprasytais variantais, bet noretusi ivairoves, tai pasigooglinau:
http://www.gaspadine...rskes-suris-458
2. Suprieskoniuoti ir isrukyti(jei tokiu galimybiu turite)
3. Su burokine tarka sutarkuoti, gausis varske, galima naudoti lietiniams ar varskes apkepui.
O siaip paciai idomu pasidare, nes naminio surio daznai gaunam ir sunaudojam aprasytais variantais, bet noretusi ivairoves, tai pasigooglinau:
http://www.gaspadine...rskes-suris-458
Dėkui! Dėl sūrio tankumo bijau, kad varškės pakepas (o juos labai mėgstu) gali būti sprangokas, tai bandysiu pasikept orakaitėje. Beje, pati buvau visai pamiršusi

QUOTE(AJIRA @ 2015 09 29, 14:13)
Aciu visoms uz pasiulymus
nutariau dali spanguoliu i saldikli, dali sutrinti ir sumaisyti su medumi ir dar noriu spanguolinio padazo 


Aš tai kisielių virsiu šiandien


QUOTE(gaily @ 2015 09 29, 16:03)
Aš tai kisielių virsiu šiandien
o likusias tiesiog sutryniau su cukrum ir valgysim kas dieną po šaukštelį vitaminų 


Mes irgi stiprinsimes tik su medum

QUOTE(Iveina @ 2015 09 29, 11:49)
O gal kas turite minčių, ką galima pasidaryti iš saldaus pienos varškės sūrio? Turiu pusantro gabalo, didelių sūrių, bet nesumąstau ką iš jų galima "perdirbt", kad būtų skanu valgyt 

Aš šiandien dariau šitą, nes visas kg varškės užsibuvo http://lieknas.com/2...arskes-surelis/ Čia daryta liesai, bet normaliai vietoj jogurto galima dėti normalią grietinę.
Tai, manau, varškės sūrį nesunkiai sutrupinti galima ir panaudot kaip varškę. Aš pasidariau 4 rūšių: su maltos mėsos prieskoniais, su krapais, su džiovintais baravykais ir krapais ir su kakava saldų. Kai išsitirpinat tiesiog pilstot į indelius su skirtingais prieskonias ir išmaišot.
O aš turiu... problemą - ne problemą... Bet... rudenėlio šventei mokyklai išvirt kaaaaaaatilą moliūgų sriubos. Kadangi tai jau bus 3 kartas, tai... norisi kažko įdomesnio, bet ne itin gurmaniško, kad paskui vaikai nevalgytų
Reik susakyt, kas kokių produktų neš... Visokių receptų prisižiūrėjau, bet... "nekabina" kažko... Su paprika... su grietinėle gal brangu, nes daug reiks... nu niaaaaabežinau... Gal jūs pasidalintumėt kokiu receptuku...


QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 07, 10:38)
O aš turiu... problemą - ne problemą... Bet... rudenėlio šventei mokyklai išvirt kaaaaaaatilą moliūgų sriubos. Kadangi tai jau bus 3 kartas, tai... norisi kažko įdomesnio, bet ne itin gurmaniško, kad paskui vaikai nevalgytų
Reik susakyt, kas kokių produktų neš... Visokių receptų prisižiūrėjau, bet... "nekabina" kažko... Su paprika... su grietinėle gal brangu, nes daug reiks... nu niaaaaabežinau... Gal jūs pasidalintumėt kokiu receptuku... 


sriuba shiat esu dariusi


QUOTE(Rashkyte @ 2015 10 07, 20:55)
Dėkui, įdomiai. Reiks pradžiai pabandyti namie



QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 08, 06:32)
Dėkui, įdomiai. Reiks pradžiai pabandyti namie
Beje, šalia užmačiau receptuką cukinijų sriubos su lydytu sūreliu. Manau, moliūgienei sūrelis irgi nepakenktų. Teks bandyt
Dar kart dėkui 



As daznai gaminu sia moliugu sriuba. Mums labai patinka. Vistienos kartais ir nededu, nes ne visada jos norisi, o kartais tiesiog nera saldytuve.

QUOTE(Renata123 @ 2015 10 08, 12:40)
As daznai gaminu sia moliugu sriuba. Mums labai patinka. Vistienos kartais ir nededu, nes ne visada jos norisi, o kartais tiesiog nera saldytuve. 

Dėkui
