Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

QUOTE(Okokionera @ 2015 08 18, 10:27)
Jei nebūtinai norite kepinio, tai galite pasigaminti sveiką ghee sviestą, kuris jums dar 2 mėn stovės smile.gif

http://www.jogosmity...ndex.php?id=602

Dėkoju! Kaip tik kelias dienas prieš ragavu to ghee sviesto smile.gif

QUOTE(b.kite @ 2015 08 20, 08:34)
turiu 250 gramu maskarpones surio
gal kas mestels kokia minti ka nors sūraus pagaminti arba saldaus, bet nesudetingo smile.gif

Tiramisu? Gaivus desertukas artėjantiems karštiems orams.

QUOTE(Karmenta @ 2015 08 20, 15:09)
Sveikos mergaites  4u.gif

Turiu apie 5 kg bananu  ax.gif gal turite kokiu minciu ka cia is ju butu galima pagaminti   blush2.gif  ax.gif

Lietiniai su bananų įdaru. Keksiukai su bananais. Pernai kai gavau daug bananų, tai dalį jų nulupaus, sudėjau į maišiukus ir užšaldžiau. Žiemą - pats tas, nes jie tokie kaip kepti pasidaro (tada ypač tinka lietinių įdarui).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 20 rugpjūčio 2015 - 14:32
QUOTE(Karmenta @ 2015 08 20, 14:09)

Turiu apie 5 kg bananu  ax.gif gal turite kokiu minciu ka cia is ju butu galima pagaminti  blush2.gif  ax.gif

Neseniai ir turėjau didelį kiekį, kepiau bananų duoną, lietinius su bananais, plakiau kokteilius, o kas liko - užšaldžiau gabaliukais. Iš šaldytų bananų ir ledus galima daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2015 08 20, 15:09)
Turiu apie 5 kg bananu  ax.gif gal turite kokiu minciu ka cia is ju butu galima pagaminti  blush2.gif  ax.gif

Kažką panašaus esu gaminusi, patiko ax.gif džemas
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2015 08 20, 14:09)

Cipsus (traskucius),labai gerai vietoj deserto prie kavos, arbatos,beto labai ilgai jie gali stoveti.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 08 20, 08:34)
turiu 250 gramu maskarpones surio
gal kas mestels kokia minti ka nors sūraus pagaminti arba saldaus, bet nesudetingo smile.gif

Desertą "Pavlova". Receptas kad ir šis. Tik vietoj grietinėlės naudokit maskarponę, išmaišytą su cukrum ir citrinos sultim pagal skonį. Neužsaldinkit labai, nes pagrindas bus labai saldus.
http://www.neringa-b...ai/pavlova.html
Man atrodo, tikrai nesudėtinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 22 rugpjūčio 2015 - 16:45
oi man tai sudetinga, cia ne man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 08 22, 18:27)

Na, na tik nereikia taip savęs nuvertinti 4u.gif
Beveik viską atlieka technika, tik pagal receptą darykit ir viskas bus OK!
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 08 22, 17:27)

Pasidarykit kremą įdėjusi cukraus pudros, citrinos sulčių (išplakti) ir suvalgykite su mėgstamomis uogomis biggrin.gif man su braškėm labai skanu
Atsakyti

turiu spanguoliu smile.gif nesumastau ka daryti g.gif gal kuri turite nauju ideju bigsmile.gif

Atsakyti
Pridėkit kriaušių, cukraus ir išsivirkit uogienę.
Pats pačiausias reikalas prie kalėdinio kalakuto. thumbup.gif
Ar šiaip savaitgalinio kalakuto šlaunies kepsnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 29, 09:08)
turiu spanguoliu smile.gif nesumastau ka daryti g.gif gal kuri turite nauju ideju bigsmile.gif

Gal cukruotas darykit g.gif nors aš labiau būčiau linkus irgi į kokią uogienę - džemą - padažą daryt smile.gif
Atsakyti
Aš spanguoles tiesiog sutryniau, pridėjau medaus ir uždariau į stiklainiukus. Dalį į kamerą sudėjau, dalį laikau šaldytuve ir valgom po šaukštą kasdien. Labai sveika.

O gal kas turite minčių, ką galima pasidaryti iš saldaus pienos varškės sūrio? Turiu pusantro gabalo, didelių sūrių, bet nesumąstau ką iš jų galima "perdirbt", kad būtų skanu valgyt ax.gif
Atsakyti