Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

QUOTE(Aidos @ 2015 05 05, 10:46)
Turiu nemažai raudonųjų serbentų drebučių. Ką iš jų padaryt?  g.gif ar kepant pyragą jie nesusigers į tešlą? g.gif

Pas mus raudonieji serbentai sueina tiesiog arbatai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 05 18, 09:39)
g.gif nu kvaila mintis,bet sulčių jei pasispaust  g.gif labai greit sueina apelsinai joms

Turėjau ir aš 5kg apelsinų maišą iš turgaus,skanūs buvo,suvalgė svečiai iš kart irnesakyk.gif

biggrin.gif Nu jo.
Reik svečių užsikviest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 05 18, 20:34)
biggrin.gif Nu jo.
Reik svečių užsikviest biggrin.gif

Apelsinų džemas, apverstas varškės apekpas(pyragas) su apelsinais smile.gif
Arba morkų-apelsinų sultys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 05 19, 14:36)
Apelsinų džemas, apverstas varškės apekpas(pyragas) su apelsinais smile.gif
Arba morkų-apelsinų sultys smile.gif

Dėkui, abu įgyvendinti pioneer.gif
Pyragas be varškės, bet apverstas. Vos ištraukus ketinau fotografuoti, bet... kol suvaikščiojau aparato - dingo trečdalis jo be pėdsakų lotuliukas.gif Kas liko - irgi neužsibuvo hihihi.gif
Vėl galvoju turgelin varyt šeštadienį rolleyes.gif dar 5kg apelsinų hihihi.gif Kažin, kas pirko juos - kaip manot, iš kur juos traukia? Man kažkaip įtarimas, kad nebūtų jie kokie ... ne visai geri, gal kur netinkamai auginti, laikyti... (per daug chemijios, biologinė tarša, radiacija? g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 21 gegužės 2015 - 15:50
QUOTE(pašnekutė @ 2015 05 21, 16:50)
Dėkui, abu įgyvendinti  pioneer.gif
Pyragas be varškės, bet apverstas. Vos ištraukus ketinau fotografuoti, bet... kol suvaikščiojau aparato - dingo trečdalis jo be pėdsakų    lotuliukas.gif  Kas liko - irgi neužsibuvo  hihihi.gif
Vėl galvoju turgelin varyt šeštadienį  rolleyes.gif  dar 5kg apelsinų  hihihi.gif Kažin, kas pirko juos - kaip manot, iš kur juos traukia? Man kažkaip įtarimas, kad nebūtų jie kokie ... ne visai geri, gal kur netinkamai auginti, laikyti... (per daug chemijios, biologinė tarša, radiacija?  g.gif )

O nebus kontrabanda? Man toks įtarimas kilo biggrin.gif pas mus dar buvo mandarinų,bet girdėjau,jog tie buvo rūgštus
Atsakyti
O as turiu visai nemaza karsto rukymo skumbre smile.gif Na mielai as ja ir viena sukapociau, bet norisi kazko idomesnio ax.gif o zinau tik nebloga receptuka su zirneliais ir svogunais biggrin.gif
Atsakyti
tą ir norėjau rašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2015 05 21, 20:57)
O as turiu visai nemaza karsto rukymo skumbre  smile.gif  Na mielai as ja ir viena sukapociau, bet norisi kazko idomesnio  ax.gif  o zinau tik nebloga receptuka su zirneliais ir svogunais  biggrin.gif

Ne visai idomu,bet man be galo skanu.Kai lieka k/r skubres,sumaisau su smulkintais svogunais bei majonezu ir uztepu and dziuveselio.Man tai tok skanestas thumbup.gif Oj,kaip noreciau dabar!Atiduokite skumbre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2015 05 21, 19:57)
O as turiu visai nemaza karsto rukymo skumbre  smile.gif  Na mielai as ja ir viena sukapociau, bet norisi kazko idomesnio  ax.gif  o zinau tik nebloga receptuka su zirneliais ir svogunais  biggrin.gif

Man asmeniskai patinka pica su rukyta skumbre : skumbre,juodos alyvuoges,itin plonai pjaustyta citrina be zieveles,suris.Arba salotos,sudetis kaip tradiciniu Lietuvisku salotu,tik vietoje marinuoto agurko dedu kapoto aisbergo,ir salotu neismaisau,tiesiog jas susluoksniuoju (na kaip kokia "silke patale").
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2015 05 22, 08:07)
Man asmeniskai patinka pica su rukyta skumbre : skumbre,juodos alyvuoges,itin plonai pjaustyta citrina be zieveles,suris.Arba salotos,sudetis kaip tradiciniu Lietuvisku salotu,tik vietoje marinuoto agurko dedu kapoto aisbergo,ir salotu neismaisau,tiesiog jas susluoksniuoju (na kaip kokia "silke patale").

dar tokios nesu gaminus,reikės pamėgint bigsmile.gif
Atsakyti
turiu ne mazai likusiu marinuotų svogūnų acte. Nenoriu nei kepsnio, nei silkes prie ju. Gal žinot kitu receptu su jais?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2015 06 24, 12:47)
turiu ne mazai likusiu marinuotų svogūnų acte. Nenoriu nei kepsnio, nei silkes prie ju. Gal žinot kitu receptu su jais?

As juos ant paprastu, i karstus sumustinius dedu ir suvalgom smile.gif
Atsakyti