Ar yra skirtumas koki fetos suri pirkti?Daug ivairiu rusiu lentynuose buna.
Du salotai ir abu su bukokeliais,matyt geras derinys,salstelejas burokas,ir surus suris.Aciu,uz receptus,viena tikrai isbandysiu
Ar yra skirtumas koki fetos suri pirkti?Daug ivairiu rusiu lentynuose buna.
Ar yra skirtumas koki fetos suri pirkti?Daug ivairiu rusiu lentynuose buna.
QUOTE(Rashkyte @ 2015 12 30, 00:40)
Moterims sita pagaminsiu:
http://www.foodnetwo...-kabobbies.html
O vyrams sita:
http://www.foodnetwo...ad-burgers.html
QUOTE(Okokionera @ 2015 12 30, 09:06)
mano mėgstamiausios: keptas burokas+kepta cukinija+salotos+feta+kokie nors riešutai/sėklos (pvz saulėgrąžos, moliūgų sėklos, graikiniai riešutai, kedrinės pinijos ar pan)
Padažą darau iš balzamiko acto+aliejaus+cukraus.
iš esmės sūris neįnoringas, tad tinka į betkokias šviežių daržovių salotas
Padažą darau iš balzamiko acto+aliejaus+cukraus.
iš esmės sūris neįnoringas, tad tinka į betkokias šviežių daržovių salotas
O kaip kepti burokus,bei cukinija?Grezineliais,siaudeliais,ar orkaiteja folijoje?
IR DAR,TURIU INEDELI MENKIU IKRU,KUR JAS PANAUDOTI?
QUOTE(Nanita @ 2015 12 30, 12:24)
ant bulkos ir i burna
QUOTE(b.kite @ 2015 12 30, 13:50)
Galima dar bulka sviestuku patepti
QUOTE(Nanita @ 2015 12 30, 13:24)
O kaip kepti burokus,bei cukinija?Grezineliais,siaudeliais,ar orkaiteja folijoje?
Burokus kepu 2 būdais:
1. visą neluptą galvą suvynioti į foliją ir kepti orkaitėj (trūkumas ilgai ir nuobodžiai, privalumas: burokai labai natūralūs ir su daug skonio)
2. nulupti, supjaustyti griežinėliais, apšlakstyti aliejumi, apibarstyti druska ir į orkaitę (privalumas: žymiai greičiau, naudojant prieskonius/prieskoninį aliejų galima keisti skonį pagal skonį
Dėl cukinijos, tai kaip ūpas užeina. Pjaustau griežinėliais ir arba ant keptuvės su sviestu arba orkaitėj.
b.kite
Bandysiu orkaiteje
Naminiu,nedideliu burokeliu turiu,greiciau gal issikeps.
Ant bulkos ir burna,kiekviena diena galima
sventiskiau kazko norisi.Bet jei nieko nesugalvosiu,taip ir darysiu,vyrui sueis,as tai ju nemegstu,nam jie traska labai burnoj,kaip aguonos
Ant bulkos ir burna,kiekviena diena galima
QUOTE(Nanita @ 2015 12 30, 15:19)
QUOTE(pašnekutė @ 2015 12 30, 20:41)
Nu gal su tekila rytoj ir man bus chrum-niam :-D
Turiu... kalakuto "ketvitį" keptą (kulšikę su dar dalimi šono)
Kai kepėm visą, buvo 12 kg. Na ir "ketvirtis" jo atitinkamo dydžio. Kitose vietose likusius "likučius" sumaliau ir prikepiau pyragėlių ir kotletukų. Ką dar galima? Gerai, kad šalta ir laikosi kol kas tas "ketvirtis" didvyriškai
Įšalęs verandoje
QUOTE(pašnekutė @ 2016 01 01, 18:42)
Turiu... kalakuto "ketvitį" keptą (kulšikę su dar dalimi šono)
Kai kepėm visą, buvo 12 kg. Na ir "ketvirtis" jo atitinkamo dydžio. Kitose vietose likusius "likučius" sumaliau ir prikepiau pyragėlių ir kotletukų. Ką dar galima? Gerai, kad šalta ir laikosi kol kas tas "ketvirtis" didvyriškai
Įšalęs verandoje 
Vakar sveciuose toki patiekala valgem,na kazkas panasaus i plova : supjaustyti gabaliukais kepto kalakuto likuciai sumaisyti su daug keptu morku, svogunu ,pomidoru padazo,kapoto cesnako... ir visa ta mase su karstais virtais ryziais sumaise,na dar kazkiek orkaiteje pakaitino...
QUOTE(pašnekutė @ 2016 01 01, 19:42)
Turiu... kalakuto "ketvitį" keptą (kulšikę su dar dalimi šono)
Kai kepėm visą, buvo 12 kg. Na ir "ketvirtis" jo atitinkamo dydžio. Kitose vietose likusius "likučius" sumaliau ir prikepiau pyragėlių ir kotletukų. Ką dar galima? Gerai, kad šalta ir laikosi kol kas tas "ketvirtis" didvyriškai
Įšalęs verandoje 
Virtu bulviu cepelinai.Zemaiciu blynai.As tikriausiai sumalciau ir i saldykli.
Kiek laiko tokio dydzio kepet kalakuta?






