Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

Du salotai ir abu su bukokeliais,matyt geras derinys,salstelejas burokas,ir surus suris.Aciu,uz receptus,viena tikrai isbandysiu smile.gif smile.gif
Ar yra skirtumas koki fetos suri pirkti?Daug ivairiu rusiu lentynuose buna. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2015 12 30, 00:40)
mes labai shitaip megstam!!!  drinks_cheers.gif  Iceberg


bigsmile.gif Laaabai aciu uz nuoroda!!! thumbup.gif Turiu nuo vakar likusiu saslyku ir grill koltletuku, pakeitus originalius ingridientus, sunaudosiu ir aisberga ir grill likucius.clap.gif
Moterims sita pagaminsiu:
http://www.foodnetwo...-kabobbies.html
O vyrams sita:
http://www.foodnetwo...ad-burgers.html
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2015 12 30, 09:06)
mano mėgstamiausios: keptas burokas+kepta cukinija+salotos+feta+kokie nors riešutai/sėklos (pvz saulėgrąžos, moliūgų sėklos, graikiniai riešutai, kedrinės pinijos ar pan)

Padažą darau iš balzamiko acto+aliejaus+cukraus.

iš esmės sūris neįnoringas, tad tinka į betkokias šviežių daržovių salotas smile.gif

O kaip kepti burokus,bei cukinija?Grezineliais,siaudeliais,ar orkaiteja folijoje?

IR DAR,TURIU INEDELI MENKIU IKRU,KUR JAS PANAUDOTI?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 12 30, 12:24)

IR DAR,TURIU INEDELI MENKIU IKRU,KUR JAS PANAUDOTI?

ant bulkos ir i burna biggrin.gif labai skanu
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 12 30, 13:50)
ant bulkos ir i burna biggrin.gif labai skanu

Galima dar bulka sviestuku patepti biggrin.gif ir sausio 1 d. prie sampano visai gerai sueis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 12 30, 13:24)
O kaip kepti burokus,bei cukinija?Grezineliais,siaudeliais,ar orkaiteja folijoje?


Burokus kepu 2 būdais:
1. visą neluptą galvą suvynioti į foliją ir kepti orkaitėj (trūkumas ilgai ir nuobodžiai, privalumas: burokai labai natūralūs ir su daug skonio)
2. nulupti, supjaustyti griežinėliais, apšlakstyti aliejumi, apibarstyti druska ir į orkaitę (privalumas: žymiai greičiau, naudojant prieskonius/prieskoninį aliejų galima keisti skonį pagal skonį biggrin.gif). Abu variantai skanūs smile.gif

Dėl cukinijos, tai kaip ūpas užeina. Pjaustau griežinėliais ir arba ant keptuvės su sviestu arba orkaitėj.

b.kite thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okokionera: 30 gruodžio 2015 - 14:11
Bandysiu orkaiteje smile.gif Naminiu,nedideliu burokeliu turiu,greiciau gal issikeps.

Ant bulkos ir burna,kiekviena diena galima biggrin.gif sventiskiau kazko norisi.Bet jei nieko nesugalvosiu,taip ir darysiu,vyrui sueis,as tai ju nemegstu,nam jie traska labai burnoj,kaip aguonos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 12 30, 15:19)
vyrui sueis,as tai ju nemegstu,nam jie traska labai burnoj,kaip aguonos  biggrin.gif

biggrin.gif Čia vienas iš jų fainumų, kad traška mirksiukas.gif chrum-chrum wub.gif niammmy!
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 12 30, 20:41)
biggrin.gif  Čia vienas iš jų fainumų, kad traška  mirksiukas.gif  chrum-chrum  wub.gif  niammmy!

Nu gal su tekila rytoj ir man bus chrum-niam :-D
Atsakyti
Turiu... kalakuto "ketvitį" keptą (kulšikę su dar dalimi šono) biggrin.gif Kai kepėm visą, buvo 12 kg. Na ir "ketvirtis" jo atitinkamo dydžio. Kitose vietose likusius "likučius" sumaliau ir prikepiau pyragėlių ir kotletukų. Ką dar galima? Gerai, kad šalta ir laikosi kol kas tas "ketvirtis" didvyriškai biggrin.gif Įšalęs verandoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 01 01, 18:42)
Turiu... kalakuto "ketvitį" keptą (kulšikę su dar dalimi šono)  biggrin.gif Kai kepėm visą, buvo 12 kg. Na ir "ketvirtis" jo atitinkamo dydžio. Kitose vietose likusius "likučius" sumaliau ir prikepiau pyragėlių ir kotletukų. Ką dar galima? Gerai, kad šalta ir laikosi kol kas tas "ketvirtis" didvyriškai  biggrin.gif Įšalęs verandoje  biggrin.gif


Vakar sveciuose toki patiekala valgem,na kazkas panasaus i plova : supjaustyti gabaliukais kepto kalakuto likuciai sumaisyti su daug keptu morku, svogunu ,pomidoru padazo,kapoto cesnako... ir visa ta mase su karstais virtais ryziais sumaise,na dar kazkiek orkaiteje pakaitino...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 01 01, 19:42)
Turiu... kalakuto "ketvitį" keptą (kulšikę su dar dalimi šono)  biggrin.gif Kai kepėm visą, buvo 12 kg. Na ir "ketvirtis" jo atitinkamo dydžio. Kitose vietose likusius "likučius" sumaliau ir prikepiau pyragėlių ir kotletukų. Ką dar galima? Gerai, kad šalta ir laikosi kol kas tas "ketvirtis" didvyriškai  biggrin.gif Įšalęs verandoje  biggrin.gif

Virtu bulviu cepelinai.Zemaiciu blynai.As tikriausiai sumalciau ir i saldykli.
Kiek laiko tokio dydzio kepet kalakuta?
Atsakyti