Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 26 tema

Cukinijas nusipirkau Black beauty (kažkada skaičiau gerus atsiliepimus) ir Zloty cepelin (apie šią nieko negirdėjau).
Pas močiutę anksčiau augindavo, bet žinot kaip kaime, sėklos kur kokia kaimynė išbandė, o kas atlieka gyvuliai suėsdavo, niekas "darmai" nenueidavo.
O dabar ir močiutė anapily, nepasiklausi...
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2014 04 24, 11:55)
kokius ridikėlius sėjate?pavadinimas domina.Perku bet kokius,bet dažnokai tik lapų krūva,galvutės neužauga.Gal čia nuo veislės priklauso,ar auginti nemoku

Jei karštos dienos, tai kasdien palaistyt šaltu vandeniu reikia, tada auga galvytės, o ne lapai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 04 24, 12:25)
Jei karštos dienos, tai kasdien palaistyt šaltu vandeniu reikia, tada auga galvytės, o ne lapai  4u.gif

gryna tiesa- vieninteliai mano augalai, kurie kaifuoja nuo vandens tiesiai is grezinio. seniau, matydama kone kumscio dydzio ridikus turguj, manydavau, kad juos bobutes pertresia, ale kai niekuom netresti pas mane tokie uzaugo- persigalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2014 04 24, 11:41)
Cukinijas nusipirkau Black beauty

Man jos miltlige vis suserga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 04 24, 14:01)
Man jos miltlige vis suserga doh.gif

Na žiūrėsiu, kas čia gausis. Gal gi nesusirgs smile.gif Jei susirgs, bandysiu kitąmet kokį nors atsparesnį hibridą papirkt smile.gif Sodinsiu į komposto krūva, kad uždengtų šiek tiek. Pernai ten moliūgai bujojo. Tai juos į tą makalošę dėjau, tiko, tik jų kiek salstelėjęs skonis ten pramušdavo. O cukinijas pirkom. Bet vis kažkokios netikusios, kietaodės pasitaikydavo. Galvoju, kad gal užauginsiu geresnes, skinsiu jaunutes.

Nesugalvoju, ko čia dar užsimanius... Morkos, burokėliai, salotos, svogūnai, šparaginės pupelės, cukinijos, paprika, agurgai, pomidorai, bulvės, česnakai. Pasidariau vaistažolių lysvę ir prieskonių lysvę. Ką dar lauke galima auginti?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2014 04 24, 15:00)
Nesugalvoju, ko čia dar užsimanius... Morkos, burokėliai, salotos, svogūnai, šparaginės pupelės, cukinijos, paprika, agurgai, pomidorai, bulvės, česnakai. Pasidariau vaistažolių lysvę ir prieskonių lysvę. Ką dar lauke galima auginti?

kopūstus, kalafiorus, brokolius, arbūzus..
Atsakyti
[quote=saintlina,2014 04 24, 15:06]
kopūstus, kalafiorus, brokolius, arbūzus..
[/quote/]
O vėlyvus jau reiktų sėti? Ar dar palaukti? Brokolius ir kalafiorus valgyčiau pati. Na mano namiškiai nelabai juos valgo. Teisingiau, sūnus visai, o vyriškis tik iš meilės man 4u.gif Arbūzai, čia jau aukštas pilotažas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2014 04 24, 15:32)
[ Arbūzai, čia jau aukštas pilotažas  4u.gif

chi chi chi - tuoj Saintlina mestels savo karūninį karutį lotuliukas.gif
Saintlina, būkit gera, parodykit dar kartą, vis dar nenusibosta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modeen: 24 balandžio 2014 - 15:40
QUOTE(Pou @ 2014 04 24, 15:32)
O vėlyvus jau reiktų sėti? Ar dar palaukti?

aš jau pasėjau į lovelius, stovi šiltnamyje. Ir iš kopūstų dar labai gerai užsirekomendavę pas mus garbanotieji kopūstai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Modeen @ 2014 04 24, 15:39)
Saintlina, būkit gera, parodykit dar kartą, vis dar nenusibosta  mirksiukas.gif

štai jis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 24, 16:41)
aš jau pasėjau į lovelius, stovi šiltnamyje. Ir iš kopūstų dar labai gerai užsirekomendavę pas mus garbanotieji kopūstai  smile.gif

Papildyta:
štai jis  smile.gif
user posted image

Ačiū 4u.gif
O dabar einu aš širdies lašiukų išgert ar ko. Pas močiutę pašariniai moliūgai tik augdavo. Pas uošvius ir "helovyniniai" moliūgai. O čia...
Atsakyti
tai kad nėr sudėtinga tuos arbūzus augint. Gal tiesiog ta nuomonė iš seniau likus, kad pas mus neaugs.
Atsakyti
Man sudėtinga. Užpernai Sugar Baby nieko neužaugino, gal metrą virškčių. Pernai šiaip ne taip užaugo vienas arbūzas, obuolio dydžio doh.gif bet paragavau biggrin.gif
Atsakyti