Cukinijas nusipirkau Black beauty (kažkada skaičiau gerus atsiliepimus) ir Zloty cepelin (apie šią nieko negirdėjau).
Pas močiutę anksčiau augindavo, bet žinot kaip kaime, sėklos kur kokia kaimynė išbandė, o kas atlieka gyvuliai suėsdavo, niekas "darmai" nenueidavo.
O dabar ir močiutė anapily, nepasiklausi...
QUOTE(329 @ 2014 04 24, 11:55)
kokius ridikėlius sėjate?pavadinimas domina.Perku bet kokius,bet dažnokai tik lapų krūva,galvutės neužauga.Gal čia nuo veislės priklauso,ar auginti nemoku
Jei karštos dienos, tai kasdien palaistyt šaltu vandeniu reikia, tada auga galvytės, o ne lapai

QUOTE(Asese @ 2014 04 24, 12:25)
Jei karštos dienos, tai kasdien palaistyt šaltu vandeniu reikia, tada auga galvytės, o ne lapai 

gryna tiesa- vieninteliai mano augalai, kurie kaifuoja nuo vandens tiesiai is grezinio. seniau, matydama kone kumscio dydzio ridikus turguj, manydavau, kad juos bobutes pertresia, ale kai niekuom netresti pas mane tokie uzaugo- persigalvojau

QUOTE(Pou @ 2014 04 24, 11:41)
Cukinijas nusipirkau Black beauty
Man jos miltlige vis suserga

QUOTE(NERA @ 2014 04 24, 14:01)
Na žiūrėsiu, kas čia gausis. Gal gi nesusirgs

Nesugalvoju, ko čia dar užsimanius... Morkos, burokėliai, salotos, svogūnai, šparaginės pupelės, cukinijos, paprika, agurgai, pomidorai, bulvės, česnakai. Pasidariau vaistažolių lysvę ir prieskonių lysvę. Ką dar lauke galima auginti?
QUOTE(Pou @ 2014 04 24, 15:00)
Nesugalvoju, ko čia dar užsimanius... Morkos, burokėliai, salotos, svogūnai, šparaginės pupelės, cukinijos, paprika, agurgai, pomidorai, bulvės, česnakai. Pasidariau vaistažolių lysvę ir prieskonių lysvę. Ką dar lauke galima auginti?
kopūstus, kalafiorus, brokolius, arbūzus..
[quote=saintlina,2014 04 24, 15:06]
[/quote/]
O vėlyvus jau reiktų sėti? Ar dar palaukti? Brokolius ir kalafiorus valgyčiau pati. Na mano namiškiai nelabai juos valgo. Teisingiau, sūnus visai, o vyriškis tik iš meilės man
Arbūzai, čia jau aukštas pilotažas
[/quote/]
O vėlyvus jau reiktų sėti? Ar dar palaukti? Brokolius ir kalafiorus valgyčiau pati. Na mano namiškiai nelabai juos valgo. Teisingiau, sūnus visai, o vyriškis tik iš meilės man

QUOTE(Pou @ 2014 04 24, 15:32)
chi chi chi - tuoj Saintlina mestels savo karūninį karutį

Saintlina, būkit gera, parodykit dar kartą, vis dar nenusibosta

QUOTE(saintlina @ 2014 04 24, 16:41)
aš jau pasėjau į lovelius, stovi šiltnamyje. Ir iš kopūstų dar labai gerai užsirekomendavę pas mus garbanotieji kopūstai
Papildyta:
štai jis

Papildyta:
štai jis

Ačiū

O dabar einu aš širdies lašiukų išgert ar ko. Pas močiutę pašariniai moliūgai tik augdavo. Pas uošvius ir "helovyniniai" moliūgai. O čia...
tai kad nėr sudėtinga tuos arbūzus augint. Gal tiesiog ta nuomonė iš seniau likus, kad pas mus neaugs.
Man sudėtinga. Užpernai Sugar Baby nieko neužaugino, gal metrą virškčių. Pernai šiaip ne taip užaugo vienas arbūzas, obuolio dydžio
bet paragavau