Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 26 tema

Saintlina, O M G bicycle.gif
Čia gal tie vadinami Sniegiai, ar kas ten? Gal galima sėklyčių rudenį prašyt bus blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 04 24, 19:44)
Čia gal tie vadinami Sniegiai, ar kas ten? Gal galima sėklyčių rudenį prašyt bus blush2.gif ?

agam, tie patys smile.gif Ir dabar dar gali, spėsi pasisodint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 24, 17:41)
štai jis  smile.gif

o kur patranka? unsure.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 24, 20:26)
o kur patranka?  unsure.gif laugh.gif

į kadrą netilpo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 24, 21:26)
o kur patranka?  unsure.gif laugh.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 04 24, 21:27)
į kadrą netilpo  biggrin.gif

lotuliukas.gif kol supratau prie ko čia patranka... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2014 04 24, 12:41)
Cukinijas nusipirkau Black beauty (kažkada skaičiau gerus atsiliepimus) ir Zloty cepelin

Pernai auginau,bais derlinga,nespėjau skint,o paskui ir visai neskyniau. Nes neskani net jauna man buvo schmoll.gif .Tiesą sakant ,tai čia aguročiai,ne cukinijos tie cepelinai.
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 24, 22:24)
lotuliukas.gif kol supratau prie ko čia patranka...  doh.gif  lotuliukas.gif

Ne tu viena biggrin.gif
Nu, bet kaip gražu tokie karučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 24, 18:41)
aš jau pasėjau į lovelius, stovi šiltnamyje. Ir iš kopūstų dar labai gerai užsirekomendavę pas mus garbanotieji kopūstai  smile.gif

Papildyta:
štai jis  smile.gif
user posted image

Na taip mastau.gif, patrankos čia ir trūksta, taikliai pastebėta. Saintlina, tamsta tikrai Lietuvoje gyvenat?
Man nebepadės nei lašiukai širdžiai, reikia nuo haliucinacijų kokių stipresnių įkalt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 04 23, 07:09)
kaip vakuoja

Į iškaitintus stiklainius sudedam pomidorus, užpilam verdančiu vandeniu, po poros minučių nupilam, dar kart taip užpilam - nupilam nauju verdančiu vandeniu. Tada tuoj pat beriam druską po du valg. šaukštus vienam trilitriniui (tiesiai ant pomidorų) ir užpilam verdančiomis obuolių sultimis. Užsukam metaliniais dangteliais, apverčiam. Šiltai neužklojam, nes vaisiai gali sutižti.

Skonis puikus, ypač, kai sultys iš gerai išnokusių obuolių, turinčių ir saldumo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 24, 17:41)
štai jis  smile.gif
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif va cia vaizdas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 24, 21:09)
agam, tie patys  smile.gif  Ir dabar dar gali, spėsi pasisodint  smile.gif

Šiemet pasuoju blush2.gif Per trumpa para man ir taip gaunas, nebespėju nieko doh.gif O reik jiems vistiek vietelę paruošt.

Darže dar nieks nesėta pas mane unsure.gif SDusiplanavau čia vieną dieną, tai uošvis aviečių daigų didžiulę dėžę atvežė, tai dirbau su jais, o sėklytės vėl ant lentynos liko cool.gif Neįsivaizduoju, kada ką nors pasėsiu iš vis doh.gif Vat kartais ir išlenda trūkūmai, kai vyro nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2014 04 24, 23:16)
Į iškaitintus stiklainius sudedam pomidorus, užpilam verdančiu vandeniu, po poros minučių nupilam, dar kart taip užpilam - nupilam nauju verdančiu vandeniu. Tada tuoj pat beriam druską po du valg. šaukštus vienam trilitriniui (tiesiai ant pomidorų) ir užpilam verdančiomis obuolių sultimis. Užsukam metaliniais dangteliais, apverčiam. Šiltai neužklojam, nes vaisiai gali sutižti.

Skonis puikus, ypač, kai sultys iš gerai išnokusių obuolių, turinčių ir saldumo.

Butinai isbandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 25, 07:49)
Butinai isbandysiu  thumbup.gif

aciu ir as sakau, recepteli ikeliau prie koncervavimo 4u.gif
Atsakyti