QUOTE(georgiana @ 2014 04 25, 07:43)
ateinu su klausimu apie arbuzus, pernai auginau nemezge jie man visai nieko auginau uzuovejoje ir gana sauletoje vietoje, auginau sniegius; buvau gavusi kelias seklikes dovanu, uzmezge kelis ziedelius ir viskas po to tik tyso liauni stiebeliai ir viskas; zeme juodzemis su perpuvusiu mesliuku, tiesiog paakojau pernai viena darzo sukultivuota lysvike jiems
o tai klausimas koks? Kodėl nemezgė? Manyčiau todėl, kad jiems kažkas netiko. Jiems reikia ne gana saulėtos vietos, o saulės visą dieną. Gerai augdami arbūzai augina gražias žalias virkščias, jokiu būdu nėr tiesiog keli liauni stiebeliai. Gal mėšlo buvo perdaug? Gal per sausa buvo? Pernai vasara sausa buvo, aš bent jau laisčiau saviškius tikrai dažnai.
Yra arbūzų tema, aš joje kasmet smulkiai rašau, ką ir kaip darau. Nesudėtinga juos augint, bet visgi ir nėra tai eilinė cukinija, kur sėklą įkišai į žemę ir pamiršai.
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 25, 07:45)
aisus ukininkas pasidare, protingas knygas skaito pries nakti, vynuogem susidomejo, medzius sodina( nu ten jau senai jis moka, pats skiepyja, pats priziuri), dabar arbuzu uzsimane
svajonių vyras
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2014 04 25, 08:11)
Mergaitės, kvailas klausimas, bet ar galima atskirti porų daigiukus nuo svogūnų
Aš lauke darnieko nesodinau... Šiandien po langais pražydo ieva...
kol maži, tai bent jau aš neatskirčiau
Ooo,kaip kvepės pas jus po langais