Labas
QUOTE(Evute* @ 2014 03 29, 11:00)
Kazkaip baisu, ka jausiu koks bus poveikis salutinis. nenoriu numirt nuo siu dvieju terapiju.
kodel zadi dabar nuo to mirti???????????????
QUOTE(Remedy @ 2014 03 29, 12:29)
Evute* gana trydaliot ir pezet nesamones. Moterys cia su portais,vandenim pleurose, po sunkiu operaciju ir vistiek kabinasi i gyvenima ir apie mirti nesneka. O tau issaugos gimda bet keicia gydyma kuris pas tave tik gelytes palyginus su kitu nariu. Taip kad apsiramink, maziau verk ir saves gailekis. Atlaiko zmones dar ne tokius gydymus atlaikysi ir tu.
Nepiktai as cia
Oi, koks teisingas spyris i uzpakali
QUOTE(ida1 @ 2014 03 31, 10:16)
labas rytas

.grizta maniskis is seimos gydytojos.siuntimo.kraujo pasidaryti buvo isejes.O seimos gydytoja jam ir sako.o plaukai pradejo ataugineti.gales jau chemija leisti

Nu kazkoks keistas poziuris...

mano tecio gydytoja dar ne tokiu "sposu" pasako. pvz, man sako: vieni gimsta, kiti mirsta (kai teciui diagnozavo v...). arba: o tai jis ka - dar dirbti zada? tegul nejuokina!!! tada tai jau

norisi. daugeliui pazystamu ir giminiu papasakojo, jog mano teciui v...
QUOTE(ida1 @ 2014 04 01, 12:33)
ga l rytoj ir KT geras bus.nu taip bijau taip bijau.kad negaliu...Visom sveikatos ir stiprybes.

mintimis as su tavim
Mano teciui balandzio 22 d. PET tyrimas. Iki jo sedim ir laukiam. Kas mane nervina, bet nera ka daugiau daryt. Dabar vienintele viltis, jog nebus metastaziu niekur. Bet kad as durne, ko bijau, ta pastaruoju metu ir gaunu, taip kad tyliu geriau.