Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 46

QUOTE(romantikė @ 2014 04 02, 13:16)
Sveta K., aciu uz nuoroda-butinai perziuresiu...

oliuxxx, prisijungiu prie willow patarimo del vandens ryte.
TIK as geriau silta vandeni (stikline) su citrinos sultimis KASRYT. Po to aliejaus sauksta.
Man padejo sutvarkyti vidurius chemijos metu. Tai buvo chemoterapeutes patarimas.

Dar karta klausiu ar aliejus bet koks tinka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oliuxxx @ 2014 04 02, 12:54)

Linu semenu geriausias tam reikalui 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Evute* @ 2014 03 29, 11:00)
Kazkaip baisu, ka jausiu koks bus poveikis salutinis. nenoriu numirt nuo siu dvieju terapiju.

kodel zadi dabar nuo to mirti???????????????

QUOTE(Remedy @ 2014 03 29, 12:29)
Evute* gana trydaliot ir pezet nesamones. Moterys cia su portais,vandenim pleurose, po sunkiu operaciju ir vistiek kabinasi i gyvenima ir apie mirti nesneka. O tau issaugos gimda bet keicia gydyma kuris pas tave tik gelytes palyginus su kitu nariu. Taip kad apsiramink, maziau verk ir saves gailekis. Atlaiko zmones dar ne tokius gydymus atlaikysi ir tu.
Nepiktai as cia  ax.gif

Oi, koks teisingas spyris i uzpakali lotuliukas.gif

QUOTE(ida1 @ 2014 03 31, 10:16)
labas rytas 4u.gif .grizta maniskis is seimos gydytojos.siuntimo.kraujo pasidaryti buvo isejes.O seimos gydytoja jam ir sako.o plaukai pradejo ataugineti.gales jau chemija leisti blink.gif Nu kazkoks keistas poziuris...

4u.gif mano tecio gydytoja dar ne tokiu "sposu" pasako. pvz, man sako: vieni gimsta, kiti mirsta (kai teciui diagnozavo v...). arba: o tai jis ka - dar dirbti zada? tegul nejuokina!!! tada tai jau gun_bandana.gif norisi. daugeliui pazystamu ir giminiu papasakojo, jog mano teciui v...

QUOTE(ida1 @ 2014 04 01, 12:33)
ga l rytoj ir KT geras bus.nu taip bijau taip bijau.kad negaliu...Visom sveikatos ir stiprybes.

4u.gif mintimis as su tavim

Mano teciui balandzio 22 d. PET tyrimas. Iki jo sedim ir laukiam. Kas mane nervina, bet nera ka daugiau daryt. Dabar vienintele viltis, jog nebus metastaziu niekur. Bet kad as durne, ko bijau, ta pastaruoju metu ir gaunu, taip kad tyliu geriau.

Atsakyti
QUOTE(oliuxxx @ 2014 04 02, 12:54)

As bet koki geriu blush2.gif

QUOTE(s3mka @ 2014 04 02, 13:11)

4u.gif mano tecio gydytoja dar ne tokiu "sposu" pasako. pvz, man sako: vieni gimsta, kiti mirsta (kai teciui diagnozavo v...). arba: o tai jis ka - dar dirbti zada? tegul nejuokina!!! tada tai jau gun_bandana.gif norisi.  daugeliui pazystamu ir giminiu papasakojo, jog mano teciui v...

Cia dar nieko, o mes iki siol prisimenam daktaru zodzius, pasakytus tevui: "o tai jus dar gyvas?" lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites...

gal galite apsviesti. gavau krutines histologinio tyrimo atsakyma duktaline karcinoma.... ko tiketis is tokios diagnozes? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis0001 @ 2014 04 02, 13:46)
Labas mergaites...

gal galite apsviesti. gavau krutines histologinio tyrimo atsakyma duktaline karcinoma.... ko tiketis is tokios diagnozes? unsure.gif

Sveika,
Pirmiausia ir tikėtis, ir tikrai bus - gydymas: chemoterapija, spinduliavimas. Pasidomėk kokia stadija, koks ligos plitimas ir pan. Tiksliau koks TNM ir G. O toliau atsiduok į gydytojų rankas. Pati laikykis psichologiškai tvirtai (kiek įmanoma). Čia šiame forume yra labai daug info, ar skaitysi, pati nuspręsi, nes tai - nėra lengvas darbas.

Po dviejų neupogen - kraujas: leukocitai - 29, neutofilai - 25. Tęsiu likusią Xeloda doh.gif
Sėkmės visoms!
Dina, nepersidirbk.
Damke, galėtum ir dažniau parašyt, kaip laikais.
Atsakyti
QUOTE(oliuxxx @ 2014 04 02, 06:53)
Ar aliejus bet koks tinka?Ir ar obuoliukus paciai reikia pasidziovinti ar tinka ir pirktiniai?Vanfens stengiuosi gerti nemazai,bet...

Aš gerdavau alyvuogių aliejų, obuolius valgau naminius. Mama jų maišus pridžiovina. Manau tinka ir pirktiniai.
Prisiminiau dar vieną puikų būdą. Skaičiau Šinkūnaitės knygoje. Esu nekartą išbandžiusi. Tik kažkur girdėjau, kad šio būdo negalima dažnai taikyti. Litre vandens ištirpink šaukštą druskos. Išgerti reikia per valandą. Aš gurkšnodavau po truputį, rytą nieko nevalgiusi. Žarnyną išvalo taip, kad jokia klizma to nepadarytų.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 04 02, 18:47)
Aš gerdavau alyvuogių aliejų, obuolius valgau naminius. Mama jų maišus pridžiovina. Manau tinka ir pirktiniai.
Prisiminiau dar vieną puikų būdą. Skaičiau Šinkūnaitės knygoje. Esu nekartą išbandžiusi. Tik kažkur girdėjau, kad šio būdo negalima dažnai taikyti. Litre vandens ištirpink šaukštą druskos. Išgerti reikia per valandą. Aš gurkšnodavau po truputį, rytą nieko nevalgiusi. Žarnyną išvalo taip, kad jokia klizma to nepadarytų.

Supratau-imames veiksmu drinks_cheers.gif
Visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis0001 @ 2014 04 02, 13:46)
Labas mergaites...

sitoj srity nieko nezinau, bet, kaip kazkuri ir minejo, pasidomek, kuri stadija, koks isplitimo laispnis. linkiu kuo greiciau susigyventi su sita liga, nors ir lb sunku isgirdus diagnoze 4u.gif
Atsakyti
kas kiek laiko gydymo metu jums daro konrolinius tyrimu, pvz. KT? g.gif

paskutinis KT mamai darytas 2014-01-24. gydyma (chemija lasinama kas 2 savaites) pradejo 2014-02-10. KT vieta atsirado tik liepos men. bus praeje 5 men. nuo gydymo pradzios. man atrodo, kad negerai taip. Juk turetu gydytojai pasiziuret, ar chemija turi poveiki augliui. gal ji neveiksminga g.gif pernai metais KT paskyre praejus 3 men. nuo gydymo pradzios.

kiek chemijos reik sulasinti, kad butu galima spresti apie jos veiksminguma?
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 04 03, 11:07)
kas kiek laiko gydymo metu jums daro konrolinius tyrimu, pvz. KT?  g.gif 

paskutinis KT mamai  darytas 2014-01-24.  gydyma (chemija lasinama kas 2 savaites) pradejo 2014-02-10. KT vieta atsirado tik liepos men. bus praeje 5 men. nuo gydymo pradzios. man atrodo, kad negerai taip. Juk turetu gydytojai pasiziuret, ar chemija turi poveiki augliui. gal ji neveiksminga  g.gif  pernai metais KT paskyre praejus 3 men. nuo gydymo pradzios.

kiek chemijos reik sulasinti, kad butu galima spresti apie jos veiksminguma?

Mano teciui plauciu v... Tai jam dare KT pries metus, kai diagnozavo liga. Tada dar dare PET. Po to prasidejo chemoterapija. Is viso buvo 4 kursai. Po 2 kursu padare plauciu nuotrauka. Tada pabaige likusius 2 kursus ir po men. vel dare plauciu nuotrauka. Tada po menesio seke spinduline terapija. Jai pasibaigus po men. vel plauciu nuotrauka ir tas nuotraukas dare kas 3 men., kol vel pamate atkritima. Dabar dare KT, 22 d. vel PET ir prasides gydymas. Nezinau, ar aiskiai nupasakojau. Manau, nuo to, kurios vietos v priklauso, ar klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 04 02, 17:47)

Sitas budas tikraiveiksmingas, as dar i ta vandenuka dejau visos citrinos sultys. Kaip skaiciau galima toki zarnyno valyma pasidaryt ne dazniau kai 2 kart metuose, bet labai pramusa. Per pora valandu issivalo visas zarnynas .
Atsakyti