Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

as savo archyvuose toki turiu issisaugojus thumbup.gif user posted image
Atsakyti
O kaina? ax.gif
Atsakyti
geras kl g.gif ji radau FB platybese, kur reklamuojami audiniai ar pervilkimas baldu, kazkas tokio. Galima koki padevetuose nusipirkti, ir pervilkti, kokias tik patinka, kad ir skirtingais audinukais. Nes jei toks naujas, manau kainuos rolleyes.gif
Atsakyti
Sitas uzkliuves buvo, bet didelis jis.

http://balduisparduo....eu/fotelis-15/
Atsakyti
Sveikos

ramu čia savaitgalį

leidimą iš vyro sienas dažyti gavau clap.gif clap.gif clap.gif (aišku ir be leidimo būčiau dažiusi kada nors, tik tai būtų ilgiau trukę biggrin.gif ), o dabar imsiuosi darbų, turiu dar šviesių dažų, bandysiu vieną dalį nudažyti, kuri maišosi bendrame vaizde, o tada jau imsiuosi koridoriaus.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kustuce, smagu thumbup.gif

o aš turiu klausimą, pas mane ganėtinai žemos lubos, tik 2,40...ką daryt su užuolaidom-kokias kabint, kad patalpa vizualiai aukštenė atrodytų?

lygiai tas pats su lubų dekoro juostelėm-{gal karnizais reikia vadint jas g.gif }

dar vis mąstau-klijuot neklijuot jas, bijau, kad dar labiau patalpos nesužemintų?
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 03 30, 11:56)
Labas rytas 4u.gif
kustuce, smagu thumbup.gif
o aš turiu klausimą, pas mane ganėtinai žemos lubos, tik 2,40...ką daryt su užuolaidom-kokias kabint, kad patalpa vizualiai aukštenė atrodytų?

lygiai tas pats su lubų dekoro juostelėm-{gal karnizais reikia vadint jas g.gif }

dar vis mąstau-klijuot neklijuot jas, bijau, kad dar labiau patalpos nesužemintų?

norėjau rašyt, kad ir mūsų tokios, bet pamatavau, tai pas mus 2,8 m ir tai man žemos atrodo, bet aš dėl to ir kabinau karnizus ant lubų, kad aukščiau užuolaidos kabėtų.
Bet merginos gal tau kažką konkrečiai patars, nes aš beveik nieko nenusimanau apie tas taisykles ir reikalavimus, aš galiu tik pasakyti gražu man ar ne, bet vienareikšmiškai manau, kad klasikinis butas, namas be apvadų - man negražu ir nesiderina, užėjus ir pamačius apvadus, jau iš karto supranti kur papuolei smile.gif

O sienos gabalą pasitepliojau jau, pradžioje nugruntavau ir labai gražiai gruntas į klinkerį susigėrė. Ką galiu pasakyti, kol kas dar neišdžiuvo, bet gražu, gal dar reikės trečią kartą pamakliavoti, bet jau dažų neturiu, reikės pirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 30 kovo 2014 - 12:14
QUOTE(kustuce @ 2014 03 30, 13:13)

ačiū už nuomonę, va tas lubų žemumas mane stabdo dėl apvadų, o jei dėt, tai kokius tada g.gif ta prasme, labai bijau, kad dar labiau vizualiai nepažemėtų
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 03 30, 12:18)
ačiū už nuomonę, va tas lubų žemumas mane stabdo dėl apvadų, o jei dėt, tai kokius tada g.gif  ta prasme, labai bijau, kad dar labiau vizualiai nepažemėtų

tai yra tie 12 cm, man rodos jie tikrai nebus per platūs. Aš pirkau tokius kampinius, tai jie tik sušvelnina patį kampą, bet nesužemina lubų. Nežinau, čia savaitgalį ramu būna, lauk rytojaus, gal tada merginos tau kažką patars smile.gif
Papildyta:
tiesa, informavau vyrą ir apie perestroiką, tai labai nesipriešino biggrin.gif
Atsakyti

Tai vat, Kustuce, reikia ne klausti vyro, o informuoti.
Čia tokie psichologiniai dalykai... smile.gif
Ištisas mokslas. smile.gif
Atsakyti
Sako yra specialūs dažai klinkeriui g.gif . Suku galvą dabar, bijau, kad jei paprastai nudažysiu, nusilups dažai g.gif . Tą vieną gabaliuką nudažiau, bet visoms kitoms sienoms, jaučiu ieškosiu specialių dažų, nes gaila bus, jei atšoks, o ir galvoju, kad labai jau šviesios sienos bus, dieve, dieve, man su mažais vaikais bus infarktas, kai reikės jas kas dieną plauti biggrin.gif . Reikia būtinai pirkti plaunamus dažus, nes kitaip nusišveis tie paprasti su laiku
Atsakyti
Sveiki,
būčiau laaabai dėkinga, jei parekomenduotumėt kur Kaune pirkti/užsisakyti baltas grindjuostes 4u.gif esu visiškai pasimetus nuo informacijos kiekio, padėkit prašau biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti