Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Rutele_S @ 2014 03 31, 14:48)
O neina pasiskust kam nors? vartotoju teisem ar dar kam? O tai sutartele koki anors su terminu turit ar tik zodinis susitarimas buvo?

vartotoju teises po svarstymu, nusprestu, kad as teisi, kad mano teises pazeistos i ta firma paviesintu kaip nepatikima. tiek biggrin.gif tai cia juodas sarasas ta pacia funkcija atlieka mirksiukas.gif
sutartis yra....
Atsakyti
o tai jie, negautu nei badu nei nieko tipo? g.gif
bandyciau su jais graziai kalbeti kad del velavimo tokio ir melo, taikytu nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vis seku diskusiją, tik nepasireiškiu smile.gif

Sėdžiu su tornado nusiaubta virtuve prisiklausius jūsų patarimų biggrin.gif
Gamina meistras fasadus, spinteles, laukiu grožio namie bigsmile.gif
Atsakyti
dažyta siena tik dvi dienos, o jau vaikų pažymėta, karoče, net nežinau ką man daryti, nes plauti tikrai reikės kas savaitę, jei ne dažniau. reikia labai gerų ir plaunamų dažų, nes kitaip šakės bus
Atsakyti
Pirmą kartą matau retro orkaitę, kuri nekrenta į akis (neišsišoka erdvėje lotuliukas.gif) ir gražiai dera šioje virtuvėje biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 31, 19:49)
dažyta siena tik dvi dienos, o jau vaikų pažymėta, karoče, net nežinau ką man daryti, nes plauti tikrai reikės kas savaitę, jei ne dažniau. reikia labai gerų ir plaunamų dažų, nes kitaip šakės bus

Bet ten juk ne siauras koridorius? Gal dazai kokie lb prasti? Ir tepasi lengvai? Siaip tai pastatyt kokia konsole ar bent kede kad netrintusi i svieziai dazyta siena, nes dazai ir subresti dar turi ne tik nudziuti. Plaunamus , galima sveisti trinti tik po poros savaiciu. Per tiek laiko jie igauna visas savo savybes.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 03 31, 16:20)
... laukiu grožio namie bigsmile.gif

Mes irgi lauksim vaizdų ax.gif iš Jūsų patobulintos virtuvytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 29, 16:42)
Aciu uz info. 4u.gif
Bijau, kad pasiliksiu as uzuolaidas pabaigai, o tada islis, kad reikejo kazka nuleist is gipso doh.gif Negrazu man tos austrietes is tiesu..  blush2.gif Nezinau, ka reikes daryti su tom uzuolaidom doh.gif

O cia ka siandien radau Skrajoj, gal kazkam pravers, kas ieskojo rasomojo stalo 4u.gif

user posted image

Gal netycia iasmatavimus atsimenat? is nuotraukos nesimato, o ir ju puslapyje tokio stalo nematau. Gal stalciukus traukinejot, kazin yra stabdziukai ir tylus uzdarymas ax.gif
Pakeisciau rankeneles ir butu visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 31, 20:49)

Vaikiskos serveteles labai gerai valo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 31 kovo 2014 - 20:19
QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 31, 20:13)
Gal netycia iasmatavimus atsimenat? is nuotraukos nesimato, o ir ju puslapyje tokio stalo nematau. Gal stalciukus traukinejot, kazin yra stabdziukai ir tylus uzdarymas  ax.gif
Pakeisciau rankeneles ir butu visai nieko  mirksiukas.gif

Ne, as tik del jusu ir nutraukiau kadra, nes man neaktualu. Dydis pasirode standartiskas. Bloomu nesitikiu.. lyg paprasti stalciokai.

Paskambinkit i Skraja, arba gamintojui ir paprasykite visos info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(al84 @ 2014 03 31, 16:04)
As buvau keliose lentpjuvese ir nei vienoj man nesutiko padaryti aukstu, daro tik tokius standartinius

Man reiškia pasisekė, nes pirmoje aplankytoje gavau...permatavau, tai pas mane 8 cm pasirodo, bet tikrai turėjo dar platesnių..as neėmiau dėl lubų.....dar sykį perklaust drįstu blush2.gif

Kaip dėl lubinių karnizų, jei žemos lubos?kokius dėt, kad nesuzemetu dar labiau vizualiai?
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 03 31, 19:10)
Mes irgi lauksim vaizdų  ax.gif iš Jūsų patobulintos virtuvytės 4u.gif

Tikrai bus! smile.gif
Atsakyti