Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(kakava @ 2014 03 30, 22:47)
Sveiki,
būčiau laaabai dėkinga, jei parekomenduotumėt kur Kaune pirkti/užsisakyti baltas grindjuostes  4u.gif esu visiškai pasimetus nuo informacijos kiekio, padėkit prašau  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Pastaraji karta buvo pamineta si vieta smile.gif :
http://www.parquet.l...w-page-323.html
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 30, 22:17)
Sako yra specialūs dažai klinkeriui  g.gif . Suku galvą dabar, bijau, kad jei paprastai nudažysiu, nusilups dažai  g.gif . Tą vieną gabaliuką nudažiau, bet visoms kitoms sienoms, jaučiu ieškosiu specialių dažų, nes gaila bus, jei atšoks, o ir galvoju, kad labai jau šviesios sienos bus, dieve, dieve, man su mažais vaikais bus infarktas, kai reikės jas kas dieną plauti  biggrin.gif . Reikia būtinai pirkti plaunamus dažus, nes kitaip nusišveis tie paprasti su laiku

AS is cia dazus perku
http://rowanbest.lt/index.php/lt/
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 03 30, 22:53)

ačiū, reiks paskambinti jiems

Sveikos

atėjo anyta ir taip išpeikė mano sieną, kad baisu lotuliukas.gif , sakė nulipk ir kuo greičau, sakau, čia gi dažai, tai nušveisk lotuliukas.gif . Dar "pradžiuginau" sakau ir koridorius visas bus nudažytas, tai sakė, neišprotėk, čia juk visas grožis, man pati gražiausiai namo vieta šitos plytelės lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkas domejosi del grindjuosciu, as radau aukstas 9 cm pusines grindjuostes Moki vezi, tik nedazytos jos, naturalios spalvos ir kaina sakyciau normali, metras kazkur apie 7 lt su centais gaunasi, ju ilgis 2,75.
Atsakyti
QUOTE(al84 @ 2014 03 31, 09:30)
Kazkas domejosi del grindjuosciu, as radau aukstas 9 cm pusines grindjuostes Moki vezi, tik nedazytos jos, naturalios spalvos ir kaina sakyciau normali, metras kazkur apie 7 lt su centais gaunasi, ju ilgis 2,75.

ir senukuose tokių pačių yra ir kaina tokia pati

O lubų apvadus reikia dažyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 31 kovo 2014 - 09:41
QUOTE(kustuce @ 2014 03 31, 10:26)
ačiū, reiks paskambinti jiems

Sveikos

atėjo anyta ir taip išpeikė mano sieną, kad baisu  lotuliukas.gif , sakė nulipk ir kuo greičau, sakau, čia gi dažai, tai nušveisk  lotuliukas.gif . Dar "pradžiuginau" sakau ir koridorius visas bus nudažytas, tai sakė, neišprotėk, čia juk visas grožis, man pati gražiausiai namo vieta šitos plytelės  lotuliukas.gif

nebutu anyta lotuliukas.gif

QUOTE(kustuce @ 2014 03 31, 10:41)

jo reikia dazyti wink.gif

parodyk ta siena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 30, 22:39)
Pastaraji karta buvo pamineta si vieta smile.gif :
http://www.parquet.l...w-page-323.html

ačiū!

QUOTE(al84 @ 2014 03 31, 09:30)

ačiū wink.gif tai gal tikrai verta tada pirkt ir dažyt jas g.gif gerokai pigiau turbūt gaunasi. Ar taip daro kas nors? biggrin.gif

QUOTE(kustuce @ 2014 03 31, 09:41)

ačiū!
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 31, 10:41)

del apvadu, nepatingekit nuvaziuot iki kokios lentpjuves, as 7cm ir lyg uosines..pirkau lentpjuvej po kazkur 4.70Lt, cia Panevezy, bet manau ir kitur tas pats
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 03 31, 14:23)
del apvadu, nepatingekit nuvaziuot iki kokios lentpjuves, as 7cm ir lyg uosines..pirkau lentpjuvej po kazkur 4.70Lt, cia Panevezy, bet manau ir kitur tas pats

yra tų lentpjūvių aplinkui, bet ne visos tokius grožius pjauna, nebent paprašyčiau
Atsakyti
As buvau keliose lentpjuvese ir nei vienoj man nesutiko padaryti aukstu, daro tik tokius standartinius.
Atsakyti
atsiprasau, kad ne i tema, bet stipriai NEREKOMENDUOJU LOVA.LT [SIZE=7][COLOR=red]firmos sad.gif gal dar butu nieko, jei tik veluotu (man veluoja 5sav ir dar zada uz sav atvezti paskutines sofos dalis), bet ir pastoviai meluoja. praeita sav sake, kad pagaminta, jog savo akimis mato gamyboj viskas uzbaigta, veliau taresi, kad pora dienu veliau atves, nes jiems specialiai del manes i kita miesta vezti neapsimoka, o galiausiai neatveze vis tiek, nes dar nepagaminta doh.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif ir vel pasaka is naujo sad.gif
dvi sofas pas juos buvau uzsakius-su viena jau baigta, bet kiek iskesti reikejo....
niu zodziu ilga istorija, kas nenorit melagysciu ir pastoviu derybu su ju vadovu, tai neprasidekit su jais....
vezejai sake, kad kitiems ir po 2-3men veluoja.
as gal nieko pries buciau, jei iskart sakytu, kad ne uz 6-8sav bus, o uz 16 biggrin.gif bet zada vis, ir vis nuvilia. pagal vadovo zodzius baldai pries 2sav jau 100proc turejo butu, visaip man jis telefonu zadejo...bet ir tas toks pat melagis kaip visi ju imonej...
be to bendravimas super nemalonus, vadybininke, kuri atsakinga uz mano uzsakyma, niekad neperskambina (sako-valandos begyje perskambinsiu, kai pasidomesiu kokia ten situacija gamyboj, bet niekad nepaskambindavo. kas sav as jai skambindavau pati... nu zodziu, reikejo issilieti man, nes dbr virs 30min prakalbejau su vadovu tel, nes jis atvezes viena sofa reikalavo, kad uz abi visa suma sumokeciau doh.gif ir mokino mane, kaip verslas daromas doh.gif unsure.gif siaubas blink.gif sake as melage ir nesumokesiu paskui likusiu pinigu doh.gif niu zodziu...idomu-man dar atves tas reikiamas pagalves ant sofos g.gif
Atsakyti
O neina pasiskust kam nors? vartotoju teisem ar dar kam? O tai sutartele koki anors su terminu turit ar tik zodinis susitarimas buvo?
Atsakyti