Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Dalelė @ 2014 04 07, 23:48)

Iš kur čia tas grožis? bigsmile.gif

Rusaičių forume kažkuri augina. Bet nepamenu ar turi pavadinimą. Gal kada atrasiu tą vietą, kur rašo
Atsakyti
Vienas iš senbuvių - Pasadena smile.gif
user posted image
Atsakyti
wub.gif
user posted image assa.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 07, 22:40)

Nuostabus drinks_cheers.gif . Bet panašus į mrs.Garfield ir net į Autumn Pink Lady kažkiek.
Tiesa, ar susikryžmino Lady?
Mano Lady- su raudonu ne, su daugiažiedžiu a la Balentino- ne, lyg tik su Cybister Rose

QUOTE(Dalelė @ 2014 04 07, 22:48)
pempė12, Sweet Nymph nuostabi  thumbup.gif  Na, visai gerai tie svogūnai pamaišyti. Ne taip, kaip prieš kelis metus perki ir vis gauni Red Lion schmoll.gif  O iš lenkų, tai čia kur rudenį siuntėtės ar dabar?

Vasario mėnesį.

QUOTE(vera.vera @ 2014 04 07, 23:10)
Vienas iš senbuvių - Pasadena smile.gif
[url

Puiki Pasadena, tikra thumbup.gif . Man tikros Pasadenos gauti nepavyko

QUOTE(kypshas @ 2014 04 08, 01:54)

Nai nai wub.gif , nemesim pomidorų lotuliukas.gif . Iš kur?
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2014 04 08, 02:54)

ir kas čia toks gražuolis?
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 08, 06:56)

Tiesa, ar susikryžmino Lady?

Atrodo, kad taip. Dabar noksta sėklos. Kada pilnai sunoks patikrinsiu ar ne tuščios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 04 07, 23:43)
Vietoj Herkules ir pas mane toks pat pražydo, matyt iš to pačio kašikėlio ėmė biggrin.gif

Iš to pačio biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 04 08, 00:40)
Nukirstos galvos svajonė rolleyes.gif

Garfieldas 4u.gif Lipink tą galvą atgal lotuliukas.gif

-----------
Gražūs žiedai visų wub.gif wub.gif wub.gif ir visi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 08 balandžio 2014 - 07:35
o pas mus nuostolis šiandien... Blossom Peacock neatlaikė žiedų svorio ir nusitėškė verysad.gif Bet... užmačiau kad dar vienas pumpuras lenda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 04 08, 09:08)
o pas mus nuostolis šiandien... Blossom Peacock neatlaikė žiedų svorio ir nusitėškė  verysad.gif Bet... užmačiau kad dar vienas pumpuras lenda  wub.gif

Labai dideliais žiedais ar vis bandančius išvirsti dažnai statau ant žemės ir dar paremiu kitais vazonais su gėlėmis, jau nekalbant apie meilenio stiebo parišimą. Aš gal barbe tampu, kaip man pradėjo patikti tie jūsų ružavi Sweet Nymph, net silpna darosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip gražu pas visas wub.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau rusų forumą, pasirodo neskuba merginos žiedstiebių peržydėjusių nupjauti tiesiog laukia kol nudžiūva, mano, kad visos maistingos mežiagos iš žiedstiebio grįžta į svogūną. Įdomu ar dar kas tai praktikuojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2014 04 08, 02:54)

ar tik čia ne Rosetta?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 08, 10:24)
ar tik čia ne Rosetta?

Jie labai panašūs. Tik pas Rosetta mažiau garbanuotumo ir žiedlapių mažiau. O Sweet Nymph neturi ryškesnės baltos juostos per žiedlapio vidurį ir neturi ryškesnių rausvių "gyslų" vedančių nuo baltos spalvos į šonus. Labai sunku iš vieno žiedo spręsti. Priekinis žiedas čia atrodo, kaip Sweet Nymph būtų, o iš šono kitas žiedas panašus daugiau į Rosetta, nes nesimato tų žiedlapių iš vidaus.
Bet man žiauriai gražus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 08 balandžio 2014 - 09:50