Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(ramune78 @ 2014 04 08, 09:22)
Paskaitinėjau rusų forumą, pasirodo neskuba merginos žiedstiebių peržydėjusių nupjauti tiesiog laukia kol nudžiūva, mano, kad visos maistingos mežiagos iš žiedstiebio grįžta į svogūną. Įdomu ar dar kas tai praktikuojat? 4u.gif

Šia tema ir čia buvo kalbėta mirksiukas.gif žiedstiebis atlieka tokią pačią funkciją kaip ir lapai smile.gif
Peržydėjusį žiedstiebį palieku tol, kol jis jau pradeda neestetiškai atrodyti, tada jį patrumpinu, galutinai pašalinu, kai visiškai sudžiūsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2014 04 08, 10:22)

Žiedkotį nupjaunu tik tokiu atveju, jei jis pavandeniuoja ir dėl to gali pradėti pūti svogūnas. Visais kitais atvejais stovi iki sudžiūvimo
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 08, 06:56)
Nai nai wub.gif , nemesim pomidorų lotuliukas.gif . Iš kur?

Galima sakyt iš šiukšlinės. Pernai nusipirkau firminėj pakuotėj ale Pink Nymph toks stipriai apipuvęs ir sunykęs buvo visą vasarą stovėjo vos su keturiais lapeliais o gruodį neprašytas užmigo. Va dabar dar žiedelį parodė bet bijau kad tai buvo jo paskutinis pasirodymas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2014 04 08, 11:26)
Galima sakyt iš šiukšlinės. Pernai nusipirkau firminėj pakuotėj ale Pink Nymph toks stipriai apipuvęs ir sunykęs buvo visą vasarą stovėjo vos su keturiais lapeliais o gruodį neprašytas užmigo. Va dabar dar žiedelį parodė bet bijau kad tai buvo jo paskutinis pasirodymas.  schmoll.gif

Labai gaila būtų schmoll.gif Gal silpnų mielų gelyčių nereiktų čia rodyt,kaip vaikų kad nerodo,o tai ir netyčia nužiūrėti galima toką gražią barbytę karsta.gif
Manieji kaip partizanai laikosi doh.gif Gilioj rezistencijoj tūno sau ir palanges veltui užima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 08 balandžio 2014 - 17:38
QUOTE(amarrile @ 2014 04 08, 18:36)
Gal silpnų mielų gelyčių nereiktų čia rodyt,kaip vaikų kad nerodo,o tai ir netyčia nužiūrėti galima toką gražią barbytę karsta.gif

Reikia tuomet raudona virvele meilenį parišti, niekas nenužiūrės ph34r.gif
Atsakyti
Mano namuose nusivylimas: vel prazydo fairy tale vietoje kitu. Dabar jau net 3 tokius pacius turi. Gal kas norite keistis?smile.gif
Bet dar ir ziba viltis, kad visgi viena bus grand diva:
user posted image

Kaip manote panasu?
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2014 04 09, 13:25)
Gal kas norite keistis?smile.gif

Galėčiau perpirkt smile.gif
Atsakyti
jole_jule - aš ir norėčiau, tai pat galiu perpirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2014 04 09, 14:25)
Mano namuose nusivylimas: vel prazydo fairy tale vietoje kitu. Dabar jau net 3 tokius pacius turi. Gal kas norite keistis?smile.gif
  Bet dar  ir ziba viltis, kad visgi viena bus grand diva:
Kaip manote panasu?

Kad kažkas gražaus, tai tikrai bigsmile.gif o ar Grand Diva matysis kai išsiskleis.
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2014 04 09, 13:25)

Bet dar  ir ziba viltis, kad visgi viena bus grand diva:

Kaip manote panasu?

Bus sunku atpažinti, nes nelabai kas tokį turi. Tikėkimės, kad šį kartą tau pasiseks. smile.gif
Man pražydo ale Benfica iš Kalvarijų g. Eilinis raudonas liūtas. verysad.gif
Daugiau nepirksiu iš Lenkų nieko. Nebent būtų su žiedais ir matyčiau ką perku
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 09, 16:03)
Bus sunku atpažinti, nes nelabai kas tokį turi. Tikėkimės, kad  šį kartą tau pasiseks. smile.gif
Man pražydo ale Benfica iš Kalvarijų g. Eilinis raudonas liūtas.  verysad.gif
Daugiau nepirksiu iš Lenkų nieko. Nebent būtų su žiedais ir matyčiau ką perku

Mano Benfica iš Kalvarijos įtartinai šviesiu žiedstiebiu, ko gero irgi bus liūc irnesakyk.gif
Atsakyti
o mano Aphrodite iš e-sėklos tai totalus siurprizas... pumpuras iš lauko pusės gražus atrodo. Bet tikrai nebus pirnaviduris, nes kūdas labai.
Jau baisiai smalsu pasidarė lotuliukas.gif
Atsakyti