Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2014 04 09, 14:03)
Bus sunku atpažinti, nes nelabai kas tokį turi. Tikėkimės, kad  šį kartą tau pasiseks. smile.gif
Man pražydo ale Benfica iš Kalvarijų g. Eilinis raudonas liūtas.  verysad.gif
Daugiau nepirksiu iš Lenkų nieko. Nebent būtų su žiedais ir matyčiau ką perku

Aš manau,kad mano turėjęs būti Royal Red,vistik gali būti Red Lion,ar ne? Gal įdėtumėte savo liūtą palyginimui?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3Catrice: 09 balandžio 2014 - 15:20
QUOTE(3Catrice @ 2014 04 09, 16:15)
As manau,kad mano turejes buti Royal Red,vistik gali buti Red Lion,ar ne? Gal idetumete savo liuta palyginimui?

Supykau ant to liūto, net fotografuoti nenoriu biggrin.gif
http://shoaibnzm2.bl...lower-bulb.html
http://www.lovethati...is-red-0579.jpg
Pas mane spalva kaip pirmoje foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 09 balandžio 2014 - 15:23
QUOTE(jole_juli @ 2014 04 09, 12:25)
Mano namuose nusivylimas: vel prazydo fairy tale vietoje kitu. Dabar jau net 3 tokius pacius turi. Gal kas norite keistis?smile.gif

Tik duokit žinoti mergaitės ir norinčių pasipils,jei ne keistis tai nupirkti aš taippat mielai įsigyčiau,bet kaip matau eilė norinčių lotuliukas.gif

QUOTE(CherryLips @ 2014 04 09, 15:07)
o mano Aphrodite iš e-sėklos tai totalus siurprizas... pumpuras iš lauko pusės gražus atrodo. Bet tikrai nebus pirnaviduris, nes kūdas labai.
Jau baisiai smalsu pasidarė  lotuliukas.gif

Čia jau irgi ehoskopo pagalba būtų gerai lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 04 09, 15:33)
Čia jau irgi ehoskopo pagalba būtų gerai lens.gif  biggrin.gif

irnesakyk.gif tuoj prasiskleis, nepraeis nei savaitė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 04 08, 17:36)

Manieji kaip partizanai laikosi  doh.gif Gilioj rezistencijoj tūno sau ir palanges veltui užima  unsure.gif

4u.gif console.gif O lapų nors turi? Be piktų driūželių? Gal kitąmet pražįs 4u.gif ...

QUOTE(jole_juli @ 2014 04 09, 12:25)
Mano namuose nusivylimas: vel prazydo fairy tale vietoje kitu. Dabar jau net 3 tokius pacius turi. Gal kas norite keistis?smile.gif
  Bet dar  ir ziba viltis, kad visgi viena bus grand diva:
[url=

Kaip manote panasu?

Būčiau ir aš į eilę stojusi lotuliukas.gif

Tikrai kažkoks tamsus 4u.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 04 09, 14:03)
Bus sunku atpažinti, nes nelabai kas tokį turi. Tikėkimės, kad  šį kartą tau pasiseks. smile.gif
Man pražydo ale Benfica iš Kalvarijų g. Eilinis raudonas liūtas.  verysad.gif
Daugiau nepirksiu iš Lenkų nieko. Nebent būtų su žiedais ir matyčiau ką perku

Maniškė Benfica iš ten pat leidžia du žiedstiebius bet jie su tokia šiurkščia "sergančia" driūže, kaip pernai "Rilona" buvo, kuri po to buvo driūžėtai virusuotais lapais ir iškeliavo į karštą pečių unsure.gif . g.gif g.gif g.gif Ir kažkokie trumpi apvalūs pumpuriukai

QUOTE(3Catrice @ 2014 04 09, 15:15)
Aš manau,kad mano turėjęs būti Royal Red,vistik gali būti Red Lion,ar ne? Gal įdėtumėte savo liūtą palyginimui?
[ur

Taigi gražus thumbup.gif
Atsakyti
O mano miniatiūrinis augalėlis padovanojo du paprastučius žiedelius. Bet tokie man jie gražūs wub.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Labutis,pernai gelių parduotuveje pamačiau gana didelį svoguną,bet jis buvo nupjautu ziedkocių,etiketė labai viliojo,nes ten zienas baltas pilnaviduris.Pardavėju paklausus ar tikrai ji tokia ir bus,atsake ,kad nežino,nes jau toki nupjauta gavo.Bet,kad tekainavo 5lt surizakavau nusupirkt. Rodausi nenusivyliau pirkinuku thumbup.gif ,buvo 4 žiedeliai,tik as tepasidziaugiau pirmuoju,kol gulejau ligoninėje nuzidėjo 3 likusieji,na bet kitais metais pasidžiaugsiu ax.gif
http://www.part.lt/i...70898014538.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 09 balandžio 2014 - 18:47
amariliai pražydom
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2014 04 09, 19:47)
Labutis,

Labai wub.gif O dar už 5 Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rima.maniukiene @ 2014 04 09, 19:56)

Nieko nerodo
Atsakyti
O čia Minerva turėtų būti g.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2014 04 09, 18:47)
Labutis,pernai gelių parduotuveje pamačiau gana didelį svoguną,bet jis buvo nupjautu ziedkocių,etiketė labai viliojo,nes ten zienas baltas pilnaviduris.Pardavėju paklausus ar tikrai ji tokia ir bus,atsake ,kad nežino,nes jau toki nupjauta gavo.Bet,kad tekainavo 5lt surizakavau nusupirkt. Rodausi nenusivyliau pirkinuku thumbup.gif  ,buvo 4 žiedeliai,tik as tepasidziaugiau pirmuoju,kol gulejau ligoninėje nuzidėjo 3 likusieji,na bet kitais metais pasidžiaugsiu ax.gif
http://www.part.lt/i...70898014538.JPG

Labai gražus wub.gif , o kaina dar gražesnė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rima.maniukiene @ 2014 04 09, 18:56)

Ir man nerodo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2014 04 09, 19:17)
O čia Minerva turėtų būti  g.gif

Kad lyg tikrai Minerva
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2014 04 09, 18:34)
O mano miniatiūrinis augalėlis padovanojo du paprastučius žiedelius. Bet tokie man jie gražūs wub.gif

[img]h

Gražuolis wub.gif Net labai drinks_cheers.gif
Atsakyti