Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Montera @ 2014 04 30, 19:28)
Ka daryt su zalias amarais gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif nu nesveikai puola braskes, salotas ir spinatus doh.gif  doh.gif  doh.gif  Braskes tai dar po kranu pakisau su visais vazonais o ka su salotom daryt kaip jas paskui valgyt doh.gif Jau man rankos svyra su jais kovojant verysad.gif

Cituoju iš knygos: "Jeigu parazitų užsiveisė daug, nupjaukite labiausiai apkibusias šakeles arba numeskite amarus stipria vandens srove, paskui perplaukite insekticidiniu muilu, dilgėlių raugu ar paprastųjų bitkrėslių nuoviru." Manau, kad su salotom šitas bajeris nepraeis, bet keista, kad jas išvis puola amarai g.gif , pirmą kartą tokį dalyką išgirdau g.gif .
Atsakyti
Kaip nežydi pomidorai taip nežydi, tik auga auga auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 05 04, 15:44)
Kaip nežydi pomidorai taip nežydi, tik auga auga auga g.gif

gal veislė ne balkoninė? anksčiau ar vėliau pražys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2014 05 04, 19:05)
gal veislė ne balkoninė? anksčiau ar vėliau pražys  smile.gif

balkoninius sėjau, bet pirmieji metai tokios veiklos, tai nei patirties, nei žinių daug kaip čia kas, tačiau galiu pasidžiaugti, jau ant vieno pomidoriuko žiedukai kraunasi! assa.gif
Atsakyti
Pas mane pomidorai su paprikom ir ppirais gražuoliai palyginus su mamos nupiepėliais blush2.gif . Vakar parsitempiau tris pyplius atgaivinimui ir žiūrau neveltui kai vienur sninga, kitur kruša, o kitus mašinos ledu apsitraukę. Tik arbūzai patyso , bet gal kai saulė pagaliau išlys tai atsigaus . Reik išsodint po veiną jaučiu, nes dabar laabai dideliam vazone visi sutupdyti, bet bijau, kad šaknys nesusinapraliotų . Visi prie vitrinų augaliukai sustatyti gaudo kiekveiną saulės spinduliuką dienos metu . Ryt laistysiu visus dilgėlėm , gal musyčių neprisikviesiu į namus , nes jau skruzdėlių parsinešiau su mamos pomidorėkais doh.gif
Atsakyti
Šalta, net dienom negali išnešt į balkoną augalų doh.gif , tikiuosi ilgai neužsibus toks oras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 05 06, 06:57)
Šalta, net dienom negali išnešt į balkoną augalų  doh.gif , tikiuosi ilgai neužsibus toks oras  unsure.gif

Nu oras tikrai ziauruma ... nepraeinu jau namie pro kibirus ir vazonus... dar viena cukinija pralaimejo nelygioj kovoj su kenkejais... skrido vazonas i balkona... gerai kad turejau atsodinus tokia pat.

Beja su moliugu tai idomus reikalas taip auga stiebas i ilgi kad jau guli paremtas ant gretimo kibiro doh.gif Tai kaip reiks ji kur pririst...

Ir agurkas idomiai auga tie kur zemiau agurkiukai perzydejo ir ziauriai is leto dideja o kurie auksciau ir veliau perzydejo jau beveik kornisonu dydzio.
Atsakyti
o galit pasakyt kodel agurkiuku atsiranda ir praktiskai visi nugelsta, nes pats augalas jau didelis ciut negi iki lubu, ka darot kad neaugtu taip i virsu, gal kad auga i virsu ir nenokina agurkeliu
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2014 05 06, 12:33)
o galit pasakyt kodel agurkiuku atsiranda ir praktiskai visi nugelsta, nes pats augalas jau didelis ciut negi iki lubu, ka darot kad neaugtu taip i virsu, gal kad auga i virsu ir nenokina agurkeliu

gal neapdulkina nieks? na as taip mastau jei jie nesavidulkiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2014 05 06, 13:00)
gal neapdulkina nieks? na as taip mastau jei jie nesavidulkiai g.gif

savidulkiai, uz tat, pomidoriukai taip graziai zydi ir pomidoriukus veda, jau nemazai bumbuliuku, o va agurkai kazkaip nevykusiai man, visi dar bando sakyt gal palauk, ale pirmi nunyksta, nu bet kiek galima jau nuo augalo kokie 6 nunyko
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2014 05 06, 14:34)
savidulkiai, uz tat, pomidoriukai taip graziai zydi ir pomidoriukus veda, jau nemazai bumbuliuku, o va agurkai kazkaip nevykusiai man, visi dar bando sakyt gal palauk, ale pirmi nunyksta, nu bet kiek galima jau nuo augalo kokie 6 nunyko

velniai cia tuos augalus suprasi doh.gif as gal nbet per anksti pasisejau ir tik cilis pradeda ziedelius kraut doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2014 05 06, 14:34)

Jei savidulkiai tai neturetu taip but.. man kol kas tik vienas taip nukrito is daugybes agurkeliu. Gal pabandykit biskuti patrest arba dregmes perdaug ar permazai?

Pas mane dabar tokioj stadijoj agurkas
user posted image
user posted image

Vienas tas nesveikai greit auga, dabar jau ir kiti du pradejo vytis smile.gif
Atsakyti