Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

wub.gif o jau agurkų grožis. Šiemet arbūzus bandau, o kitais metais agurkus reiks . Vis visko daugiau ir daugiau noris sodinti, bet nėr vietos terasoj...

Atšilimą praneša thumbup.gif . Gal jau galėsiu savo grožius lauk nešti ir palanges atlaisvinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 05 06, 14:23)
Jei savidulkiai tai neturetu taip but.. man kol kas tik vienas taip nukrito is daugybes agurkeliu. Gal pabandykit biskuti patrest arba dregmes perdaug ar permazai?

Pas mane dabar tokioj stadijoj agurkas
user posted image
user posted image

Vienas tas nesveikai greit auga, dabar jau ir kiti du pradejo vytis smile.gif

Likau apakinta jūsų grožių, auga kaip ant mielių thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos darzininkes

Kaip jusu sodai auga? Vis oru prognoze ziuriu tai kita savaite zada virs 20.. tik neapsisprendzia tai lis tai nelis... Nes jau uzkniso toks bjaurus oras doh.gif

Na ka o pas mane jau ziuriu tapo iprasta kas met nauji gyvunai pasirodo... syrit pasijauciau kaip gyvenciau miske... 7 ryto ziuriu pro virtuves langus o sodelyje prie namo puikuojasi dvi stirnos... is kart galvojau kad atsikeliau bet neatsibudau... tik deja nespejau normaliai nufotkinti blink.gif Jau visokiu pauksciu zuikiu yra buve bet stirnos tai mieste pirma kart biggrin.gif
user posted image
va tik tiek spejau pagaut biggrin.gif

O gryztant prie darzo temos jau turbut rytoj skinsiu pirmaji agurka thumbup.gif
user posted imageuser posted image
O cia jau uzuomazgos cukinijos moliugelio ir patisono thumbup.gif
user posted image
user posted imageuser posted image

Pomidoru irgi jau vienur kitur uzmegzta thumbup.gif

Tik paprikos kazkaip sunkiau kaip ir visada... nemyli jos manes verysad.gif

Teko balkone israuti is dezes salotas ir rukola nes tragiskai apipultos amarais o nuo braskiu ir zemuogiu lyg ir isbaidziau tokiu purskalu
Atsakyti
Montera, eik tu sau blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif , apakau ir nugriuvau blink.gif blink.gif blink.gif . Laikau čiūrikus, kad ir man su agurkais šiemet pavyktų doh.gif
Atsakyti
Paneles, gal kas Vilniuje turite atliekamu darzoviu daigeliu tinkamu auginti balkone ? Mielai juos priglausciau 4u.gif
Atsakyti
Na, kaip sekas augaliukam "kept"? biggrin.gif Man persodinus arbūzai leipėt pradėjo, dar karščiai užėjo, tai pavėsin suslėpiau. Vienas pasimiro, kitas irgi bandė žudytis, bet kol kas žiū visai gerai laikos ir gal netgi užaugs. Ale nors ir nebeleipstantys, bet stovi vietoj kurį laiką. Tikiuos atsigaus. rolleyes.gif
Agurkas gražiai bujoja po persodinimo, pomidorai kai kurie jau su mini pomidoriukais, kiti intensyviai žydi thumbup.gif Kažkaip atrodo kad šiemet man jie geriau auga.. Ir black cherry toks visas užsiturbinęs kekes žiedų tik krauna drinks_cheers.gif
Ale teko pilnai ant lango netgi tinklą dėt, pusė užuolaidos ant lango nebeapsaugo nuo balandžių doh.gif Masiškai šiemet lenda į balkoną.. Jų laimei nieko nenulaužė kol kas..
Atsakyti
Mano pomidorai iškeliavo šiltnamin, nes turėjo būt žemaūgiai, o užaugo toki, kad mašinon stačiai nesukišom bagažinėn lotuliukas.gif . Liko namie tik pipiriukai, paprikos ir vienas pomidoras netilpęs mašinon tai išgriuvęs ant vitrinos lauks sekančio važiavimo
Atsakyti
Prašau patarkit 4u.gif , auginu du agurkus (kaip ir savidulkiai) ant palangės rytinėje pusėje, daug primegzta agurkiukų, bet visi nugelsta. Trašomis vieną karta liejau, bet rašo į 2-3 savaites 1 kartą galima. Kas jiems gali nepatikti ar ko trūkti ?
Papildyta:
Agurkų pavadinimas SONATE H
Atsakyti
Maniškiai pomidoriukai kokie dideli užaugo, net nesitikėjau kad tokie dideli bus, žiedų pilna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuce @ 2014 05 30, 10:12)
Prašau patarkit  4u.gif , auginu du agurkus (kaip ir savidulkiai) ant palangės rytinėje pusėje, daug primegzta agurkiukų, bet visi nugelsta. Trašomis vieną karta liejau, bet rašo į 2-3 savaites 1 kartą galima. Kas jiems gali nepatikti ar ko trūkti ?
Papildyta:
Agurkų pavadinimas SONATE H

Man irgi daug nugelto, bet gal tiesiog vazonai permazi nes pas mane jau saknys lauk lipa ar daugiau trasu reikejo. Agurkai pas mane uzaugo iki pat lubu jau teko virsunes nukarpyt. Bet po viena kita agurka vistiek uzauga.

Man nervas su didziaisiais pomidorais pirmosios kekes visos tuscios ir nesuprantu kodel... negi nuo to karscio, bet jau zydi antros kekes gal tos bus normalios. O mazieji pomidorai tai super daugybe primezge.
user posted image
Red robin

Paprikos kur didziosios tai net ner zedu kol kas. Kelios mazosios jau zydi ir viena maciau jau uzmezgus.
user posted image

Viena braske uzpuole voratinkline erkute tai teko visus lapus nukarpyt tikiuos kad isgyvens doh.gif Bet itariu pati kalta buvau ja siltnamio apacioj ikisus ir daznai sausa buvo zeme matyt todel ir isimete.
user posted image
va kokia nabage liko...

Praieitu metu levanda pagaliau tris ziedelius isleido thumbup.gif
user posted image

Dar su dumplainiu mistika mazasis geltonas tai puikiai zydi ir mezga o violetinis krumas didziulis ziedu daug bet perzydi ir nukrenta doh.gif

user posted image
praeitais metais is pirktines petunijos surinktu seklu ir salia matos afrikinis agurkelis neaisku tik kas is jo bus... kol kas daugybe primegzta bet perzydi ir nukrenta doh.gif

Ir grazioji puokste biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Man Aztec tradičiškai pamėto šiek tiek žiedų, bet jau yra ir keletas pomidoriukų užsimezgę. Kiti mažieji puikiai mezga thumbup.gif Mastaus kitąmet nesodint Balkoni Red, nebent, kai pagaliau žinau kur kuris biggrin.gif , skanūs bus. Nes kol kas tik savo ilgus lapus į šonus skleidžia, o pomidoriukų mažokai. Tuo tarpu Vilma su Venus žiedukais ir mini pomidoriukais apsikrauna pamažu. Black cherry šiemet kažkoks mažas lotuliukas.gif Apatinė kekė labai žemai palyginus su praeitas auginimais, na bet pamažu auga aukštyn tai gal sugebės ir šiemet lubas pasiekt biggrin.gif
Agurkas laipioja tvorele, jau atsiranda ir žiedelių su mini agurkiukais. Arbūzai snaudžia. na pamažu pradėjo po naują lapuką augintis, bet oj toli iki žydėjimo. Na gal dar susigriebs..
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2014 06 02, 10:21)
Man Aztec tradičiškai pamėto šiek tiek žiedų, bet jau yra ir keletas pomidoriukų užsimezgę. Kiti mažieji puikiai mezga  thumbup.gif Mastaus kitąmet nesodint Balkoni Red, nebent, kai pagaliau žinau kur kuris biggrin.gif , skanūs bus. Nes kol kas tik savo ilgus lapus į šonus skleidžia, o pomidoriukų mažokai. Tuo tarpu Vilma su Venus žiedukais ir mini pomidoriukais apsikrauna pamažu. Black cherry šiemet kažkoks mažas  lotuliukas.gif Apatinė kekė labai žemai palyginus su praeitas auginimais, na bet pamažu auga aukštyn tai gal sugebės ir šiemet lubas pasiekt  biggrin.gif
Agurkas laipioja tvorele, jau atsiranda ir žiedelių su mini agurkiukais. Arbūzai snaudžia. na pamažu pradėjo po naują lapuką augintis, bet oj toli iki žydėjimo. Na gal dar susigriebs..

Prasom vaizdeli tongue.gif O tai as cia viena tik delioju biggrin.gif

Mano arbuzas tai vienas tai letesnis, o kitas jau turi ir ziedeliu kurie tuoj skleisis ir vienas arbuziukas maziukas matos.

Moliugas lyg ir vienas apsidulkino o su patisonu kazkaip sunkiai jauciu kad ir antrasis nepavyko ... toks lyg apacia ruduoja doh.gif O cukinijos dar toli iki vaisiu tik krumas didziulis. Melionai irgi lyg pradeda ziedelius kraut.

Ai o pats nepraktiskiausias pomidoras tai Sweet Pea tikrai zirniukai, krumas nesveikai i sonus pleciasi, o pomidoriuku ir ne super daug ir dar maziukai...
Atsakyti