QUOTE(Linuce @ 2014 05 30, 10:12)
Prašau patarkit

, auginu du agurkus (kaip ir savidulkiai) ant palangės rytinėje pusėje, daug primegzta agurkiukų, bet visi nugelsta. Trašomis vieną karta liejau, bet rašo į 2-3 savaites 1 kartą galima. Kas jiems gali nepatikti ar ko trūkti ?
Papildyta:
Agurkų pavadinimas SONATE H
Man irgi daug nugelto, bet gal tiesiog vazonai permazi nes pas mane jau saknys lauk lipa ar daugiau trasu reikejo. Agurkai pas mane uzaugo iki pat lubu jau teko virsunes nukarpyt. Bet po viena kita agurka vistiek uzauga.
Man nervas su didziaisiais pomidorais pirmosios kekes visos tuscios ir nesuprantu kodel... negi nuo to karscio, bet jau zydi antros kekes gal tos bus normalios. O mazieji pomidorai tai super daugybe primezge.

Red robin
Paprikos kur didziosios tai net ner zedu kol kas. Kelios mazosios jau zydi ir viena maciau jau uzmezgus.
Viena braske uzpuole voratinkline erkute tai teko visus lapus nukarpyt tikiuos kad isgyvens

Bet itariu pati kalta buvau ja siltnamio apacioj ikisus ir daznai sausa buvo zeme matyt todel ir isimete.

va kokia nabage liko...
Praieitu metu levanda pagaliau tris ziedelius isleido
Dar su dumplainiu mistika mazasis geltonas tai puikiai zydi ir mezga o violetinis krumas didziulis ziedu daug bet perzydi ir nukrenta

praeitais metais is pirktines petunijos surinktu seklu ir salia matos afrikinis agurkelis neaisku tik kas is jo bus... kol kas daugybe primegzta bet perzydi ir nukrenta
Ir grazioji puokste