Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2014 04 26, 11:20)
Taaaaip, išmasčiau tokį planą chuliganą dabar reik patarimo. Kiek maždaug arbūzų eitų susodint į maždaug 20 l "kubiliuką"? g.gif

As i kibirus sodinau po viena bet nezinau kiek jie litru. Ta rusis kuria as auginau nebuvo didele gal is bedos ir du daigai tokie isgyventu bet gal geriau viena augint g.gif Gal geriau tegu uzauga vienas didesnis arbuzas nei paskui du maziukai visai. Nors dabar paziurejau mano kibirai po 10l tai gal tokiam rimtai pora galetu but...
Atsakyti
Susodinsiu du, tegul nesiskundžia man irnesakyk.gif

Pomidorai jau beveik visi žiedukus krauna, o auga dar tik grietinės indeliuose blink.gif kažkokie jie labai spartūs šiemet. Bet dar ankstoka į vazonus.. Reiks žiūrėt kaip toliau ir jei ką persodint žydinčius..
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2014 04 27, 16:05)
Susodinsiu du, tegul nesiskundžia man  irnesakyk.gif

Pomidorai jau beveik visi žiedukus krauna, o auga dar tik grietinės indeliuose  blink.gif kažkokie jie labai spartūs šiemet. Bet dar ankstoka į vazonus.. Reiks žiūrėt kaip toliau ir jei ką persodint žydinčius..

As per savaitgali beveik viska i kibirus ir vazonus persodinau... tai jei bus salnos bus namie aleliuja kaip siltnamyje doh.gif Du balkonai jau uzgrusti.... visi pomidorai zydi, kokie 5 agurkeliai zydi, violetinis dumplainis jau pradeda skleistis thumbup.gif Jau namiskiai susiriete is manes juokias kur as visa tai sutalpinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
paskui susirietę galės verkt kai pusė kambario bus šiltnamis lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš visai nauja daržininkystėj, tai nesuprantu, kodėl apatiniai lapeliai džiūsta riečiasi ir nukrenta, ir taip lipa į viršų? Atrodo laistau tikrai gausiai, gal jiems saulės per daug ant palangės? nelabai ryškiai gal matosi bet jau vienas ten guli apačioj nukritęs, toliu kiti nuo apačios pradeda džiūt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 27, 16:48)
Jau namiskiai susiriete is manes juokias kur as visa tai sutalpinsiu lotuliukas.gif

Pelargonijų temoj kažkas guminių palangių ieško įsigyti. Manau pačiai taip pat teks ieškoti smile.gif Tokį "ūkį" turint ir guminio balkono gali prireikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2014 04 27, 21:08)
Pelargonijų temoj kažkas guminių palangių ieško įsigyti. Manau pačiai taip pat teks ieškoti smile.gif Tokį "ūkį" turint ir guminio balkono gali prireikt  biggrin.gif

Pas mane pirmas aukstas ir vienas balkonas iseina i vidini kiemeli, tai jau kaimynes juokes kad statyciaus prie balkono dar siltnamiuka biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 27, 17:48)
As per savaitgali beveik viska i kibirus ir vazonus persodinau... tai jei bus salnos bus namie aleliuja kaip siltnamyje doh.gif Du balkonai jau uzgrusti.... visi pomidorai zydi, kokie 5 agurkeliai zydi, violetinis dumplainis jau pradeda skleistis thumbup.gif  Jau namiskiai susiriete is manes juokias kur as visa tai sutalpinsiu lotuliukas.gif

Tai kas čia raudojo dėl mano nuotraukų lotuliukas.gif ? Viskas bujoja, o ji apsimeta kerpe lotuliukas.gif
Papildyta:
Čia kažką planšetė pridirbo, sorry blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 27 balandžio 2014 - 21:27
QUOTE(Elsker @ 2014 04 27, 19:19)
Aš visai nauja daržininkystėj, tai nesuprantu, kodėl apatiniai lapeliai džiūsta riečiasi ir nukrenta, ir taip lipa į viršų? Atrodo laistau tikrai gausiai, gal jiems saulės per daug ant palangės? nelabai ryškiai gal matosi bet jau vienas ten guli apačioj nukritęs, toliu kiti nuo apačios pradeda džiūt

Kartais krinta ir nuo perlaistymo. Pomidoras mėgsta sausiau. Stenkitės laistyti ryte, kad per dieną išgarintų, nes kai užpilat naktį, atvėsta vazonas, oras, augalui stresas.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 04 28, 10:23)
Kartais krinta ir nuo perlaistymo. Pomidoras mėgsta sausiau. Stenkitės laistyti ryte, kad per dieną išgarintų, nes kai užpilat naktį, atvėsta vazonas, oras, augalui stresas.

labai ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Sveikos čia toks klausimėlis, jau praeitais metais auginau daržoves visokias terasoj, šiais metais gavosi taip kad gyvenam bute vėl, tai galvoju balkone kaip nors gražiai įsirengti mini darželį, tik va suabėjojau ar saulė nenudegins visko nes realiai nuo ryto iki rimto popiečio plieskia tiesiai į balkoną, balkonas įstiklintas g.gif Gal tiesiog reikės pripratint po truputį ar kaip čia geriau daryti, žinovės patarkit ax.gif Nieko nesisėjau šiais metais nebuvo kada ir kur, žadu pirkt turguj daigelius, bet tik tada kai jau galėsiu tiesiai į žemių maišus sodinti ir kad šalnoms užėjus netyčia nenugnybtų mano daigelių ax.gif
Atsakyti
Ka daryt su zalias amarais gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif nu nesveikai puola braskes, salotas ir spinatus doh.gif doh.gif doh.gif Braskes tai dar po kranu pakisau su visais vazonais o ka su salotom daryt kaip jas paskui valgyt doh.gif Jau man rankos svyra su jais kovojant verysad.gif
Atsakyti